Titta hit MXp, jag har svarat på dina frågor!

Hen som driver Mossadbloggen (länk i ett tidigare inlägg) har publicerat någon sorts lista som hen vill ha svar på. Den ser ut som nedan. Jag tänkte jag skulle svara på hens påståenden, kan ju vara bra om inte annat för att få tyst på den lille nazisten och IFK-supportern från Lindome som är här inne och bråkar, heilar i ena sekunden och är extremt prosionistisk i andra, och hotar med att hacka min sida. Moget liksom. Jaja, skit i det, vi kör.

(1) Judarna har ingen rätt till en stat i 'Palestina'.

Jo, säkert. Bara inte just där det redan bodde en massa folk som bott där under flera tusen år, och inte bara till dem enbart.

(2) Judarna stal arabiskt land.

Nej, de fick det av ett världssamfund och resterna av ett gammalt dammigt te-imperium som inte hade någon rätt att ge bort det in the first place.

(3) Palestina har alltid varit ett arabiskt land.

Säkerligen inte. Det har nog bott flera hundra olika folk där och ett hundratal, säkerligen,  gör det fortfarande. Alltså inte "arabiskt land".

(4) Palestinierna är ättlingar till kanaaniterna och fanns i Palestina långt före judarna.

Inte en susning. Jag är visserligen konfirmerad, så jag känner igen det där med kanaaniter, men vad det är får jag nog använda wiki för att få reda på. Gör det någon skilland i om det är rätt eller fel att hälla vitt fosfor på barn?

(5) Sionism är rasism, anti-sionism skiljer sig från antisemitism.

SIonismen är en rasistisk ideologi, men det är all imperialism. Antisionism kan skilja sig från antisemitism men behöver inte göra det. Det är det här hen på Mossadbloggen och sjukdomsfallet som kallade sig Fuck off and die och inte kunde stava till loser vilket han anklagade mig för att vara, ni minns, har såna extrema problem med att fatta.

Nazisterna är både antisemiter och antisionister. Jag, och absolut största delen av vänstern till vänster om vänsterpartiet i Sverige är bara antisionister, dock av helt andra skäl än nassegrisarna. Men Mossadbloggen och Fuck off and die vill inte att det ska vara någon skillnad, och är heller inte intresserade av det, det är därför de blir så extrema i sitt försvar av mördarstaten.


(6) Att kritisera Israel gör dig inte antisemitisk.

Precis.

(7) Israels politik orsakar antisemitism.

Ja, tyvärr gör det nog det.

(8) Israel är en teokrati.

Mja. En statsbildning med en slags borgerlig demoteokrati skulle jag vilja säga. Fast det är tveksamt om man kan påstå att en stat som har raslagar kan sägas ha social demokrati...

(9) Israel bör ersättas av en binationell stat där judar och palestinier lever tillsammans.

Japp. Den kan gärna få fortsätta heta Israel även om jag tror att just det namnet är en del av bekymret från början. De kanske borde ha prövat att döpa landet till något neutralt?

(10) De som stöder Israel kritiserar bara araber och aldrig israeler.

Går det att uttala sig mer kategoriskt? Det finns nog lika många åsikter som det finns de som stöttar Israel.

(11) Kritiken mot Israel vid universiteten är skyddat av den akademiska friheten.

Inte en aning.

Tillfällig granskning införd.

Om ni undrar så har jag tillfälligt infört granskning på grund av ett litet as i Lindome (oväntat...) med IP-nummer 90.230.95.66 som inte har något bättre för sig än att vräka ur sig en massa nazistiskt svammel.


MXp biter sig i tummen.

Tokstollen som driver Mossadbloggen (kan det vara signaturen "Fuck off and die?) får inget vatten på sin kvarn. Såhär skriver han om matchen IFK Lättmjölk - Hapoel Tel Aviv (Mjöken fick stryk, så underbart!):

 "DAGENS MATCH på Gamla Ullevi i Göteborg är en trippelmatch. Vänstern med Proletären FF i spetsen går en match mot Hapoel Tel Aviv. Går en match mot staten Israel. Går en match mot fansen Änglarna och IFK. Går en match mot Göteborgs stad. Somliga aktiva våldsbenägna aktivister ser dock fram emot givande sammanstötningar så att media får bra bilder på sammanstötningar med motdemonstranter och poliser.  "

Well, såhär skriver borgarblaskan Göteborgs Posten, uttalat sionistvänlig: "Mötet avlöpte lugnt och städat, precis som arrangörerna av manifestationen lovat."

