Skrämmande utvecklingar...

Jag tänker Maria Ferms, Robert Dalundes och han den tredje miljöpartinissen som var med och skrev artikeln om att de vill ha bort Vänsterpartiet och blida regering med sossarna. Det alternativet finns nog bara i deras egen värld, samt i högersossebloggarnas inskränkta värld.

Riktigt besviken på Ferm, som jag har lärt känna som en tjej med lite huvud på.

image28

Sen tycker jag att det är skrämmande att vi har fått ett nytt Info14 i Sverige. Info14 är en nazistisk hemsida som sysslar med bland annat kartläggning av meningsmotståndare. Nu har Jinge, en av Sveriges största bloggare enligt bloggen al-hamatzav.org kartlagts av dem själva. Al-hamatzav är en extremsionistisk blogg som inte på många sätt skiljer sig från Info14. När får vi se det första sionistiskt grundade överfallet på politiska motståndare i Sverige? Jag tror inte det verkar vara långt borta med tanke på att de här hatarna anser sig ha historiskt mandat för att tysta motståndare.

Riktigt läskiga typer som borde sätta en skugga i varje demokratiskt sinnat hjärta.

image29


KU behöver avskaffas!

Just det, KU behöver avskaffas och ersättas med den gamla riksrätten åter!

Ulrica Schenström "nekar" att komma dit, och kan göra det helt utan att riskera straffansvar! Att det ens är möjligt är ett av de yttersta bevisen på att vi har fått ett nytt frälse i Sverige, politikerklassen.

Riksrätten borde ha möjlighet att dels tvinga de kallade med polishämtning, dels kunna döma riksdagsledamöter, ministrar och politiker till böter/fängelse för de brott de faktiskt (hela tiden) begår, både mot folk, lagar och sina egna (!) förordningar.

"Rättvisa" ska inte bara kunna drabba oss vanliga medborgare, utan även Ulrica Schenström och hennes gelikar!

Girigheten visades i Debatt

Eftersom jag ska bli fastighetsvärd när min utbildning är klar tycker jag såklart att det är intressant med fastighetsrelaterade saker. Tydligen handlade Debatt häromsistens om de nya svinhyrorna som ska införas. Det här var riktigt intressant:)

AFA "Trygghetsförsäkringar", brinn i helvetet!

Det här mailet skickade jag idag till svinen på AFA "Trygghetsförsäkringar".

Ingen fråga, bara ett besked till vem det nu kan tänkas beröra.
Jag har som facklig repesentant för Fastighetsanställdas Förbund arbetat med/genom er, och det skäms jag så att jag nästan dör för.

Att ni begär ytterligare läkarundersökningar av Wargöarbetarna är så skamligt att det inte finns ord att klä det.

Ni väntar på att de ska dö, kan ni inte lika gärna erkänna det?

Att som dessa hjältar till män tvingas genomgå det ingen borde behöva genom gå och dessutom tvingas till YTTERLIGARE ett ifrågasättande av vad som ger sig ut för att vara arbetarrörelsens eget försäkrningsbolag är en skam så djup att ni borde skämmas för att se er själva i spegeln. Ni är inte ett piss bättre än försäkringskassan och alla andra varulvar som skiter högaktningsfullt i de här tre männen som bara har sin stolthet kvar, en stolthet som tydligen ska tas ur dem en gång för alla!

Parkinson
är ett straff tillräckligt för dem. Min egen far lider av samma sjukdom och det är helvete på jorden. Kroppen bryts ner, du skakar och det blir värre och värre. Du tynar bort för att det tar 40 minuter att äta en tallrik mat!!! Och till sist blir du dement om inte döden hinner före.

Dra åt helvete
AFA, "arbetarrörelsens eget försäkringsbolag". Dra bara åt helvete.

Hoppas att ni är stolta över er själva.

Lillebror kom undan med blotta förskräckelsen!

Den Store Satan kan tacka sin danske målvakt Kim Christensen och att GAIS har så förbannat svårt för avslut för att de fick med sig en poäng ikväll!

I första halvlek dominerade GAIS som jag aldrig sett dem dominera, och jag har sett GAIS i snart tio år. I andra halvlek blev DSS bättre, men Grönsvart stod fortfarande upp som gaisare, och fast DSS var riktigt bra så kom de aldrig nära förutom ett bortdömt mål för att Pontus Wernbloom (vem annars?) hade spelat oschysst i straffområdet. Levon Pashayan hade lekstuga med DSS ytterbackar och Wanderson do Carmo var grym fram mot mål förutom avsluten då. "Störst, bäst och vackrast" Björn Andersson byttes in i mitten på andra, men kom inte riktigt till sin rätt. Prince Ekong jobbade som vanligt i det tysta, syntes inte men märktes hela tiden. Kapten Fredrik Lundgren vann i luften gång på gång.

