BildbloggAngående att Moderaterna sannolikt har mottagit pengar från Carema.

SD:s tre grupper

Sverigedemokraterna har som bekant delat in Sveriges befolkning i tre grupper. Jag är stolt att meddela att jag antagligen skulle ses som landsförrädare av dem. Jag sticker ut från Svenne Coconut som Victoria hos manliga horor och det är skönt.

Det liberala ek-gagemanget.

Läser att de har sågat ner eken vid radiohuset. Äntligen, säger jag, för den här fjantiga frågan har retat mig något enormt. Det här var ett lätt sätt för liberaler med Weltschmerz och white man´s burden-komplex att köpa sig ett lite bättre samvete.

Slår vad om att SOS Barnbyar eller Rädda Barnen kommer att få många nya månadsgivare som undrar om det går att skänka burkpanten till dem nu. Nu har ju liberalerna fått smak på det här med engagemang.

Hade jag bott i Stockholm hade jag kontaktat trafikkontoret och hört om man hade kunnat få köpa veden...

Fredrik Reinfeldt och antirasismen.

Läser i DN att Fredrik Reinfeldt "längtar efter Mona Sahlins antirasistiska glöd". Han tycker att Håkan Juholt är en bakåtsträvare som inte bryr sig om vad Jimmie Åkesson säger och upplever att det är han själv allena som står för den antirasistiska kampen i riksdagen.

Jag tar mig för pannan. Det Fredrik Reinfeldt längtar efter är inte "Mona Sahlins antirasistiska glöd". Det han längtar efter är svenska folkets avsky mot henne. Och den avskyn kom sig inte på grund av någon antirasism utan på grund av att hon var en jävla översittare som folk inte kunde identifiera sig med.

Fredrik vet att Håkan Juholt och sosseriet är nere i brygga just nu, men att det är över tusen dagar kvar till valet. Folkopinoner kan vända snabbt, det har han själv fått erfara som moderat. Från ett 18-procentsparti under Bo Lundgren med endast kärnväljare som röstade M till ett 35-procentsparti har han gått, och han vet att hans överlevnad politiskt hänger på en valseger också 2014. Annars faller han som en tallkotte. Det är därför han går ut i sina mediemegafoner och kommer med sånt här trams.

För moderaterna är inte ett antirasistiskt parti. Fredrik Reinfeldt är inte antirasist. Moderaterna är ett konservativt kapitalistiskt parti och Fredrik Reinfeldt själv är en konservativ kapitalistisk politiker. Det finns inte något som heter antirasism i konservatism. Där tror man att alla har givna roller. Om det är av Gud givna roller eller sociala ("så är det bara-argumentet") faktorer som spelar in, det varierar från konservativ till konservativ. Om en person med låt oss säga afrikansk bakgrund (vilket Fredrik Reinfeldt själv anser sig ha, skrattretande nog. Dags för ett medlemskap i Afrosvenskarnas Riksförbund?) kommer upp sig, gör en klassresa och börjar tjäna ordentliga pengar, då var han liksom utsedd till det. Återigen varierande av Gud eller på rent socialdarwinistiska grunder.

Inom kapitalismen
finns heller ingen antirasism. Det enda kapitalismen kan och är till för är att vinstmaximera. Där fruktar man arbetarnas organisering mest av allting eftersom man är plågsamt medveten om konflikten mellan arbete och kapital, och att den organiseringen (oftast) går emot kapitalismens vinstmaximerande intresse. Kapitalister utsår gärna split mellan arbetare av olika etnisk härkomst så att de inte ska ena sig mot kapitalisternas intressen. Svenska kapitalister vill att etniskt svenska arbetare ska se till de små, försumbara skillnader som finns mellan dem själva och arbetare av annan etnisk härkomst, religion, kultur och även hår- och hudfärg.

När konservatism
och kapitalism förenas finns bara den antirasism som är en läpparnas bekännelse. Den återfinns även inom socialdemokratin, som har tron på ett storkapitalistiskt samhälle gemensamt med de konservativa. De konservativa är inga större supportrar till moderaternas, centerns och folkpartiets vurm för smårföretagande och entreprenad. Hur förklarar man annars att socialdemokraterna har styrt så länge och inget egentligen har ändrats?

Fredrik Reinfeldts ord om antirasism faller platt till marken. Hade han varit antirasist på riktigt hade han styrt upp, insett att marknaden vare sig kan eller vill ordna arbete åt alla, och att arbete och egen försörjning är den primära vägen till fred mellan folk och krig mellan klasser. Den vägen vill inte Fredrik Reinfeldt gå, för han ser hellre, i likhet med nazistiska Nordisk Ungdom, krig mellan folk och fred mellan klasser.