Jag slår vad om att
gamle MXp ligger hemma och är sur för att det inte blev något bråk. Jag är det inte i alla fall.

PS: alla hatbrev kommer att publiceras!

Hur jag ser på bojkotten av Hapoel Tel Aviv.

            VS                   

Arbetarklubbar bara till namnet

Såhär ser jag på Socialistiska Partiets
i Göteborg ställningstagande till matchen mellan IFK Göteborg och Hapoel Tel Aviv, av många uppfattad som en "kommunistisk klubb" bara för att vissa av fansen är kommunister som flaggar rött under match, för att klubben har Stalin på väggen i sitt klubbhus (bara det är en orsak att inte välkomna dem för tusan!) och för att klubben staratades som en del av den statliga (redan det i sig är uselt, fackföreningar måste vara fria) och sionistiska fackföreningen Histradut som alltid har arbetat för att ställa judiska arbetare mot palestinska. Uselt och inget man kan stödja. Histradut var också propagandister för bildandet av Israel som en sionistisk, och inte en sekulär stat, fri från religiöst mörker.

Hapoel Tel Aviv är ingen socialistisk förening. De är ett privatägt bolag i stil med AIK eller Hammarby och därmed lika kommunistiska som dessa. Det vill säga inte alls. De har kvar hammaren och skäran i sitt klubbmärke, men det är som att påstå att Carl Bildt blir arbetarklass om han tog på sig ett blåställ att säga att Hapoel Tel Aviv är en socialistisk klubb bara för det.

Hapoel Tel Aviv har aldrig
kritiserat staten Israels grymheter mot det palestinska folket, dess raslagar eller dess olagliga expansion in på ockuperat område. De har aldrig beklagat ett enda dödat palestinskt barn. Hapoel Tel Avivs lagkapten är israel av palestinskt ursprung vid namn Walid Badir, och det kan man läsa på wikipedia, men inte på klubbens officiella hemsida.

Jag anser att Socialistiska Partiet i Göteborg gör rätt som tar avstånd från allt idrottsligt utbyte med apartheidstaten Israel och det står jag för. Oavsett om en klick av fansen är socialister. Supportrarna och spelarna är däremot en annan sak: dessa ska inte lastas eller kritiseras för att de utövar sin idrott personligen och för att de följer sitt lag. Som före detta resande supporter vet jag allt om vad det vill säga. De är vänner och kamrater.

Hapoel Tel Aviv som
förening och representant för Israel är däremot inte välkomna till Göteborg och Gamla Ullevi!

Gör om den svenska namnlagen!

Jag anser att den svenska namnlagen, en av rikets mest rigida och stelbenta lagar bör skrivas om så att man får ta sig exakt vilka namn man vill (ja, även Adolf Hitler om nu någon skulle vilja det), ta bort de namn man fick som barn som man inte trivs med (ajöss mitt fula förstanamn!), även innan arton!

Argumenten mot detta brukar vara:


* Sårade föräldrar? Ha! Jag mer eller mindre tvingades konfirmera mig mot min vilja med det känslomässiga utpressarargumentet "tänk på mormor". Det är betydligt bättre att de lider av att jag tar bort det fula namnet än att jag lider av att bära det!

* Mobbing i skolan?
Bah! Jag  blev mobbad från första dagen i förskolan till nian då jag var nära att mörda min värste plågoande, och inte en enda gång var något av mina namn en orsak.

* Traditioner!
Okej, släpp sargen och kom in i matchen! Vad har vi för traditioner som dör av att man får heta vad man vill? Redan nu finns det knappt en unge som döps till ett namn med å, ä eller ö i, så vad tror ni det kommer att bli för skillnad?