27000 på läktarna, två smockfulla klacksektioner - då, men endast då funkar Ullevi som fotbollsarena.

Och!
Efter åtta år har vi som var där då fått hämnd sedan Tomas "Rosen" Rosenkvist på ett visserligen mycket fulare sätt fotade ner Pelle Blohm i vårderbyt 2000. Som för övrigt också blev oavgjort.

image27

Snygg mawashi jodan. Kunde inte ha satt den bättre själv. Rosenkvist satte dobbarna i fejan på Blohm, så det här är inte mycket att prata om egentligen.

Arbetarperspektiv analyserad!

Via Hampus Eckermans blogg Motbilder hittar jag blogganalysverktyget Typealyzer som gör en analys av din eller andras bloggar och kategoriserar den och innehavaren.

Jag blev Vårdaren.

Intressant resultat.


Ett löfte till mig själv!

Härmed lovar jag och svär att jag med all min mentala styrka och varje uns av karaktärsdrag framgent ska försöka hålla mig borta från bajsfontänen som kallas Politikerbloggen.

De patrask som frodas där är inte värda att lägga tid på, särskilt inte folkpartisten Malmö-Bengt. Lustigt att en HBT-person lägger ner så mycket tid på att hacka på invandrare, jag fattar det inte. Han måste skämmas för sin läggning eller något

Nå, det är ju bra för (fp):s motståndare i Skåne, för han är lättare att knäcka i debatt än en rutten valnöt, men han är som den mentala skitunge han är, förlorar han går han till personangrepp.

Bloggadministratören
är heller inte mycket att ha, Daniel Alsén ger ett extremt veligt intryck och verkar livrädd för att ta bort de värsta avarterna, däribland Malmö-Bengt, permanent.

Jag hoppas
att jag ska kunna hålla mig borta från Politikerbloggen som började bra, men nu har förvandlats till en mental kompost som inte är särskilt välskött. Jag börjar nu med att rensa cachen så att den försvinner ur adressfältet.

Farväl, Politikerbloggen.
Må du dö sotdöden.

Liten historia...=)

Den här fick jag av min kompis Glenn! Stor humor! Eller lite kul i alla fall...

"Brevet till Gud....

Owe
kom in i köket där hans mamma förberedde middagen. Han skulle snart fylla år och han tänkte att det nu var ett bra tillfälle att tala om vad han önskade sig. "Mamma, jag vill ha en cykel i födelsedagspresent. "

Nu var
Owe något av en bråkstake. Han hade hamnat i trubbel både i skolan och hemma. Så hans mamma frågade om han tyckte att han förtjänade att få en cykel i födelsedagspresent. Naturligtvis tyckte Owe det. Owes mamma tyckte att han kunde behöva tänka över hur han uppfört sig det senaste året. Och, då hon var religiös, bad hon Owe skriva ett brev till Gud och berätta för honom varför han förtjänade en cykel i födelsedagspresent. Owe gick upp på sitt rum och satte sig att skriva ett brev till Gud.

1:a brevet:
Käre Gud, Jag har varit en väldigt snäll pojke detta år och jag vill ha en cykel i födelsedagspresent. Jag vill ha en röd. Din vän Owe. Owe visste förstås att det här var inte sant. Han hade inte varit någon väldigt snäll pojke i år, så han rev sönder brevet och började med ett nytt.

2:a brevet: Käre Gud, Det här är din vän Owe. Jag har varit en ganska snäll pojke i år och jag vill ha en röd cykel i födelsedagspresent. Tack så mycket, Owe. Owe visste att inte det här var sant heller. Han rev sönder brevet och började på ett nytt.

3:e brevet:
Käre Gud, Jag har skött mig det här året och jag vill verkligen ha en röd cykel i födelsedagspresent. Owe. Owe visste att han inte kunde sända det här brevet heller till Gud. Owe var verkligen upprörd. Han gick ned till sin mamma och sa att han ville gå till kyrkan. Se bara till att du är hemma i tid för middagen, svarade hon. Owe gick gatan bort till kyrkan och upp till altaret. Han tittade sig omkring för att se om någon annan var där. Han tog statyn av Jungfru Maria, stoppade den innanför jackan och sprang ut ur kyrkan, nedför gatan, in i huset och upp på sitt rum. När han stängt dörren om sig satte han sig ned med papper och penna. Owe började skriva sitt brev till Gud.