Gröna fascister är även de fascister.Djurrättare som hotar arbetare ska jagas ner precis som övriga fascister.

Ni kanske
har följt med i härvan om pajasarna som har hotat företagare som säljer päls i Göteborg? Jag har det, för jag är så förbannad på de här små skogsmullarna att det bara kokar i mig när jag ser dem.

Först: jag är inte någon tillskyndare av pälsindustrin, och såg gärna att samtliga farmer i världen stängdes, att det infördes ett globalt förbud mot kläder av pälsverk och att ryska kåta gubbar fick ge sina fula uppspacklade fruar något annat.

Men det de här små skitarna har gjort är oförlåtligt för ett gäng med folk som ofta vill ställa sig på vänstersidan i politiken: de har inte bara hotat butiksägarna, vilket jag tycker är synd men inte så mycket att jag rycker ut till deras försvar. Det är enkelt att sluta sälja päls, vilket jag också tycker att de ska tvingas till. Nej, de har hotat vanliga anställda i butikerna också. Arbetare. Folk som har tagit anställning för att de inte har något mer att sälja för sin överlevnad än sina händers styrka och sin kunnighet.

Dessa har djurrättarna hotat. Fatta. För att de ska påverka sina chefer att sluta sälja päls. Jag anser att det här patrasket har gjort sig av med rätten att känna sig säkra i vänstersammanhang och att de ska köras bort från demonstrationer och möten när vänstern samlas. De har inget bland oss att göra. Hotar man arbetare ska man behandlas som en fascist, och det gäller 21-åringen i ligan och hans fjuniga vänner också.

När är nog egentligen nog?

Grekland igår, Italien idag. Spanien i morgon.

Undergångsekonomin, den liberala, skördar nu inte bara mänskliga offer en och en, nu äter den upp stora industrinationer. Fattar du inte att det kommer till oss också i slutänden?

När är nog nog? När sätter vi stopp för liberalerna? Jag är på ikväll om du vill.

Bruna låtar

Usch, jag rids av äckelkänslor över hela kroppen. Insåg nyss att nazistbandet Storm, under namnet Riot gör GAIS-låtar! Det är något som har hänt sedan Gamla Ullevi återuppstod alltså. Innan, på brädhögens tid så punktmarkerade vi alltid de få nazister vi hade i klacken. Minsta antydan till heilande, apljud eller rasistiska ramsor ledde till antingen stryk direkt eller till ett allvarsamt samtal och förmedlande av beteendet till vakt som omedelbart förpassade de tomhuvade av arenan.

Men det
verkar vara andra tider nu. Trots att GAIS är fullt av svarta spelare, med kurdisk och latinsk härkomst så envisas dessa erbarmliga idioter med att finnas kvar. Jag vämjs över detta. Det måste bero på att vi gamla som är klart antifascistiska till läggningen (ja, utom vår egen lille mys-nasse O då som gråtande lovade och svor på att aldrig försöka göra GAIS till en arena för spridande av sina vämjeliga åsikter och som sedan fick stå kvar, jag vill inte ens hänga ut honom med hela förnamnet för att han skött sig så bra) har flyttat till L3, levande sittplats.

Ni yngre har en grannlaga uppgift för er: håll nassarna kort! De har ingen business på en grönsvart läktare. Nazister kan hålla sig till Wisemen och Helsingborg.

Svenne Banan kan om han vill!


Kan allt de med...
"Det är i Billdal, Skintebo och Hovås som vi har mest problem med stenkastning. Det är oroväckande, man tänker på trafiksäkerheten, säger Magnus Strandberg, enhetschef på Veolias trafikledning."

Dessa tre förorter till Göteborg är till nästan etthundra procent helvita och totalt etniskt svenska. Enligt min kamrat som kört spårvagn i Göteborg är det enda ställe han vet om att det kastats in en brandbomb i vagnen nere i Långedrag. En annan etniskt rensad rikemansstadsdel. Helsvensk. Det enda som bryter den råttfärgade helhetsbilden är något enstaka adoptiv- eller diplomatbarn.

Now. Jag förnekar inte på något vis att det är problem i Nordost också, Angered, Bergsjön, Kortedala, eller på Hisingen. I Backa är de riktigt galna ibland. Men de vet att det inte kommer någon och kör dem i bil om vagnen eller bussen slutar gå, och att knalla till stan är inte så överfett. Det slog mig just att jag aldrig någonsin har sett en blatteunge åka på kopplet till spårvagnarna heller. Idel lintottar.


RSS 2.0