Sossarna - de nya huldrorna och trollen!

Det rasar ett veritabelt insändarkrig på Expressen.se om "Kalle Anka och hans vänner önskar god jul". Jag bara skakar på huvudet, för det framgår tydligt att ett stort antal allianssympatisörer FORTFARANDE tror att SVT är sossestyrt!!! Eva Hamilton (VD för SVT) är gammal folkpartist och den borgerliga regeringen är inne på sin andra mandatperiod i rad!

Om det nu till
äventyrs skulle vara så att SVT är sossestyrt, kära små mikrocefaler till konspirationteoretiker och foliehattsbärare, tror ni inte att er (just det, ER!) regering hade rensat bort dessa sossar som ni ser under tapeter och hör krypa i ventilationstrummor för länge sen? Eller kan det vara så att det bara är ni som är galna av allt för mycket högerpolitik, jag menar om man verkligen tror på att själv är bäste dräng måste man ju bli rejält paranoid till sist och tro att alla vill stjäla ens konservburkar eller något?

Undrar hur länge denna sanslösa övertro när det gäller SAP ska fortgå egentligen?

Att spilla energi på helt fel saker.Något för de som bloggar under namnet Two invandrare?


Jag skrattar lite
åt den här kampanjen som ska ge unga tillbaka de mest basic kunskaperna om sex. Tragiskt att den behövs, men när unga börjar fråga om de kan bli gravida av att bada i en pool där någon spillt sädesvätska behövs det nog.

Intelligensreserven högg direkt på att det skildras mellan en "svenska" och en "invandrare". De kallar det dessutom "barnsex" vilket gör att de inte heller i år kan förväntas kandidera till topposterna i sitt parti.

De kanske kan starta en supergrupp med Levi Klausen? Ja om de kommer förbi Levis grishuvud som han har satt upp på dörren istället för krans då såklart.

Ur led är tiden.

God jul från Arbetarperspektiv


Jag vill önska samtliga läsare, partifolk, andra kamrater och annat löst folk en god jul och gott nytt år, och det gör jag med den här bilden på min hund som leker i snön. Ha en nykter och lugn jul. Själv har jag jour hela julveckan och går av dagen innnan nyårsafton. God jul!!

Utsikt från ett tak stäms för förtal av Botrygg.

Calle Fridén som driver bloggen "Utsikt från ett tak" har blivit stämd inför Attunda tingsrätt för förtal av byggnadsbolaget Botrygg. Botrygg är inget bolag som jag känner till, men Byggnads regionala skyddsombud brukar veta vad de gör. Om de har sprungit på bygget som Calle Fridén och Metro påstår att de gjort, ja då har inte VD:n Michael Cozazza rent mjöl i påsen. 

Att som Cozazza påstår, hävda att "sånt händer på byggen" när en balk glidit ur ett lyft och fallit får mig minst sagt att höja på ögonbrynen. Det gör det visserligen, men det ska inte göra det. Det är hela meningen med arbetsmiljölagen, något som Cozazza uppenbarligen inte känner till eller skiter i.

Det är skrämmande att han inte heller känner till att en juridisk person inte kan stämma för förtal. Det får en ju verkligen inte att tro att han kan arbetsmiljölagen. Jag håller på Calle! De byggen jag har varit på i Solna och Stockholm har heller inte varit det säkraste i världen. En gammal elektriker ruskade på huvudet och sa: "Asså grabbar, fö tjugi år sen hade de härna bygget fått stänga!". Och såna gamla stötar brukar veta vad de pratar om.

Johan Folin Röda Berget och Meeri Wasberg kommenterar även de.


Klassfienden KissieBit handen som föder dig!

Bloggaren "Kissie", som tyvärr ses som någon form av förebild för unga, är inget annat än en föraktansvärd klassfiende. Hon anklagar på sin modeblogg familjens städerska för stöld av en massa bjäfs som Kisse säger sig ha ägt. Hon har varit inne i städerskans "pigrum" ("Kissies" egna ord) och letat. Det är samma sak som inbrott, i alla fall moraliskt sett. "Kissie" har givetvis inga bevis för allt detta.