4:e brevet: JAG HAR DIN MORSA. OM DU VILL SE HENNE IGEN, SKICKA CYKELN. DU VET VEM"

Grattis Stockholm!

Oh sälla dag!

När man surfar in på dn.se får man se det här underbara budskapet! Kristina Axén-Olin avgår!

Ibland
är det synd att jag är nykterist, för jag hade fan tagit ett glas till middagen annars, när det nu finns något att fira.

Ulrika Bys tror att Axén-Olin avgår för att "hon kanske var för mänsklig". Ha! Kristina Axén-Olin är mänsklig som ett lokomotiv! Bara för att hon "hängde med sina barn vid Enskede IP" betyder inte det att människan någonsin visat vanligt folk någon som helst omtanke. Hon har varit en gammalmoderat av värsta klass hela sin karriär, totalt blind för vad den lilla människan behöver eller vill ha i vardagen (ungefär som vår egen Susanna Haby här i stan). Hon har haft sin årslön (minst) på banken och sitt fina hus och varit jävligt nöjd med det och med sedvanlig moderat ackuratess sett ned på alla som inte haft lika stor tur som hon själv.

Gratulerar
där uppe på Baksidan! Nu kan det inte bli sämre i alla fall!

En dikt sprungen ur morgonekot och tidningen

God förmiddag, mänsklighet!

Hur står det till idag? Hur många barn har svält ihjäl under natten(téet är väl inte för kallt? Jag kan värma!)? Hur många kvinnor har slagits ihjäl av  svartsjuka barn till makar/pojkvänner med obefintlige impulskontroll och under influens av alkohol?

Och när vi ändå är inne på den tråden, hur många ungdomar har vänt ryggen mot skolan för "snabba pengar" på att sälja droger till polare på balla fester för möjligheten att kunna köpa en BMW och ha allt ordnat inför framtiden? Hur många svenska kommuner har skitit i regeringens order om att de ska ha arbete för att förebygga just drogmissbruk bland unga?

Hur många tusen ton fisk har vi tjuvfiskat under natten, då mänsklighet (önskas marmelad influgen från Nya Zeeland enbart för er?)? Herr Suur Öckerö måste ju kunna få sin torsk med äggsås som han ätit varje fredag hela sitt liv oavsett om det inte finns en torsk i hela Kattegatt kvar, det skulle allt se ut om han fick äta något annat! Har vi knäppt någon av de sista snöleoparderna eller kungstigrarna för att rika ryska "biznizmens" fruar och älskarinnor ska kunna få en liten passionspresent, eller någon stackars impotent kines ska kunna få lite benmjöl från dess skelett?

Jaså ni
vill ha kaffe, mänsklighet! Det löser vi. Vi har en speciell sort här, rekommenderad av en svensk bloggarmoderat som inte är rättvisemärkt och där arbetarna kränks extra mycket och där deras förmän ligger med deras kvinnor medan de är ute och sliter. Va? Jo, vi anser det vara fel, för om vi köper in rättvisemärkt kan vi ju råka kränka de sydamerikanska kaffeböndernas rätt att välja att vara fattiga!


Ja, då
var väl frukosten klar då, mänsklighet! Ta gärna ett anjoupäron från USA. De växer så fint i South Dakota och har inte orsakat så farligt höga CO2 utsläpp på vägen hit. Jag röjer upp efter er.

Och ha en TREVLIG dag!

GAIS- en källa till allt.

Ord kan inte beskriva hur mycket jag skäms över GAIS i kväll. Det är ingen skam att förlora mot ett bättre lag, men att göra det utan att åtminstone kämpa - det är en förbannad skam. För det är exakt vad GAIS slutade göra i halvtid.

Fest-tips från Motbilder!

Hampus Eckerman skriver lysande och jävligt kul!

Brittisk syn på en svensk borgerlig regering.

Hittade en mycket intressant artikel från engelska The Guardian, skriven av Polly Toynbee. Den handlar om exakt det vi som arbetade som demokratiambassadörer sommaren 2006 berättade för folk om en eventuell borgerlig regering, vad den skulle medföra och att Reinfeldt var (är!) en ulv i fårakläder med huvudet på sned(snälle Fredrik stäm mig inte nu, måtte du inte bli kränkt, you big poof!). Det är bara det att den är skriven 2005.

engelska. Är inte det ett problem, enjoy!

