Johan Ingerö uppmanar till våld mot fackliga aktivister!

http://ingero.blogspot.com/2008/01/vidta-stridstgrder-mot-syndikalisterna.html

På denna bloggpost uppmanar den fascistiske liberalen Johan Ingerö, f.d Folkpartist, till våld mot de facklgia aktivisterna som satt en restaurang i Gamla Stan i blockad för att en av deras medlemmar blivt utnyttjad av arbetsköparen. Han tycker att man ska "köra upp ett finger i nyllet" på aktivisterna.

Våld? Ja, det är det nämligen att betrakta som om man rör någon som inte vill bli berörd. Nödvärnsrätten gäller. Gå gärna förbi någon gång när jag står i blockad, Johan, och tryck för all del upp ett finger i ansiktet på mig.

Hundra små sketna högerbloggare går i gång som surrande små dildos! Ett ställe som inte ligger så långt från närmaste espressobar! Vad bra, då kanske vi kan köra en motkampanj! Det blir så jobbigt när de ligger så långt bort, ute i skogen eller på ett industriområde... Det känns bra att veta att er kamplust inte sträcker sig längre än till närmsta fik. Det har ni bevisat gång på gång.

Tänk er för en gång bara innan ni hittar på något: SAC är inte riktigt som LO...

Bevis för något redan känt

Så har det bevisats vetenskapligt att motion är bra för dig och gör din kropp yngre.

Vi som hänger på gymmen har alltid vetat.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=737529

Ta bort hemspråket - få mer problem!

 De här under omskrivna ickenazisterna Sverigedemokraterna vill ju stoppa hemspråksundervisningen, det är känt sedan länge. Detta tror jag baseras på ett felaktigt antagande att ett mer etniskt (ja jag vet att de kallar det kulturellt, de hatar ju inte människor, bara deras kulturer, traditioner och seder) likriktat Sverige är ett mer problemfritt Sverige.

 Well.
Sverigedemokraterna vill att alla som bor i Sverige ska prata svenska med varandra. Det tror de är i alla fall en del av lösningen på problemen med segregering. Om andra generationens invandrarungdomar tvingas prata svenska med sina ickesvenska föräldrar så kommer allt att bli bättre på något sätt.

 Och visst, jag kan väl erkänna att trots att jag alltid tyckt att "hemspråksundervisningen är väl bra, så har jag samtidigt tänkt  "men den kan ju inte vara jäääätteviktig".

 Men jag hade fel. Man lär sig lite grann av livet. Min sambo räknas ju som invandrare i svensk statistik trots att hon är född på Sahlgrenska, pratar rätt bred göteborgska, håller på GAIS (första träningsmatchen mot Bröndby!) och har ett tungt svennejobb. Hennes föräldrar är chilenare. De pratar jättebra svenska båda två, och min sambo och hennes bror pratar jättebra spanska. Men ändå fattas det en dimension, säger hon, för att hon ska nå fram till dem till hundra procent. För det rör sig om små nyanser i språket som det är svårt att få utan undervisning.

 Risken utan hemspråksundervisning blir att såväl föräldrar som barn i invandrarfamiljer får ett språk som består av hälften svenska, hälften hemspråket (och i blandade förorter kommer ord från andra språk in). Och då blir det ännu en dimension som fattas för att barn ska connecta med sina föräldrar till hundra procent, det som jag och mina syskon betraktar som självklart.

 Det här kan jag garantera Sverigedemokraterna inte skapar tryggare familjer. Det gör garanterat inte invandrarungdomar mindre rotlösa och det kommer garanterat inte att skapa mindre sociala problem. En gång på en fest i Lövgärdet diskuterade jag språk med en inflyttad engelsman. Jag tyckte att alla borde ha rätt till ett språk, men han sa att bara alla hade rätt till att uttrycka sig så var allt lugnt. Men saken är den att har du inget språk gemensamt med dina kamrater i samhället så har du inget sätt att uttrycka dig. Om jag bara fattar en tredjedel av vad någon försöker säga till mig är det klart att båda jag och han blir frustrerade och vad undertryckt frustration skapar kan ju inte vara någon hemlighet för någon?

 Så bevara, och förstärk gärna hemspråksundervisningen. Det är en investering i framtiden och i människor.

Nejvisst, de är inte nazister... men...