Det skulle för övrigt
förenkla saker betydligt för alla svenskar med utländsk bakgrund. Min svärmor har tre efternamn varav två gäller i Sverige men inte det tredje, det gäller bara när hon är i Chile. Men då gäller inte det andra efternamnet. Tror jag...

Östafrikaner får ofta sin pappas förnamn som efternamn, här i Sverige är det bara avklippt av den stela namnlagen. Här ska alla ha samma efternamn i en familj, annars jävlar i helvete blir det kaos på Skattemyndigheten!

Transpersoner får inte
heta vad de vill och tvingas ofta ta de i sammanhangen rätt förnedrande könsneutrala namnen "Kim" och "Mattis".

Nej, ändra nu namnlagen duktigt så att man får döpa sig till Josef Stalin, Andrej Chikatilo, UNA-bomber eller Margaret Thatcher om man skulle vilja det!

Rösta längre ut åt vänster än du har fantasi till just idag!

Varför sossarna inte är ett alternativ att rösta på kan förklarar i en mening: De är oduglig. Då menar jag inte att de inte kan sköta ett land. De har styrt i 80 år och Sverige är inte Rwanda, så det kan de. Nej, problemet ligger på ett ideologiskt plan, inte ett praktiskt. Det är ju så att av det borgarna ändrar på kan sossarna bara återställa ytterst litet. Någon skattesats här, någon lagparagraf där. Men sossarna kan inte återförstatliga apoteket. De kan inte ta tillbaka kommunala bostadsbolag. De kan heller inte göra så mycket åt den försämring av arbetsrätten som kommer om moderaterna vinner 2010. Rösta därför inte på socialdemokraterna i nästa val om du är utsatt för högerpolitik. Rösta på socialistiska partiet, vi kan garantera att folkets väl går före storfinansen - på riktigt!

Att inte tro på parlamentet är snart ett brott!

Ser att den ytterst kunniga Anna-Lena Lodenius uttalar sig i TV4. Hon verkar tycka att det är ett brott att inte tro på parlamentarism, och som drevet går nu så är det nog snart det. Konstigt att inte experten Magnus "Ett rätt av tio" Sandelin fick vara med också.

Men så vadå?
Förbjud oss att inte tro på parlamentarism då och se om det försvinner! Förbjud oss att tro på annat än Sveriges tjeka, intelligentia och förslappade, statsförsörjda klass av politrucker som håller varandra om ryggen! Kom igen, moderaterna, I dare you! Förbjud alla former utom mjölig svensk, "vartfjärdeårsrestenskaduhållakäften"-demokrati! Det är nog den utvecklingen vi kommer att se är jag rädd.

Det är ju lite roligt att en revolutionär politik faktiskt i praktiken i Sverige är förbjuden genom det så kallade författningsskyddet vilket är borgarnas vapen mot att de arbetande klasserna går samman. En garanti, och samtidigt beviset för, att kapitalismen inte går och aldrig kommer att gå, att rösta bort. Det är så jag vill ha det.

Martin Kinnunens syn på rättssäkerheten

Ser att Martin Kinnunen grät ut på GT/Expressens debattsida idag.

Det lustiga är
att de som kallar sig Sverigedemokrater mycket ofta håller på och pratar om att de vill ha skärpta straff och stärkt rättssäkerhet i Sverige. Det lustiga är att Martin Kinnunen själv avslöjar hur pass för rättssäkerhet han är när han agiterar för att personer ska kunna dömas för brott, i vilka deras medverkan inte kan bevisas. Han skriver:

"Men det är märkligt att kvinnorna frias från att ha misshandlat mig. Är man med i ett gäng som gemensamt ger sig på två personer är det orimligt att inte de inblandade får ta ansvar för allt våld gruppen utför."

Nu ska jag
berätta en sak för dig, Martin Kinnunen: en av grundsatserna i svensk rättsordning heter "inget straff utan brott" vilket betyder att man inte kan dömas för något som inte är ett brott eller för ett brott som det inte kan bevisas ställt utom allt rimligt tvivel att man har deltagit i.