Lars, du går igenom radion i alla fall.

Jag lyssnade på Ekots lördagsintervju idag, som jag är in the running towards becoming an old fart. Jag måste säga att jag tycker att Lars Ohly var mycket bra, betydligt bättre än jag kan minnas att jag hört honom förut.

Skärpt, klar och med tydliga besked.

Tyvärr, måste jag säga, tror jag det är försent, för om inte Vänsterpartiet byter partiledare är jag rädd att inte ens kamrat Fyra Procent räddar dem från att åka ur riksdagen. Vilket jag tycker vore bottenlöst synd. Men det är bara att fejsa musiken, idag består politik nästan bara av sånt som inte är politik, äckligt nog. Du måste "gå genom rutan" som de säger på landets stjärtiga reklambyråer. Och det gör inte Lars Ohly. Dessutom är han alltför svärtad av det gamla kommunisttjafset. En allt för stor del av landet Sveriges invånare förknippar tyvärr ordet med det stalinistiska Sovjetunionen, Kina, och de barbariska grymheter som utspelade sig där.

Nä, jag tror på Josefin "Jossan" Brink som ledare för Vänsterpartiet. Nu är ju inte det min sak, jag är inte medlem, men jag tror att det finns ett rätt skapligt stöd för denna kompetenta kvinna ute i partiet, det tycker jag mig i alla fall förstå av mina kamrater som är medlemmar.

Sveriges arbetande befolkning förstår nog inte hur mycket de behöver ett aktivt Vänsterparti i riksdagen, för annars är det stor risk att Mona Sahlins Stockholmshögersossar i kombination med ett Miljöparti som helt saknar klassperspektiv gör Svenskt Näringsliv och Företagarna mer till viljes än de ens hoppades från Moderaterna.

Jag vet sossar som inte skulle vara främmande för en "modernisering" av arbetsrätten. Det tragiska är att de är kvar i partiet.

Jan Myrdal är inte riktigt klok.

Jag såg kvällens Debatt.

Jan Myrdal är en förvirrad sketgubbe. Hur i helvete det går att sitta och gucka i nattmössan som har gör och göra om människoliv till siffror "som var nödvändiga" övergår mitt förstånd.

God natt, Jan Myrdal, god natt.

Måtte du ta de sista resterna av ditt förvirrade maoistpladder med dig när du lämnar. Jag kommer varken att sörja dig eller det.

Ny länk i samlingen!

Lägger in en länk till Dagens konflikt.

Kom hem igen Ali!!

Är det bara jag som tycker det, eller har inte Ali Esbati blivit typ skittrist sedan han gick i norsk exil?

Han var skitbra förr.

Är det förresten nån som vet varför jag inte får Flamman på torsdagar mer?

GAIS, tentor och ångest!

Mitten på April närmar sig, och jag och min klass på Fastighetsakademin ska snart ut på vår andra LIA (Lärande i Arbete). Även denna gång ska jag vara hos Susanne och TomasHSB i Partille. Denna gång är det en ren trädgårds-LIA. Ska bli så oerhört skönt att få ränna fingrarna i jorden!

Jag har inte uppdaterat Arbetarperspektiv på ett tag. Anledningen stavas tentamen. Idag hade vi en 14-sidors tenta i Fastighetsföretagande. Rätt lätt, faktiskt. Tror kanske inte att jag sätter VG, men det anser jag vara skitsamma, och det gör nog en presumtiv arbetsköpare också om man har goda vitsord från LIA och sin förre arbetsköpare, och det har jag.

På måndag väntar en tenta i elsäkerhet och efter det börjar trefaskursen. Jag gjorde den enda omtenta i el som jag hade släpande förra veckan (seriekoppling och parallellkoppling. Det är lätt, men jag var på Lanzarote när vi hade genomgången) och jag tror jag klarade den rätt bra. Blir roligt att få ut en BB2- behörighet i el. Då får jag jobba som installatör om jag vill sen.