Sverigedemokraterna kan lägga sig ner på golvet som en tjurig treåring, sparka som en idiot och skrika med lungornas fulla kraft att de inte har något med nazism eller nazister att göra, men tre fakta kvarstår:

Ett: de är födda ut ur en rörelse som hyllade nationalsocialismen.

Två: det är inte länge sedan de bytte ut sin symbol från National Front-facklan till en lite gulligare falukorvsfascism och

Tre: såna här saker poppar upp lite då och då:

http://www.expressen.se/1.1020400

Partiprogrammet innehåller ingen nazism, men vad gör det så länge vissa medlemmar gör det? Hur många är de? Jag fick en gliring slängd på mig av nån av de här ljusskygga figurerna att de minsann hade en brunhårig partiledare. Så? Det hade NSDAP också.

Guess who´s ba-ack!?

Så var man då tillbaka i etern.

 Eller på
internet. Sanningen är redo att avslöjas, inget har ändrats i vårt hus, jag har varit på Lanzarote en vecka men skriver man att man ska resa bort i en blogg vet man aldrig vilka fula firrar som tar tillfället i akt.

 Resan var svintrevlig, verkligen. Ska man till las Canarias är januari en månad att rekommendera. Varmt som en riktigt bra svensk sommar och lokalbefolkning som inte hatar varenda turist ännu.

 Spanien, eller i alla fall Lanzarote, är också ett land som gått igenom en hel del förändringar sedan jag var där första gången när jag var åtta år. Då framstod det verkligen som ett u-land. Det gör det inte på samma sätt längre. Okej, geografiskt får man ju lite Afrikavibbar med söndertorkad landsbygd, brunt och fult och knappt något grönt, men det står inte bilvrak överallt, de ständigt ofärdiga husen är väck (de kanske har lärt sig att ta lån istället för att bygga lite, jobb ihop mer pengar och bygga lite till?) och inte en enda åsna som dragdjur. Vet iofs inte om det är en fördel. Åsnan är betydligt mer miljövänlig är traktorer, att ta lån är att sätta sig i slaveri.

 Det jag tycker är otäckt med Kanarieöarna är att de är hemmahamn för EU:s gränspolisstyrka Frontex, en paramilitär polis som effektivt sveper av EU:s yttre gräns mot omvärlden och hindrar flyktingar från att söka asyl, en mänsklig rättighet. En sak som jag instinktivt alltid tyckt varit otäck med Spanien är deras inhemska paramilitärer, Guardia Civil som bildades under Francos fascistregim för att slå ner rebellerna. Det tyckte jag redan vid åtta års ålder i Marbella när jag såg dem gå omkring med miniautomatkarbiner bland folk. Jag begriper inte varför de ska vara så synliga, vad har dagens Spanien att oroa sig för så till den milda grad att de behöver en halvmilitär polis som cruisar runt hela tiden?

 Nu ska det väl sägas att de har lagt bort jeeparna. De åkte runt i små fjolliga Seat, i alla fall på Lanzarote, och hade ena armen hängande utanför fönstret med en cigg i handen. Hade aldrig funkat förr i tiden. Men företeelsen är otäck i alla fall, gillar inte italienska Carabinieri heller.

 Skönt att vara hemma då? När vi lyfte från Arricife var det sol och 24 grader i skuggan. På Landvetter var det post-storm och spöregn och det har regnat oavbrutet sedan dess. You draw your own conclusions.

 Å andra sidan, inget är som hemma! De som tror att folk flyr från sina egna hem för ett sketet svenskt socbidrag är fan inte riktiga. Jag slipper frysa inomhus eftersom vi har centralvärme, idag hörde jag första vårfågeln, en talgoxe som satt och flöjtade efter en dam och intrigerna i partiet rullar på!

 Här finns
dessutom min familj och allt jag älskar förutom den: Göteborg, GAIS, spårvagnar och västkusten. Snart kommer våren igång på allvar också, och då kan Lanzarote gå och ta kaffe!

 Liten länk om Frontex aktiviteter: http://www.stockholmsfria.nu/artikel/8510
 På måndag klockan 17 har partiet aktivitet i Brunnsparken, ska se om jag hinner vara med.

Public Service Announcement!

