William Petzäll hoppar av.



William Petzäll, politisk vilde. Jag tror inte han orkar länge till.


William Petzäll
hoppar av Sverigedemokraterna och vill deala med moderaterna. Han skyller på sitt missbruk. Det är klart det är tragiskt för William Petzäll och hans familj. Varje missbrukare är en förlust för samhället, sig själv och sin familj och särskilt när missbrukaren är så ung som Petzäll är, är det speciellt tragiskt.

Men det här visar på två saker: hur sanslöst dålig koll Sverigedemokraterna har på sina medlemmar, och att nästan vad ålrens som helst kan göra karriär inom det partiet. Björn Söder sa idag i Studio Ett att han inte har pratat med William Petzäll sedan Almedalsveckan, det är en förbannad tragedi för vilket parti som helst att partisekreteraren inte har kollen på de som ingår i en så liten riksdagsgrupp som SD:s. Björn Söder bryr sig helt enkelt inte om svaga personer (eller såna som han uppfattar som svaga, Björn Söder är med stor sannolikhet en mycket rädd och liten kille bakom den tuffa fasaden, man söker sig inte till ett rasistiskt parti annars. Ja man blir inte ens rasist).

Det andra det visar på är att man nog inte ska vänta sig politiska stordåd av någon som på valvakan står och tjoar i mobiltelefon om hur mycket man ser fram emot riksdagslönen, övernattningslägenheten samt de fria resorna inom Sverige. Det är med största sannolikhet just det som gör att William Petzäll vill vara politisk vilde.

Jag tycker fan i mig lite synd om grabben. Han har antagligen inte blivit sedd och uopskattad av några andra än fascisterna (deras vanliga sätt att ta in folk) och var med stor sannolikhet en väldigt ensam kille innan dess. Nu är han ensam igen. Har man varit alkis sedan man var sexton (som han sa någonstans) så är något väldigt fel. Jag tror inte att William Petzäll är ond egentligen, till skillnad mot Rickard Jomshof, Jimmie Åkesson och Björn Söder. Dessa tre är riktiga skitar och Björn Söder har ögon som en skallerorm. William Petzäll har snälla ögon om man tittar noga. Om jag tittar riktigt så ser jag mig själv i dem. Men mig var det inte fascisterna som fick fatt i först.

Men det är
å andra sidan rätt ärligt av honom att säga som det är. Det är väl det enda positiva man får ut av den här ledsamma historien.

En dag i människoköttsbranschen.

 

Mumintrollet jobbar numera åt bemanningsbranschen.

 

Alltså, man ska ju inte tro så jävla gott om folk. Men Mark Levengood har ju alltid varit en sån som man tenderar att göra det om av någon knepig anledning. För nu bevisar den skiten var han hör hemma på riktigt genom att låta sig och sitt namn köpas av bemanningsbranschen, en bransch som var förbjuden i Sverige från 1930-talet och fram tills dess att socialmoderaten Göran Persson kände att han behövde göra något för att dölja att verkningarna av en kapitalistisk politik är massarbetslöshet och släppte in de svinen på banan igen.

 

De som jobbar i bemanningsbranschen gör det till sämre löner, sämre villkor och värre arbetsmiljöförhållanden. Det här är ett vittnesmål från en stackars arbetare i branschen. Hon beskriver hur hennes chef kommer hem till henne när hon sjukskrivit sig, tvingar med sig henne till arbetet under hot och utpressning och hur hon inte vågar säga emot eftersom de mer eller mindre är rättslösa i den branschen.

 

Det här är ju inte så skön reklam för denna liberala, krispiga bransch och därför tänkte arbetsköparföreningen att vi sätter ihop en liten fin kampanj som heter vikallaross. Där skulle käcka, lyckliga och glada daglönare kläcka ett fint, catchy namn på sin yrkesgrupp. Vinnaren skulle i bästa Sven-Otto Littorinanda få ett par biobiljetter eller vad det nu var.

 

Men det gick inte så bra sommänniskoköttsbranschen hade hoppats på. Deras sajt översvämmades av förbannade människor som kom med förslag som "slav" "statare" "träl" och "rättslös". Det gillades INTE. Sidan modereras stenhårt, och i skönaste stalinistiska stil försöker man få det att framstå som om allt bara är jättebra. Även asens facebooksida trashas hårt av arga kvinnor och män. Men i bästa Bagdad Bob-stil ångar branschen på och tar nu Mark Levengood till hjälp. Hur mycket fick du för att sälja dig, Mark? Hoppas det var bra betalt, så att det täcker din förlorade värdighet och trovärdighet.

Svin.


Vallning är ingen harmlös sysselsättning!

Jag anser att fårvallning, som många i det här landet ägnar sig åt att tävla i med för ändamålet framavlade hundar, är djurplågeri och bör omgående förbjudas i lag. Fåren blir oerhört stressade av de aggressiva hundarna som stryker nära inpå, tackorna kan kasta sina ofödda lamm och de unga fåren får ofta skador för livet av denna inhumana "sport".

Det finns inget försvar som håller för detta. Historia? Nej. Det finns mycket annat barbariskt som vi har förbjudit i lag. Tradition? Samma där. Får känner inte som andra djur? Uuuh, nu kommer vi kittlande nära en viss brun ideologi och hur man tänkte om judarna.