Ikväll väntar match mellan GAIS och haschpundarna och löjdarna från Söder (men de är mest inflyttade skåningar och masar, ha ha!) Hammarby. Innan säsongen började kändes det faktiskt som om GAIS under Magnus Pehrssons ledning skulle kunna slå ur underläge på riktigt, men med den papperstunne Sheriff Suma ensam på topp (jag ska specialgranska honom i kväll, kära sambo!) och den benhårda vägran att överge det konstiga systemet med en ensam på topp i ett lag som GAIS som inte skulle känna igen "gå med upp och hjälpa till" om det så hoppade upp och bet dem i röven och blytunga bortatorsken mot Trelleborg sist så har det allt mer börjat lukta division hundrakort och spel mot Sleipner, Sylvia och en massa såna rövlag från hålor som knappt finns på kartan. En poäng kommer att kännas fullt godkänt.

Blir mer och mer negativ till supporterföreningen Grönsvart Göteborg också. Det var jag redan när de bildades men det känns som om deras filosofi bara går ut på att bevara bilden av gaisaren som ett fyllo i tokhatt och skinnväst. Känns skitkonstigt att de har flyttat in på The Dubliner, ett ställe man alltid kännt haft lite mer stil och klass än Gamle Port dit jag faktiskt ska bege mig om nån timme. Där huserar föreningen Gårdakvarnen som jag är medlem i av och till, åker sällan på bortamatcher numera, och då känns det inte riktigt aktuellt att vara med i föreningen. Dock umgås jag gärna med de flesta i föreningen. De har bättre musiksmak än skinnvästarna också, ragga, dancehall och punk är utlovat och det sätter en gammal skinnskalles hjärta i brand.

Hoppas nu
GAIS sätter i alla fall en poäng också!

Nu har jag dig, din orm!

Alla som med regelbundna mellanrum besöker "Politikerbloggen" vet att där härjar ett antal figurer som kallar sig P Pot, Bengan och Liberal-Konservativ Svensson.

Jag har
haft mina kontroverser med den här kisen (för det är han bakom alla de olika nicken, det bjuder han på genom att ständigt skriva på exakt samma sätt och använda samma uttryck) sedan jag bloggade på lo.se. Där kallade han sig för bl a Nickes fanclub.

Den här mannen visar upp många av de klassiska dragen hos en psykopat. Jag saxar från wiki:

" Wikipedia Hoppa till: navigering, sök Psykopati (från grek. psyche "själ", "liv" och pathos "lidande") är en personlighetsstörning som karaktäriseras av en brist eller total avsaknad av grundläggande sociala känslor, som medkänsla och empati. Personer med psykopati är utpräglat egoistiska. Psykopati har, trots bred användning som term inom psykiatri, ingen benämning i DSM-IV-TR eller ICD 10 - två av de vanligaste diagnostiska handböckerna inom psykiatri. Psykopati finns i skärningspunkten mellan narcissistisk, borderline och antisocial personlighetsstörning."

Den här personen uppvisar definitivt total avsaknad av grundläggande sociala känslor som medkänsla och empati och är utpräglat egoistisk. Det märker man direkt.

Wiki skriver vidare:

" * En ovanligt lång period av sängvätning i barndomen
* Grymhet mot djur tidigt i barndomen
* Pyromani och annan vandalism, som är allvarligare än vanliga "pojkstreck"
* Lögner "för skojs skull" för att driva med andra
* Skolk då barnet anser att hans egna nöjen är viktigare än skolan
* Stölder eftersom användning av andras ägodelar anses vara en självklar rätt
* Aggression mot omgivningen som "ska lyda"
* Förakt mot auktoriteter som psykopaten inte anser sig behöva lyda
"

Pissat i sängen, stulit eller skobbat vet jag givetvis inte om han har och självklart inte heller om han varit grym mot djur eller luntat för skojs skull, men av hans beteende på Politikerbloggen så vet jag att han ofta (konsekvent) ljuger om det han hatar, dvs arbetarrörelsen, alla grenar av det socialistiska trädet och vanliga människor som han inte anser vara lika bra som han är. Speciellt kvinnor angriper han mycket hårt.

Han vräker konstant ur sig olika påståenden som ska ställa mig som person (eller andra på bloggen) i dålig dager. Likaså klämmer han gång på gång fram en massa konstiga saker om att folk som röstar vänster är ointelligenta och att det skulle ha bekräftats av professor Sören Holmberg vid Göteborgs Universitet via hans väljaranalyser. Givetvis är det inte så, utan de mäter endast bildningsnivå, något som är helt omöjligt att dra sådana växlar på. Albert Einstien hade givetvis varit en väldigt intelligent människa även utan sin utbildning till exempel. De allra flesta gånger man pressar honom på länkar eller något annat som bekräftar hans påståenden låtsas han som om det regnar tills man själv letar upp det och bevisar för honom att han har fel.