Ni är ett gäng som läser Arbetarperspektiv, betydligt fler än som kommenterar. Att jag skriver om intressanta saker trots att det inte är så jättemånga som kommenterar får jag väl tro på för strömmen minskar inte. Snarare klättrar den lite. Vore kul om blogg.se införde en funktion som gjorde att man kunde se inlägg för inlägg istället för hela bloggen.

Anyway, så ni vet det: starting tomorrow (18/1) kommer jag inte att kunna skriva eller kommentera på en vecka. De ska byta något i vårt hus och det kommer att göra så internet ligger nere av någon anledning.

Nästa fredag ska det tydligen vara klart.

Brought
to you in part by Arbetarperspektiv och Kent Brockman.

Nu fattar jag varför tanten hade så rutten koll!

I partiledardebatten häromdagen hyllade centerns partiledare och, tyvärr, näringsminister Maud Olofsson i debatten ett litet privatdrivet aoptek i Sydafrika där hon kunde få sina öron spolade (jag kunde ha skrivit något elakt här, men anser att det är tillräckligt som det är).

Jag begrep inte när jag hörde det: "Vad katten, har tanten så dålig koll? Det finns ju här med!" tänkte jag. Och det är ändå i det ondskefulla apoteksmonopolets namn!

Men nu fattar jag. Vi i Göteborg var först igen! Inte så underligt att tant Olofsson inte visste om det, news come in slow on the backside, ha ha ha ha!

http://www.apoteket.se/rd/d/5306

Varför blir alla socialister liberaler vart fjärde år?

Vart fjärde år håller The World Police of America presidentval. Man ska välja en ny ledare för invasionsstyrkorna. Och då är det som om Sveriges samlade socialistkår blir som förbytt! Plötsligt ska det hållas på, promotas för och diskuteras vilken jävla liberal man helst vill ska vinna?!

Barack Obama eller Hillary Rodham Clinton är lika illa för Amerikas arbetande befolkning! Med svenska mått mätt hade Obama varit björklundfolkpartist och Hillary hade varit moderatkvinna med en liiiten anstrykning av kristdemokrat! Endast John Edwards och Al Gore hade passerat som extremhögersosse. Eller nej, som en manlig motsvarighet till Birgitta Ohlsson!

Jag skiter stort i de så kallade Demokraterna (De har en åsna som partisymbol for crying out loud!!). Det finns gott om socialistiska partier i USA att stödja om man vill, såväl revisionistiska som revolutionära. Vi har till exempel Democratic Socialists of America, Puerto Rican Independence Party, Social Democrats USA å ena sidan och SP-USA (Trottar! Se upp alla livrädda sossar!) och CP-USA å den andra.

Så jag fattar inte varför man vart fjärde år förväntas stödja ännu en överklasspamp och dennees väg till den yttersta makten? "Oj, ja hon vill införa en minimal sjukförsäkring, i övrigt står hon för allt jag inte gör. Henne måste jag stödja här i Sverige..."

Nämen ni fattar. Jag tycker ni gör er löjliga med ert tjafs om vem av Hillary och Obama ni föredrar. De är borgare, och i ett svenskt val hade ni inte brytt er om dem för fem röda (sic!) ören!

Comedia Regeringus!

  Mycket har roat mig på sista tiden, men få saker har roat mig så mycket som att höra Fredrik "Försörjd" Reinfeldt i partiledardebatten i P1 idag.

  När han debatterar med Mona Sahlin(s) låter han som om en skolpojke som när som helst ska börja gråta och upprepar sig ideligen. Ja han darrar till och med på rösten ibland!

  När han debatterar med Lars Ohly(v) blir det uppenbart att Sverige och landets befolkning hade mått mycket bättre av att slippa Reinfeldt som statsminister. Hade han istället fått uppträda med Stockholm Live-gänget hade hans talanger kommit dit de hör hemma, för han KAN vara rolig. Tyvärr inte utan att ha skrattarna i ryggen och inte utan att kränka andra. Men det säger ju det mesta, Reinfeldt är en mobbare, det är klart. Han är ju moderat.

  När han debatterar med Maria Wetterstrand(mp) gör han det roligaste dittills. De pratar om Förbifart Stockholm (vilket i sig såklart är en bra idé, vem vill inte fara förbi det helvetet så fort som möjligt?) och då, kommer Reinfeldt med den största foten i munnen: han är så dum att han börjar prata om hur många statliga miljarder det fattas för att färdigställa Förbifart Stockholm och hur illa det är att de inte finns.