Så mycket för din syn på stärkt rättssäkerhet. Det är ju trist att du har fått på käften av någon, men det är nog lika bra att du lämnar politiken om du är av åsikten att man ska kunna dömas just för att man antingen bara varit på samma plats där det inträffat ett brott eller för att du anser att någon har gjort det och inte tingsrätten.


Svennis nya klubb, Notts co!Stafford Rangers, masters of Marston Road since 1876!


Jag höll på att trilla omkull i morse när sporten kom på P1, men måste bara  säga att jag tycker det är vansinnigt coolt att Sven-Göran Eriksson är klar som tränare för Nottingham "Notts" County! Jag håller ju alltid på underdogen, och i Nottingham handlar allt när det gäller fotboll om Nottingham Forest som ligger i andradivisionen.

Jag följer Notts Co:s divisionskollegor Bradford "Bantams" City med ett roat intresse eftersom en kompis är från Bradford, så det blir kul att streama de matcherna.

Synd bara att Svennis
inte gick till Stafford Rangers! De ligger i engelska sjättedivisionen och är inte proffs (de är proffs ner till Coca Cola League, som Notts och Bradford ligger i), men jag har en liten fling för dem ändå, dels för att de har en så otroligt snygg logga, och för att min fina hund härstammar från Stafford.

Bara skit!Entreprenadstäd i illustration
borttagen på allmän begäran =)


Entreprenadstäd
är fan i mig bara skit. Och det är all entreprenad också för den delen!

Kanske inte för den som köper in tjänsten, men för de som tvingas bort från en anställning där man var en i gänget, en anställd med en identitet, för att söka en tjänst (OBS, ingen garanti att du får den!) till en flackande nomadtillvaro mellan olika kontrakt där folk inte bryr sig om att lära sig vad du heter och inte heller kan namnet på ditt bolag är det ren och äkta skit.

Tillsvidareanställningar
är lika vanligt förekommande som kameler i Värnamo innerstad också. Det dyker upp en någon gång om året när cirkusen är där, men sen ser du ingen igen bland alla projekt, visstider och vikariat. Jag fick min tillsvidareanställning tack vare att min arbetsköpare hade försatt sig i en situation där det gick att bedriva en form av utpressning mot honom, annars hade jag aldrig fått det.

Det går inte för
skyddsombuden att göra det jobb som de ombud som verkar inom sin egen firma kan, "för då kan kunden bli sur och välja bort oss i nästa upphandling", så vi får ta en jävla massa stress, dålig arbetsmiljö, inga omklädningsrum, inga duschar, inga fikarum (vanligt att folk äter i städskrubben), inte hinner med sin avtalsstadgade timme lunch tack vare det förbannade entreprenadsystemet!

Entreprenadstäd är fan i mig bara skit!

Island och EU.

Island ska ansöka om medlemskap i EU. Det kommer nog att sätta Norge i ett nytt läge. Olja eller inte olja, kan de stå kvar utanför som enda Nordiska landet i så fall?

Svensk polis är löjeväckande. Absolut löjeväckande.

Fan vad jag blir grinig!

När jag är på
väg hem från Gamla Ullevi ikväll, där GAIS återigen stod för en ny nivå av förnedring och uselt spel, blev jag påhoppad av ett gäng med små mopsiga tonåringar. Det var två gång som höll på och jagade varandra fram och tillbaka vid Stampbroarna. Fan vet om det var på riktigt eller om de bara "skojbråkade", jag tycker allt de gör ser ut att vara på riktigt nuförtiden.

I alla fall,
där jag gick på trottoaren så blev jag påsprungen - rejält jävla hårt - av en liten valp i sexton - sjuttonårsåldern. Jag insåg att han inte tänkte flytta på sig, så då gjorde inte jag det heller och grabbhalvan kutar rätt in i etthundrafyra kilo (vad just och vägde mig) spänd Nicklas. Det gör ont som fan för jag fick hans beniga axel rätt in i min arm. De sprang så fort de kunde och nu har jag ett fett blåmärke på överarmen.