Denne man kommer också ofta med rena och grova förolämpningar mot folk. Han använder sig av ett flertal olika härskartekniker för att trycka ner folk, och som tidigare nämnts är det särskilt kvinnliga kommentatorer och politiker angriper han extremt hårt.

Jag antar att det är en aggression mot de som inte lyder honom, som han anser vara mindre värda och inte tycker som han anser att de ska.

När bloggadministratören stryker hans inlägg blir han oerhört arg och går till så starka angrepp han vågar. Jag har också fått inlägg strukna och blivit sur över det då jag ansåg att det var orättmätigt, men köpte förklaringen jag fick. Den här snubben knallar bara på i ullstrumporna och upprepar mönstret.

Han envisas också med att kalla olika organisationer med en klar antifascistisk agenda och klart uttalade och uttryckta demokratiska värderingar för just fascister och antidemokrater. Se där hur bra det stämmer in när det är något han vill ska göra som han tycker men inte gör det, då vänder han på begreppen för att försöka smutskasta, och detta är konsekvent.

Men att
psykopati per automatik skulle ha ett samband med överlägsen intelligens motsäger han klart och tydligt. För nu har han lagt ut så många spår och pusselbitar åt mig att det inte längre var några problem att fundera ut vem han är, och det har jag gjort. Han har kommenterat här också.

Alla talar skånska, eller hur din förbannade orm?

Det är ingen skillnad!

Jag har deltagit i debatten om sossen som skrev om skillnaden mellan "Arbeit macht frei" och "Det ska löna sig att arbeta!" på orolige Daniel Alséns blogg "Politikerbloggen". Debatten initierades av en sosse i Dalarna eller något, och det märks tydligt att borgerligheten är orolig för det. Jag som inte anser att skillnaden meningarna emellan är något annat än semantisk och att den riktiga underliggande skillnaden är noll har utsatts för deras vassaste vapen när det gäller att få tyst på folk som är sanningen på spåren: "Har du respekt för offren i koncentrationslägren när du jämför Alliansens politik med nazisterna?" Något jag dittills inte gjort, men att läsa in det var väl för mycket begärt antar jag.

En anonym man ställer sig undrande till det. Jag skrev ett svar till honom, men insåg efter postningen att det var så mycket mer jag ville säga att jag gör det på min egen blogg istället.

Återigen: jag jämför hittills ingenting med någonting. Jag undrar bara vad ni borgare anser att skillnaden är. Jag har fått en massa svar som inbegriper träbänkar, ugnar och mögligt bröd och en massa sidoomständigheter (låt vara oerhört tragiska, men inget annat än sidoomständigeter) men inga svar på vad den underliggnade skillnaden faktiskt är.

Och jag resonerar exakt som jag vill. Miljoner människor världen över i alla åldrar stupar varje dag i kampen för dagligt bröd i en stenhård värld, men dem är det ingen som kräver att några jävla statliga kampanjer om "upplysning" för.

Anledningen till att jag inte får något svar på vad den verkliga skillnaden mellan "Arbeit macht frei" och "det ska löna sig att arbeta" är, är att ni vet att skillnaden är allt för liten för att den ska tåla en djupare granskning.

I nazistsvinens utrotningsläger dog miljoner människor, arbetare och intellektuella och andra som ansågs som ett hot mot de ekonomiska intressena. I en borgerlig värld får vanliga arbetare jobba tills de stupar och har de inte haft vett att ordna det för sig på egen hand kommer det bara att finnas en liten jävla garantipension att leva på, bara så att du klarar livhanken, inte mer, om du inte "vill" arbeta tills du avlider av ålder som borgarna anser det vara så hedervärt att göra.

Tror fan
att de kan kosta på sig att anse det när kroppen inte är slut vid 55!!!!

De som
anses utgöra ett hot mot de ekonomiska intressena i den här världen passiviseras med lögner och alieneras från kunskap om hur ett alternativ kan se ut så gott det går. De intellektuella är svåra att göra något åt i ett informationssamhälle, men de flesta kan man ändå köpa över att löpa med. Arbetarklassen får massor med bröd och skådespel (kommersiell TV med urbota idiotisk underhållning och billig skräpmat) så att de inte ska ha tillräcklig kunskap för att kräva sin rätt!

