Riv Slussen!!!

En sak som retade mig rejält var ju det här fjanteriet med den eländiga eken vid radiohuset i Stockholm. Slår vad om att inte en enda av de nyväckta aktivisterna var med och demonsterade mot nazisternas patetiska försök att "ta över Stockholms gator" igår. Det hade ju varit att ta ställning för något viktigt och är lite för jobbigt för en innerstadsliberal som tycker att hans egen vardag är jobbig tillräckligt.

Anyway, nu är de igång och tjafsar om Slussen igen. En massa självgoda sossar är och kommenterar på Aftonbladets hemsida, helt ignoranta det faktum att deras eget parti är det som stått för mest skövling av all historia i svenska städer genom tiderna.

Jag säger
att inget, absolut inget som är gjort av stål, asfalt och betong är värt att kulturminnesmärkas. Riv den eländiga Slussen och förbjud privatbilism i Stockholms innerstad istället. Det är så stockholmarna får mest nytta för pengarna.

iSiempre antifascistas!Good night, white pride!

God jaktStockholms gator önskar jag idag alla röda kamrater. Ni är vaccinet mot det bruna viruset och jag önskar att jag var med er idag.

Staten tar livet av min kamrat!

Ja, den håller på att göra det. Eller staten, staten genom regeringen. Arbetslinjen, det som förr var rätten till ett jobb som passade dig och nu är ett hårt och omänskligt system för vinstmaximering. Det är arbetslinjen som håller på att ta livet av min kamrat.

Han är gammal bondpojk, bördig från västgötaslätten. Han gick i yrkesskola och började jobba direkt efter det, så ni kan ju gissa att han inte är purung. Men han är en go gammal snickarkille i själ och hjärta, som jag. Enkel, men rolig och hjälpsam. Ett ordningssinne som slår det mesta jag har sett och en jävel på att engagera sig. Han lär ungar trafikvett, och han hjälper till på Kottecentralen, en förening som tar hand om skadade igelkottar och andra smådjur och rehabiliterar dem till naturen. Han lär även barn att handskas med knivar, att tälja och snida och ha knivvett. Allt på de stunder han orkar.

För min kamrat förstörde nämligen sin kropp under sina yrkesår. Ryggen hans är helt fucked up, han orkar inte lyfta något som väger mer än fem-sex kilo ovanför bröstvårtorna och han har hjärt- och andningsproblem som tack för alla år på byggen i svetsgas, fint sågspån och mardrömstunga lyft.

För tio år sedan hade han förtidspensionerats. Med all rätt, ingen kan kräva med rätt att han som i alla år slitit med de tyngsta, farligaste arbeten som tänkas kan i Sverige. Det var tills det kom en moderatledd regering. Nu gör staten allt den kan för att hans hjärtproblem ska döda honom. I förra veckan kom han inte till den arbetsträningsplats han har på mitt jobb, och hans fru ringde och berättade att han blivit förd till NÄL för bröstsmärtor och och kvarhållen för en kärlvidgning och observation på det.

Idag kom han och hälsade på. Han gick med käpp som en gammal gubbe, det var både kul och jävligt att se honom. Han var grå i ansiktet och berättade att det hade börjat med att det kommit brev från både försäkringskassan och arbetsförmedlingen samtidigt. Han sa att det högg till om bröstet av oron, men han tog en nitro och gick och det lugnade sig. Framåt kvällen gick han och lade sig, men vaknade vid tre av att det högg igen och det hade börjar göra ont i vänsterarmen. Han har haft en infarkt redan, så han kände väl ingen direkt ångest, han vet vad han ska känna efter och han lyckades somna om.

Men när han stod i duschen på morgonen och skulle schamponera in håret och lyfta vänsterarmen för att göra det sa det pang i både bröst och arm. Han gick ut ur duschen och sa tilll sin fru att ringa ambulans. De var där på 20 minuter och han blev inlagd på NÄL. Läkaren sa att om han väntat ett dygn till hade han inte överlevt, de flesta väntar det där extra dygnet för länge.

Min kompis har fått en medicin till som han ska ta tio tabletter av vid tre tillfällen om dagen. 30 om dagen, plus de han redan hade, och de var inte få. Stackars jävel säger jag. Han är inte värd det här. Han vet inte när det är dags, och inte hans fru heller. Det gör ju i och för sig ingen, men honom är det staten som jagar livet ur.

Allt för att bättra på arbetslöshetsstatistiken.
Där sparas det inte på något. Allra minst en  fattig snickares liv.

Vavra Suk erkänner att han är nationalsocialist

Det är ingen nyhet att de största idioterna jag vet är invandrare som blir medlemmar i rasistpartier som SD och ND. Vavra Suk från fascistpartiet ND är en fårskalle av gargantuanska mått, och här erkänner han också att han är nationalsocialist.

RSS 2.0