Jag ringde omedelbart 112, för dels visste jag inte om det faktiskt var så att de var efter det andra, betydligt färre till antalet, gänget och dels visste jag inte hur de skulle ta att jag vrålade "fitta" efter grabbjäveln med mina lungors fulla kraft (och de hörs rätt bra, tränade i GAIS-klacken som de är). Jag berättade att det var gängslagsmål (Stampbroarna ligger 70 meter från Göteborgs största polisstation) och att det var bråttom. Sedan avvaktade jag för att se hur gänget förhöll sig. De gick upp och ner för gatan och svor och levde men verkade inte vara så dumma att de gav sig på mig, för då hade jag slagit tills jag eller den siste av dem slutade blöda.

Men tror ni att det
kom någon jävla polisjävel? Nej, det gjorde det såklart inte! Jag väntade tio minuter efter att gänget hoppat på trean mot stan för att ge dem bilderna jag tog på de små svinen med mobilkameran, men det kommer inga snutar alls!

Konstigt att förtroendet för dem är absolut noll? Nej, jag tycker inte det. De verkar ha en tendens att inte så gärna åka på grejer där de inte vet om det kommer att göra ont på dem själva.

Torka med Victoria och Daniel!

Enligt Göteborgs Pusten säljs det redan nu mängder med souvernirer med Victoria Bernadotte och Daniel Westling på. En storsäljare ska vara disktrasa, men jag saknar toalettpapper?

Fryckman och Strandberg

Ibland stöter man på saker från det förgångna som gör en alldeles varm i hela kroppen och man blir glad resten av dagen.

På Östra Begravningsplatsen i Göteborg vilar inte bara min frus farfar och Viktor Rydberg (båda litterära giganter men så olika i sitt tänk och sin syn på människan), utan även mer anonyma giganter, som även har uträttat stordåd under sin levnad. Den här stenen står en bit ifrån begravningskapellet, upp mot den så kallade Rikemanskullen (där bl. a. släkten Seatons något desperata gravmonument, fullt värdigt Konungarnas dal, står) men inte på samma sida.
Graven tillhör logevaktmästare J.P. Fryckman samt hans hustru B.J. Strandberg. Under sin levnad sparade och samlade och gnetade de båda ihop en betydande del av kapitalet till spar -och pensionskassan för "åldrige tjenstehjon" som det hette på den tiden. Det vill säga pigor, hembiträden, kuskar, stalldrängar, latrintömmare och alla andra parior som rörde sig i det sena 1700- och det tidiga 1800-talets Göteborg. Detta för att dessa också skulle kunna få något lite mer än vad samhället erbjöd vid denna tid, det vill säga fattigstugan borta vid Tegelbruksängen, där Gamla Ullevi idag står och gungar.

På den tiden fanns
det inga aktieklipp att göra, inga pensionsförvaltare, inga sparbolag, inga nyutexaminerade  handelskillar med vax i håret och ny Carrera som villigt ger dig "hjälp" med att förvalta dina pengar. Fryckman och Strandberg samlade ihop detta av sina egna inkomster vecka för vecka, månad för månad för att vid slutet av sitt eget liv kunna ge till de som hade det sämre än de själva.

Veckans props denna vecka går till dem. Rätt av. Större blir det knappast.

"Frid med de gamla
som tjenarna tjente
som visste att samla
vad Gud dem förlänte.
Men  blott för att dela
med lidande bröder
men blott för att hela
det hjärta som blöder"

Vad GP är löjliga!

Göteborgs Posten, denna alltid så föraktansvärda publikation, skriver om hur välkomna gatumusikanter är i Borås medan de inte är det i "förbudets" Göteborg!

Det roliga är att på bilden från Borås syns inte en enda dragspelare eller en enda jävel med tresträngad gitarr eller spottfylld blockflöjt som spelar samma melodi nio timmar om dagen, utan en bunt med små rågblonda skolbarn med blåsinstrument som dessutom enligt uppgift har en varierad repertoar!

Vem vill ha bort sånt? GP, sluta göra bort er nu. Hade ni haft de som står och pumpar ut samma entoniga melodi hela arbetsdagen utanför er skrapa på Grev Turegatan så hade ni rest ett stängsel och haft ett vaktbolag där inom en timme (Batongsvingarna i Securitas ligger ju bara femtio meter ifrån er!) och det vet ni också, ert skenheliga byk!