I Sverige
är det lite bättre än i övriga världen (ännu), men det är bara sidoomständigheter! Storbritannien är ett brutalt klassamhälle där i stort sett allt är upp till dig, på Irland är social trygghet ett fult ord som bara lata människor efterfrågar, Grekland bryter mot alla möjliga FN- och EU-konventioner när det gäller flyktingbehandling, i Rumänien behandlas romer som djur, i USA sköter korporationen din pension. Går den omkull har du ingen annan trygghet än den som eventuella frivilliga erbjuder! Det finns ingen anledning att tro att borgerlighetens "systemskifte" skulle vara något annat än ett sätt att ta oss in i den sköna världen.

Nazisterna
hade inte någon plan för utrotning av arbetarklassen, (dock behov av en syndabock som man kunde skylla allt ont i samhället på. Nu har SvD:s ultraborgerlige ledarskribent Gudmundsson tagit spetsen i kampen för att utse muslimer till vår tids syndabock..) för vem skulle då sopa deras gator, producera deras mat och köra deras bilar? Inte heller har borgerligheten en plan för utrotning, för någon måste ju bygga deras hus, tillverka deras bilar och lära ut vidare osanningar till deras stekarungar. Arbetaren ska bara hållas så jävla desperat för mat och familj att han alltid är beredd att ta arbete billigare än sin kamrat.

Där har du skillnaden mellan "Arbeit macht frei" och "Det ska löna sig att arbeta": det ÄR ingen skillnad.

Askimsbor känner hotet?

image26


He he!


Jag hittar detta på GP.se.

Ett gäng irländska asfaltskojare (tänk Brad Pitt i sin roll i "Snatch" så kallade pikeys, "tattare på svenska) har tydligen tagit sig hit i år igen. Vem som nu kan vara så in i helvete dum att man beställer tjänster av de här klåparna som trots att de både beter sig uselt (de var hemma hos mig och min exfru också, men det var nog inte läge att bli otrevlig mot just mig. Dekalen från ett visst MC-gäng som jag hittat (ja!) vid dörren var effektiv, jag lovar..) och utför ett jobb som en blind kunde göra bättre, vet jag inte, men tydligen drar de in tillräckligt för att det ska löna sig att komma hit igen.

Nu har de slagit läger på parkeringen(!) vid Askims camping och askimsborna känner en som jag tror, berättigad oro. Det rör sig inte om vanliga schyssta irländska yrkesmän, då hade de inte behövt åka runt och knacka dörr för att få jobb och de hade inte haft med sina familjer heller. Nej, det här är skojare ut i fingerspetsarna.

Men det
roliga är att just askimsborna påstår att de här filurerna arbetar svart!!! Ja det gör de garanterat, men det kommer ju ur rätt käft om man säger så... I Askim bor gräddan av Göteborgs fiiiina familjer, och de som inte har svarta pengar, svart hembiträde eller affärer på något vis kan ju vara förste man att slänga stenen på de irländska tattarna.Google-annonser ute och cyklar...

Jag var tvungen att skratta när jag hittade denna Google-annonsJinges hemsida:

"Hemkörning Göteborg? Sugen av pizza? Beställ enkelt via OnlinePizza.se! "

Sugen av Pizza? Jösses, jag säger då det! Inte får det mig att vilja knappa in den adressen, gud vet vad de har i såsen:P

Har posten brutit mot MBL?

Eftersom de postanställda enligt Ekot idag 1/4 inte verkade ha en aning om att Posten ska slås ihop med Danske Post väcks den stilla frågan hos Nicke huruvida Posten uppfyllt sina ålägganden enligt Medbestämmandelagen?

Annars är det jävligt dåligt information från SEKO och ST.

Men det är klart, om det var svartfötter de intervjuade så har de ju inte betalat för att få veta och då kan de stå där som fågelholkar. Bolaget bryr sig knappast om dem.


Assholes in action!

...och då menar jag inte de som basar för det här smått obegripliga bloggverktyget. Tur att det inte kostar, för då hade de nog inte haft så mycket kunder kvar efter deras jävla strul som för mig framstår som smått inkompetent.

Jaja, skitsamma, det var inte det detta skulle handla om utan det här . En bunt med idioter till hackare har tyckt de varit riktigt roliga och attackerat en hemsida till en amerikansk organisation för mina medhandikappade, epileptiker. De har lagt upp en länk som har lett till en hemsida som visat en massa blinkande och blixtrande mönster, något som lätt kan framkalla epileptiska anfall hos drabbade personer med låg anfallströskel. Jag personligen har (tack och lov) en rätt hög anfallströskel samt en bra medicinering. Jag drabbas av ett anfall ungefär vart 1.5:e år.

