Erik Almqvist blir invandrare!

 
Det nyfascistiska gardet Vedero i Erik Almqvists nya hemland
 
"Sverigeälskaren" Erik Almqvist flyttar till Ungern. Jag utgår ifrån att han har jobb ordnat och att han lär sig flytande ungerska på tre veckor. Och att han snart känner sig som en äkta magyar. Annars är han ju ett problem..
 
Allvarligt talat så är det ju inte speciellt svårt att inse varför han flyttar. Det nyfascistiska klimatet där måste tilltala honom. Ett land där regeringen inskränker yttrandefriheten för journalister måste ju riktigt kittla efter ryggraden på honom, och att såväl polis som politiker i Fidez skiter i Jobbiks beväpnade garden som drar runt på landet och jagar romer är väl något som riktigt masserar hans njutningscenter.
.

Valfrid har gått ur!!

Det var som själve fan! Nu under påsken har jag nåtts av lite nyheter från jobbet. I vanliga fall försöker jag undgå allt som har med jobbet att göra under långledigheter men nu ringde faktiskt en arbetskamrat, Jönke, hem till mig och vi tjötade lite om ett par fackliga ärenden.

Sen berättade Jönke att Valfrid som jag skrev om för några inlägg sedan, nissen på mitt jobb som varit aktiv sverigedemokrat, han har gått ur SD! Valfrid har varit bortlånad på en annan ort ett antal veckor, han har varit ute på service av ett par kontraktshissar i någonstans i Dalarna eller så, så jag har liksom saknat min gamla trätobroder eller vad man nu ska kalla honom. Har i alla fall vare sig sett eller hört någon fascistpropaganda från honom. Det hade jag inte heller på ett par veckor innan han åkte eftersom Valfrid bara gillar att agitera utan mothugg, men skitsamma.

Nu säger Jönke att Valfrid gått ur SD. Anledningen skulle vara det som numera verkar vara standard för avhoppare: att organisationen är vidrigt odemokratisk och att bara de som kysser tillräckligt med röv kan komma någon vart i det partiet. Jönke hade hade träffat ett par av de få som verkat hålla med Valfrid på jobbet på BishopsJärntorget i fredags. Vi får väl se i morgon, för jag är nästan säker på att Valfrid är tillbaka på hemmaplan i morgon. Då ska jag höra med honom.
 
 

RSS 2.0