Fast karlfan stod och berömde sig själv för 67 miljarder kronor i skattesänkningar bara för tre minuter sedan!

Moderater, konsekventa? Nej men snart avpolleterade.

Jag är så jävla glad!!!

Varför? Jo, det ska jag berätta. Jag har sedan i November med hjälp av min fantastiska sambo, läst in ca fem års matematik. Jag är "bränd" i matte till följd av olika saker i skolan. Dessutom är jag och något så logiskt som matte inte en bra kombination, för jag kan inte bara acceptera att "det ska vara så". Jag vill veta varför den femman ska stå där, filosofiskt, naturligt och ur en socio-ekonomisk synvinkel. Typ. Har jag alltid velat, och när läraren inte har kunnat förklara det har det blivit konflikt också har jag som för att "straffa" läraren låtit bli att lära mig. Men jag har pluggat så ögona har blött nästan, och idag gav det resultat: 75 procent rätt på tentan och ett väl intjänat G! Dessutom fick jag G på en labbrapport i elektronik.

Jag är även glad för att mina underbara svärföräldrar är hemma i Sverige igen efter en och en halv månad i el viejo pais, Chile. Vi mötte dem på Landvetter nu i kväll. Det måste vara ett bra tecken för framtiden när man faktiskt saknar sina svärföräldrar :)

Just ja, vi har tingat oss för en liten valp också! En SBT, eller Staffordshire Bullterrier. I höst ska vi om allt går som planerat få en liten tjej. Vi har option på en kille med, men en tik vill vi helst ha.

Emotionell härdsmälta i Älvornas Rike!

Signaturen "Älvornas Rike" som jag inledde en debatt om horeri med (ja det är samma sak som "prostutuion" men det verkar hon inte kunna ta in.) raderar mitt inlägg i hennes blogg för att jag inte skriver så fint som det brukar låta i hennes svala liberala värld.

Såhär skriver hon som orsak till att radera mitt sakliga inlägg(för det var det):

"Jag gör ett undantag den här gången, men jag kommenterar aldrig i min egen blogg!

Och du, om det inte var olagligt så skulle jag inte lägga mig i vad min son har för yrke i framtiden så sluta försök att vara så jävla överlägsen och dryg.
Och sluta använda ett språk som bara fjortisar skulle använda. Jag har inget emot debatten, men ditt sätt att utrycka dig är onödigt och omoget och därför kommer din kommentar att ta bort.

Väx upp, sluta försöka provocera folk (det är ju tydligt att inget är passande för dig) och skaffa en lite bättre människosyn"Och såhär svarar jag:

"Jaså, man tål inte att höra sanningen?

Skillnaden mellan att "prostituera sig" och "att hora" är endast semantisk, du vet.

För det första: jag är inte förvånad. Det brukar svida till i skinnet på er liberaler när ni ställs inför sanningen och ni inser att horeri inte automatiskt är sidenlakan, Pretty Woman och champagne och att "välja sina egna kunder".

För det andra: jag är drygare än en flaska Yes. Har aldrig lovat något annat.

För det tredje: Det är symptomatiskt för det bottenlösa hyckleri som du och dina politska gelikar ägnar er åt. Det är helt okej att andras söner får sälja sig sexuellt till gamla gubbar, men du kan inte tänka dig din egen son göra det. Patetiskt bortom allt sans och vett. Då bränner det till i Älvornas Rike så att hon måste avsluta debatten på det här arma viset. Kanske lika bra att du håller dig i Älvornas Rike i fortsättningen, för verkligheten verkar vara betydligt mer än du klarar av."

Jag tycker att jag har betydligt bättre människosyn än vad hon har. Jag är helt emot att folk ska behöva sälja röven eller fittan av vilka skäl det vara må, men det tycker hon är helt okej. Bara för att några få har det okej när de gör det så är "Älvornas Rike" beredd att bortse från den gigantiska majoritet som hellre skulle göra något annat om de fick chansen.

Suck. Dessa
liberaler som inte klarar av verkligheten, de måste verkligen anse sig vara på ett mission from God eller något. För övrigt vimsar hon till begreppen. Jag undrar vad det är som är så olagligt att hon måste skydda sin son från att välja ett visst yrke. Hon kanske tror att det är olagligt att sälja sex i Sverige?