Men jag kan berätta hur det känns. Eftersom du drabbas av en skaplig minnesförlust börjar berättelsen när kramperna avtagit: först kommer du till något som påminner om sans. Du har maxpuls, du svettas och är omväxlande varm och kall. Det gör ont i hela kroppen från huden till varenda nerv som känns som om de brinner. Huvudet känns som en klusterbomb, redo att brisera. Det är dock inte det värsta. Det värsta är att du inte vet var du är, du känner inte igen en människa om det så är din livskamrat eller din mor. Ofta minns du inte ditt namn, personnummer, vad det är för dag eller andra vardagliga självklarheter. Du har sanslösa overklighetskänslor, och kan ibland inte avgöra vad som är upp och vad som är ner. Ofta är du också som ett resultat av detta, väldigt rädd, ibland så att du tar till våld mot de som (eventuellt) försöker hjälpa dig - du fattar inte vad du gör helt enkelt utan reagerar med reptilhjärnan, det enda som fortfarande funkar strax efter ett anfall.

Ofta förstärks allt det här av dykningen på huvudet som du gjort från stående ner i golvet. Har du tur faller du först på knä och tumlar vidare ner på höften innan huvudet går i golvet, men inte alltid. Jag har varit med om att ett bordshörn var det första som träffade min panna, det var inte så kul att gå runt med en bula som såg ut som en halv bandyboll insydd under skinnet. Du slår dig givetvis också på kroppen, som jag sa, höfterna får sig en smäll, revbenen kan bräckas om du går omkull över en tröskel, armarna slår sig i bra de med. Nästan varje gång tuggar du i dina kramper sönder tungan, sväljer mängder med blod som du sedan kräks upp över kläder som förstörs plus att det skrämmer vettet ur folk som inte är beredda. Inte kul. Ibland biter du av tänderna som i Sverige kostar tiotusentals kronor att laga.

Men
i alla fall för mig är inte detta det värsta. Nej, det kommer när jag inser att jag inte kan skilja upp från ner och min hjärna desperat börjar kämpa för att ta reda på det. Då kommer illamåendet. Ta din värsta bakfylla och multiplicera den med tio ungefär. Om illamående kunde mätas med richterskalan så är det en tolva efter ett EP-anfall. Overklighetskänslorna förstärks, pulsen som kanske var på väg ner lite börjar skena.

Sedan
börjar du spy. Spy, spy och åter spy. Detta upprepas i kombination med en vansinnig huvudvärk tills magen är tom och bara galla kommer upp, genom såväl som munnen som näsan. Bihålorna fylls med galla och ögonen rinner som vårbäckar. Både för att rensa kanalerna och för att du säkert gråter av smärtan i huvudet.

Det här håller på i allt mellan tio minuter upp till en timme. Overklighetskänslor kommer och går, paranoia blandas med skräck och sedan spyr du igen. Hela kroppen gör ont i flera dagar. Sen orkar vare sig kroppen eller hjärnan mer, och du slocknar totalt, för du bränner otroliga mängder energi medan du krampar. Krampanfallen kan faktiskt döda en epileptiker.

OCH DET HÄR HAR NÅGRA OTROLIGA IDIOTER GJORT MED FLIT!?!

Jag vet
inte, grabbar, men jag antar att ni tror att alla epileptiker är ömtåliga små saker, gärna i rullstol med stora glasögon som får ögonen att se ut som guldfiskar i ett akvarium? Såna som ändå inte har nåt liv, som gott kan bjuda er på ett majarusigt garv? Well, newsflash boys. Den här epileptikern är 175 cm lång och väger 105 kilo muskler. Han är stark som fan, tränar karate, styrka och boxning, (så han går inte ner av liten smäll) och ser ut som en tatuerad biker med svart bomberjacka, kängor, rakat huvud, skägg och ringar i öronen. Ni skulle kort sagt skita ner er om ni mötte mig i en mörk gränd.

Och be för fan att ni aldrig träffar mig där, för då ska jag se till att era sköra elaka datanördskroppar får uppleva lite grann av den smärta ni på kul orsakade mina medhandikappade - bara för ett garv.

http://intressant.se/intressant

RSS 2.0