Den stackars städerskan har fått sparken. "Kissie" skriver att nästa städerska "ska kunna svenska". Jag för min del hoppas att alla städerskor som "Kissie" någonsin kommer att ha i sitt hem kommer att råna henne blind. Såhär är alltså den elit som ska styra över oss i framtiden: lata, ytliga rasistsvin som hatar arbetare.

Jag ryser av ilska över att den här koketta, lata lilla självupptagna skitungen tack vare svensk lag kan försätta en arbetare i arbetslöshet utan att ens ha bevis för sina anklagelser. För allt jag vet kan hon lika gärna ha supit bort sitt bjäfs eller pantsatt det för att kunna köpa mer av de löjeväckande kreationer hon bär, uppenbarligen för att hennes liv inte består av viktigare saker och sen varit för feg för att vågat säga till pappsen. Hon hotar också att anmäla städerskan för polisen. Jag uppmanar min före detta kollega att motanmäla för falsk anklagelse. Givetvis kommer det inte att hjälpa, då en invandrad städerska aldrig kan vinna över en svensk rikemansfröken, men ändå.

Artonhundratalet och feodalismen är inte långt borta, det har aldrig försvunnit.

Tror du att klassamhället inte finns mer?

Är du en av de där som tror att det inte finns något klassamhälle mer? Att det liksom har blivit omodernt med klasser och att det därför har smitit ut genom dörren och gått upp i rök? Så är det givetvis inte även om man stöter på såna då och då. Ronald Reagan, USA:s ex-president 1980-1988 och känd ekonomisk och ideologisk supporter till fascistdiktaturer i Latinamerika, lurade i sin befolkning att det inte fanns någon arbetarklass, bara medelklass och underklass. Många svenska knegare ser sig själva som det också numer har jag märkt, fast oftast bara på fritiden. På jobbet är man pinsamt medveten om var man kommer ifrån och vad man är.

Till alla som tror att det inte är någon skillnad på en rörmokare och en skeppsredare (båda har ju jobb så det är klart att båda är arbetare?) lägger jag ut den här bilden på min arbetskamrat och kollega Mikko när han står och kapar en profil på ett av byggena som vi arbetar på (ett bygge är förresten det ideala för att inse klasstrukturen i samhället. Man behöver ofta bara vara där i några minuter för att inse den). Den som tittar på den här bilden och inte fattar att Mikko och jag är arbetarklass rakt av fattar förmodligen inte något annat heller. Dessutom får ni ju en liten inblick i min arbetsmiljö. Enjoy!

Arbete i ett hisschakt 10 meter ovan jord. Fotograf: Nicklas Eriksson

Leo Trotskij om Wikileaks?Julian Assange?
"Hemlig diplomati är ett nödvändigt vapen i händerna på en besutten minoritet som tvingas bedra majoriteten i syfte att få de senare att lyda dess intressen. Imperialism, med dess världsomfattande planer på annektering, har utvecklat den hemliga diplomatin som system till dess högsta nivå... Europas folk har genom sina otaliga offer och den allmänna ekonomiska ödeläggelsen förtjänat rätten att få veta sanningen om dessa ting."

Leo Trotskij när han som sovjetisk utrikeskommisarie släppte tsarens brevkommunikation fri.
Leo Trotskij?


Tack till Fjärde Internationalen för inspirationen;)

Det blåa sosseriet.Sossarnas rätta färg.

Jag blev verkligen
helt kall när jag hörde Mona Sahlin tala igår. Hon förespråkade verkligen en skarp högersväng - och detta från ett parti som redan ÄR ett borgerligt arbetarparti! Fruktansvärt att höra henne där hon stod och borgarflosklade sig om att det ska löna sig att arbeta och allt som hon stulit från De Nya Moderaterna.

Sällan har George Orwells
ord känts så rätta: "Djuren utanför såg från gris till människa och från människa till gris och tillbaka igen, men det var redan omöjligt att upptäcka någon skillnad."  

Nu vet vi att den gamla suggan går och att gyltan eller galten som ersätter kommer att bli ännu värre. Vart kommer det att sluta för sossarna och deras högervridning?

LOKE skriver
bättre om det än jag orkar - jag är för rädd, arg och ledsen för att palla just nu.

RSS 2.0