Fan, jag får mer och mer lust att göra en sån grej bara för att se vad som händer! Nästa år när jag har köpt en säckpipa och dessutom semester ska jag garanterat gå och ställa mig utanför GP-huset (där gäller inte "det så kallade förbudet heller, ha ha!) och öva. Ska rigga upp en kamera på andra sidan spåren och se hur lång tid det tar innan Hjörne kommer ner för att köra bort gatumusikanten. Sen ska jag lägga upp filmen på hycklaren här på bloggen!

Åh, bäst att lägga upp en sammanfattning av reglerna för Göteborgs stad innan Susanne eller någon annan frivillig missuppfattare kommer och börjar hojta. Såhär ser alltså ert så kallade förbud ut:Nej, jag tar det inte.


Igår var jag på
anställningsintervju på en bostadsrättsförening i en kranskommun. De jag träffade var två medlemmar i styrelsen. Det var meningen att jag skulle ersätta en anställd kille som arbetar som fastighetsarbetare där. De vill säga upp honom på "personliga problem", det berättade hon som skulle bli min chef ingående för mig. Hon talade om precis vilka problem de hade haft med honom, och den andra tanten berättade att hon trodde att det berodde på att han var utländsk man och att de var kvinnor. De ville också bara slänga sakerna som låg i ett förråd efter en vräkt boende fast lagen säger att de är skyldiga att förvara det i sex månader om det inte avhämtas.

De ville att jag skulle
starta egen firma och ta driften på entreprenad. Detta för att kunna säga upp fastighetsarbetaren, arbetsbrist liksom...

Aldrig att jag tar det.
Om de sitter och sladdrar så mycket om en som de redan har anställd för en utomstående, hur mycket ska de då inte kunna sitta och sladdra om en entreprenör för gud vet vem? Hmm? Tack och lov att jag inte sade upp mig från min gamla tjänst när jag började utbildningen, jag är ju inte i en sådan situation att jag är tvungen att ta vilket arbete som helst! Sällan varit så tacksam för mitt städkneg som när jag gick från den där BRF:en!

De var inte mer intresserade av att veta vad jag kan mer än om jag kan byta en kran. Det kan jag, men det tar nog hela dagen första gången på fältet. Det är inte så viktigt, min stora kompetens ligger på att göra nyckeltalsanalyser och därigenom sänka driftskostnader, stärka kundrelationen samt miljö- och ekonomiarbete.

Hon ringde idag
och ville erbjuda mig kontraktet, men jag sade nej med hänvisning till att jag inte ville starta något företag. Efter ca tjugo minuter ringer hon igen och berättar att hon pratat med deras arbetsköparorganisation och hade kommit fram till lösningen att jag skulle ta det på entreprenad bara en viss tid så att de skulle kunna säga upp fastighetsskötaren! Sedan skulle jag kunna bli fast anställd! Makalöst fräckt! Tror någon att jag nappade på det? Nej såklart gjorde jag inte det. Jag vill arbeta med det jag är utbildad till, och få erfarenhet, men inte till priset av så totalt oseriösa chefer. Då frågade hon om jag ville jobba extra hos dem! Inte heller det tog jag.

Det enda som saknades för att göra bilden av komplett avsaknad av oseriös förvaltning komplett vore att de ville betala mig svarta pengar.

Åh, jag skulle få de 23000 jag begärde i lön.

Det finns många BRF:er i Sverige som fungerar hur bra som helst. Jag tillåter mig att tvivla på att det kommer funka så där jättebra på personalsidan i just den här i framtiden.

SÄPO och BRÅ, partners in fantasi.

SÄPO och BRÅ har släppt sin gemensamma rapport om våld från höger- och vänsterextrema. Hela dagen har medierna rapporterat att antalet fall av våld "har varit nästan lika stort från båda sidor". Man har i och för sig berättat att nassarna har mycket vapen. De enda jag känner som äger vapen är jägare och hemvärnsmän (vilka i och för sig pekas ut som ofta representerade bland nassarna), och jag känner ändå bra mycket folk, men man berättar inte på nyheterna att nassarnas våld ofta är dödligt medans det som "vänstern" ägnar sig åt inte har varit det på över etthundra år.