(sd) sämst på svenska!

Ibland ler man och skakar stilla på huvudet. Den nu nedlagda tidningen City organsierade en tävling i svensk ordförståelse mellan representanter för ungdomsförbunden. Sverigedemokraterna (också känt som "Vi hatar inte människorna, bara deras kultur, religion och traditioner- partiet" blev klart sämst av alla!

Stor ironi och humor:)

http://www.city.se/Nyheter/1.621316

Gott skratt!

Jag fick mig ett gott skratt mitt uppe i plugg-eländet när jag läste detta:

"När det
gäller Björklunds preferenser har jag inga ledtrådar förutom att denne populistiska Nixonkopia väl skulle platsa till utmärkelsen årets BÄNGKÄPP! Ngn liknande honom som en kombination av Mister Bean och Adolf Hitler."

Signaturen Leo (eller om det var Nisse Hult?) på Jinges web&fotoblogg.

Mycket läsvärt inlägg!

Januaris ickefråga är ju helt klart borgarnas insignerade antidemokratiska utfall mot ABF. I deras Sverige ska inte alla människor ha samma rättigheter. Medlemmar i RKU, Arbetarmakt och Svensk-kubanska föreningen ska uteslutas från att ha samma möjligheter tydligen. Jag hatar stalinism, och de andra två rycker jag mest på axlarna åt, men jag antingen ska de ockås kunna få bidrag från ABF eller också ingen alls! Jävla borgare, snacka om dubbelmoral! Här har de i alla år gått och tjatat om hur mycket motståndare de är till statlig styrning och sedan använder de statliga institutioner för att indoktrinera unga. Jo jo.

Röda Raketer bloggar bra om det!

http://raketen.blogspot.com/2008/01/mccarthy-gr-igen-i-sverige.html

Nu har det väl brunnit i proppskåpet ändå...

Efter "Kvällsöppet" eller vad det heter i TV4, där man diskuterade jämställdhet (inte "jämställdighet som var femte verkar säga!) så har över en tredjedel röstat och sagt att man inte tycker att det är viktigt med jämställdhet.... Det är nästan så man börjar gråta när man ser det. Och det värsta är att jag har en känsla av att det nästan är mest kvinnor som anser att det inte är det? Nån mer som tror samma sak? De som är mest antifeminister på any given fest när man diskuterar sånt brukar i alla fall vara kvinnor, nån snubbe som försöker låtsas vara macho samt någon sverigedemokratsymaptiserande killgubbe på 44 som har hämtfrilla och anser att livet har sprungit förbi medan han drack öl med grabbarna.

Här är länken

http://tv4.se/kvallsoppet/603078.html

Läsvärt inlägg!!

Läs detta mycket fina inlägg som jag inte skulle ha kunnat skriva bättre själv av livelev. H*n sätter fingret på varför så mång avskyr liberalerna, deras vidriga poltik och att de inte ens fattar att de är sina egna värsta fiender.

http://blogg.passagen.se/livelev/comments/Weblog/l%C3%A4s_bloggliberalerna#comments

Skakar på mitt huvud...

Nu när liberalerna hoppar som kåta råttor av glädje över att vårt fina apoteksmonopol ska avskaffas undrar jag över en sak. Apotekets nedläggningar på mindre orter är ju en av de saker som de små blå menar ska rådas bot på med avregleringen. De tror att tomrummen på de orterna ska fyllas av privata aktörer. Men jag undrar hur fan de menar att en privat, vinstdrivande aktör ska finna det lönsamt att öppna i ett litet samhälle i Västernorrland när inte ett staligt företag som öppnats just för sådana ändamål gjorde det?

Jaja, tempora o mores.

Jag minns
tele- och elavregleringen med skräck. Det skulle bli precis som de nu utlovar för medicinmarknaden. Det blev det inte.

Idioter.

Årets blogg har ruttet budskap!

Jag ville egentligen inte, men jag känner att jag måste kommentera högerbloggaren Bloggen Bents högerutnämning av högerbloggar till årets högerblogg, förlåt, årets blogg.