Det enda "försvaret" är att detta är en brutal hobby, med förmodligen ganska brutalt lagda människor som utövar den precis som jägarkåren som vill skjuta av de bytesdjur de vill och utrota de rovdjur de anser konkurrera.

Dessa speciellt
framavlade hundar, som border collie, schäfer, groenendal och andra är ofta mycket nervöst lagda raser med aggressiva tendenser mot folk och andra hundar som inte accepterar deras nedärvda lust att styra och ställa. Mina egna hundar har blivit anfallna av vallhundar ett flertal gånger, så jag föreslår att ett rasförbud omedelbart sätts i verket för dessa. Ingen som har de här otrevliga och mentalt instabila raserna idag ska berövas sin hund, men ett förbud mot avel ska omedelbart införas.

Här skriver
dessutom Expressen om att det är vanliga familjehundar - dit vallhundsraserna brukar räknas - som står för de flesta bettskadorna på folk i Sverige!


Maskrosen - ett jävla ogräs!



De naivas politiska parti

Sex av tio
medlemmar i Miljöpartiet vill samarbeta med Alliansen skriver DN i dag. Jamen är det någon överraskning då?

Nej. Miljöpartiet
har aldrig tagit ställning baserad på klassinsikt. De saknar rätt medlemsunderlag för det. De miljöpartister jag känner är till största delen livstilsliberaler från storstaden eller kanslihushöger med lite grön vurm som hade blivit centerpartister på 70-talet, och är socialliberala.

Några undantag finns, men gemensamt för allihop är att ingen av dem har ett vanligt kneg. De är tjänstemän eller studenter på universitetet allihop. Inte en snickare, inte en städare, inte en golvläggare,inte en vaktmästare, inte ett vårdbiträde, inte en bilbyggare, inte en skogsarbetare. De i det lite äldre gardet jag känner är naiva gröna vågare som tror på vad som helst och håller med den de snackade med sist. Så det är inte så konstigt att Miljöpartiet helt saknar underlag för att göra ett politiskt ställningstagande baserat på vad som är bäst för dem som har det sämst i samhället.

Deras medlemsbas
rent kollektivt kan kännetecknas av en rättvise- och KRAV-märkt latteliberal i bostadsrätt med en ekomärkt tvillingvagnoch som stoppar ungarna med oxfam-barnmat. Miljöpartiet var tidigt 2000-tal med och försämrade LAS genom att tillsammans med borgarna driva igenom 2/10- försämringen, något som främst drabbade unga kvinnor i barnafödande ålder. Sen dess har Miljöpartiets redan svaga förankring i arbetarkollektiven blivit ännu svagare. Men blir ju förbannad bara man ser en maskros!

In the future lies only war...


Krig är farligt!


Turkiet låter
meddela att man avser att låta sin militära flotta eskortera nästa ship to Gaza till hamn. Det är bra att någon höjer rösten mot terrorstaten Israel, men det är ett farligt scenario som vi ser framför oss.

Turkiets Tayip Erdoghan surfar just nu på lite av en ny storhetstid. Turkiet har utvecklats till något av en regional stormakt i östra Medelhavet, man har en hyfsad ekonomi och man har en nyvunnen status som framgångsrik medlare i olika konflikter. Man har dessutom starka sjöstridskrafter, en stor och välutrustad armé, är medlem i NATO och sitter på ett geografiskt strategiskt läge som är svåröverträffat för Atlantpakten.

Men Israel kommer
utan tvekan att se en sådan aktion som ett militärt angrepp på landet, de bryter skamlöst mot alla lagar om internationellt vatten med luddiga hänvisningar till samma internationella lag som de i vanliga fall torkar sig i röven med. Israel är en nation som styrs av en bunt nationalistiska och teokratiska galningar, flera med förflutet inom terrororganisationer och som kommer att göra precis allt för att försvara sin pesudolegitima suveränitet. Visserligen har man avsevärt mindre sjöstridskrafter än vad Turkiet har, men man har ett flygvapen som inte överträffas av många - och man har kärnvapen, världens sämst bevarade hemlighet.

Det är lätt att se hur fint händelsekedjorna skulle glida mot varann om turkiska skepp gick in i vad som Israel ser som sin rättighet att göra vad de vill på, om Israel skulle skjuta mot turkiskt skepp, Turkiet sänka ett par kustkorvetter och möjligen en turkisk ubåt göra en General Belgrano med en av Israels få kryssare. Jag bävar inför tanken, men jag är övertygad om att Ankara och Istanbul skulle vara rykande radioaktiva kratrar inom ett par timmar efteråt. Turkiska stridsvagnar skulle rulla söderut medan Israels bombplan var i luften, armén på över en miljon stående soldater skulle följa tätt i dammet efter larvfötterna, tvärs över andra instabila staters gränser, för att hämnas.

NATO och Anders Fogh Rasmussen
ser ut att ha en intressant och sömnlös höst framför sig. För man har INTE råd med en turkisk-israelisk konflikt, man har inte råd att förlora Turkiet som en allierad och man kan aldrig i helvete överge stödet till Israel. Låt oss hoppas att det kriget inte kommer, för det kommer att vara upptakten till tredje världskriget lika säkert som att Gavril Princips kulor i Frans Josephs hals och bröst 1914 var starten till det första.

RSS 2.0