"Att arbeta som eskort" av den förmodade kvinnan som går under nicket "Isabelle Lund" vann. Och det lägger jag inga synpunkter på, jag röstade inte, jag vet inte ens vad twingly är, så det kändes inte riktigt som min grej. Anyway, alla vet att en stor bunt högermän gillar den här bloggen och det "kvinnan Isabelle Lund" skriver. Det hon skriver går oftast ut på att sexköpslagen är skit och att hon borde tillåtas hora inför öppen ridå. Hon är nämligen en lycklig hora, något nästan samtliga av Sveriges högerbloggare (utom Birgitta Ohlsson, om hon nu bloggar och möjligen Annie Johansson, det hoppas jag i alla fall) hävdar är normaltillståndet för en genomsnittlig hora och är man inte en lycklig hora får man skylla sig själv och börja med något annat. För enligt mobben med sexköpsälskande högermän (som PRINCIP givetvis, sjäva skulle de ju aldrig DRÖMMA om att doppa sina pittar i ett köpt hål...) är ju horeri som vilket yrke som helst annars. Vissa av dem hävdar ju att sexförsäljare borde släppas in i LO och att det ska inrättas statliga (då jävlar duger staten, när det handlar om att förse dem med en tjänst de aldrig skulle DRÖMMA om att nyttja...) bordeller.

Saken med "Att arbeta som eskort" är nämligen den att det är en blogg med en agenda. Well, det har väl de flesta politiska, men just det här stinker som förra månadens aioli. Det begriper vem som helst, både av det "Isabelle Lund" skriver och av den enorma flocken högerkorpar som kretsar runt där och försvarar bloggaren mot alla möjliga ondsinta påhopp från (vänster) människor som är så inskränkta att de inte begriper vilken sjuhelvetes salighet man uppfylls av genom att i frihetens namn låta sig uppfyllas av något helt annat för pengar. Och bloggens agenda är att avdramatisera sexköp, något många liberaler också vill. En person som säger sig vara bloggaren erkänner sig också vara socialliberal i Bloggen Bents kommentarfält.

Nu är det så att jag inte vill tvingas ta jobb som hora vilket skulle kunna bli följden av att "arbetet" blev som ett normalt jobb och jag blev arbetslös. Jag tror heller inte, som ett flertal miserabla, fantasifulla högerhorförkämpar, på myten om den lyckliga horan. Jag tror att en så stor del av världens horor hellre skulle göra något annat om de fick chansen, att det inte ens är värt att mäta hur stor del den typen av hora (fast det kallas visst eskort när man bara får kuk av rika, ungefär som de rika kallas excentriska och vi andra galna) som "Isabelle Lund" säger sig vara och representera, utgör. Men högermännen (och några få kvinnor) tror att det är som vilken affär som helst att få en främmande mans kuk upptryckt i sig. Konstigt att ingen av dem ägnar sig åt såna affärer då. Fast om alla liberaler är lika kassa småföretagare som Fredrick Federley kanske de ska låta bli?

Vinnarbloggen är som sagt en blogg med en agenda, och den är så tydlig att det bara blir pinsamt när "Isabelle Lund"(jag är inte ens säker på att det är en enda person, hur ska man kunna vara det?) skriver om sina horeskapader (förlåt, jag glömde att det heter "eskort" när man är lyxhora nu igen... fan nu gjorde jag det IGEN! Sorry...Börjar bli jobbigt det här.). Glöm inte det om ni bestämmer er för att kolla in den. Men vill ni det får ni googla eländet själva. Såna länkar lägger jag inte ut(man kanske blir dömd för koppleri?).

De här högerpajsarna borde fan i mig skämmas ögonen ur sig som stöder det här oskicket, att legalisera och avdramatisera prostitution. Vi som INTE tycker att det är bra blir kallade allt möjligt där "frihetshatare" är det snällaste. Vi anklagas hela tiden för att trycka ner hororna, för att vi missunnar dem rätten att välja att stappla runt på Rosenlund i november... De kan skrika sig hesa om att de bara hyllar det fria valet, men att vara liberal kan rimligtvis inte medföra en nedsättning av IQ jämfört med resten av det mänskliga urvalet, så de borde förstå (som det heter i mycken lagstiftning) att de samtidigt stöder de mörka krafter som håller på med trafficking, narkotikahandel och annat djävulstyg som förslavar och förnedrar mänskligheten.

Dagens länk!

Börjar det nya året med en länk till en sak jag stödjer helhjärtat - ett förbud mot de satans nyårsraketerna!

www.antismallarupproret.se

Gå in och skriv på!

RSS 2.0