Folkpartiets IQ-begåvning Nyamko Sabuni
var på P1 idag och berättade om "behovet av ett EXIT för folk från vänstergruperingar". Jadu, Nyamko, fråga dig varför inte något sådant finns. Vad tror du? Jag vet varför. För att det inte behövs. Den enda vänstergruppering som jag känner till som folk har lämnat med någon form av negativa känslor riktade mot rörelsen (som skulle härröra ur hur man behandlades under sin tid som medlem) är Elevkampanjen och Rättvisepartiet Socialisterna. Det är fakta och inte något skitkasteri, P!

I alla fall, det behövs inte något EXIT för att få folk att lämna vänstergrupper eftersom inga vänstergrupper tvingar folk till medlemsskap på samma incestuösa sätt som nassarna gör. Och du kan trots allt lämna även RS och EK utan att bli uppsökt och misshandlad. Jag umgås ofta med såväl sossar som vänsterpartister jag lärt känna under min tid i partiet som utanför och aldrig har jag hört om några sådana fall.

I Socialistiska Partiet förekommer ofta att gamla före detta medlemmar kommer på Första Maj, olika events eller bara till lokalen för att prata en stund. De skriver i Internationalen och de deltar i nätdiskussioner. Det har förekommit uteslutningar, men i de fallen har det mest varit fråga om folk som inte velat gå ur utan velat ha en uteslutning (kan tydligen vara status), och inte heller mot dem har det förekommit några som helst trakasserier. De har bara varit fria att lämna.

Visst, det stod lite
hett blod mellan det som blev KFML(r) (senare Kommunistiska Partiet) och "sosse-KFML" när ärrarna bröt sig ur, men jag tror inte det gick till mer än några nidvisor om hu "förbundet stärks i kampen mot högeravvikelser" och liknande. I den autonoma miljön som SÄPO och BRÅ skiter på sig av vet jag bara ett enda fall av något som helst lämnande som medfört att personen blivit offer för något som skulle påminna om trakasserier, och det är fallet Sofi Mörner. Det är dock rätt lätt åtgärdat, det är bara att hon ger fan i att läsa på vissa forum så slipper hon taskigheterna.

SÄPO och BRÅ framstår som pinsamma när de ska beskriva hur en "vänsteraktivist" tänker:

"Så här är det. Jag är emot fascism i alla dess former. Jag tänker bekämpa
fascismen som jag vill, hur jag vill och när jag vill. Jag accepterar inte      
maktenslagar, jag tror inte på demokrati".

Rent löjeväckande faktiskt, eftersom ökad demokrati är det enda en revolutionär socialist strävar efter. Problemet med den demokratiform de har ålagts att försvara är att den ser tafflig, liten och outvecklad ut i jämförelse med den demokrati som vi vill se. Den litania som de sedan drar är så löjlig att den knappt går att läsa utan att man skäms för den som har skrivit den. Snacka om Lapidus-komplex! Jaja.

Strofen när de bedömer likheterna mellan nassar och autonoma är också fullt i klass med vad som ofta kan läsas på Politikerbloggen av en ilsken nittonårig internetkrigare som just gått med i LUF. Den vanliga, medvetna men inte öppet erkända missuppfattningen om nazismen som en arbetarrörelse presenteras och läggs till. Kan enbart spekulera i varför, men det måste vara för att misstänkliggöra den revolutionära socialismen för mellanskiktsföräldrar.

Såhär fördelar sig i alla fall de politiskt motiverade brotten enligt undersökningen:En sak som nämndes tidigt i morse i P1 Morgon, men som sedan snabbt tonades bort till förmån för mer allmän rapportering kring rapporten är att antalet våldsbrott utförda av nassarna låg på över 800 medan de låg på strax över 500 av "de autonoma". Inte rätt för det, men det säger något med tanke på hur extremt få nassar det finns och hur farliga de faktiskt kan vara. Som ni ser domineras nassebrotten av "brott mot liv och hälsa" och vapenbrott.Här ser vi exempel
på hur nassarna placerar sig när det gäller mord och dråp. Den lilla puckeln de får till på "de autonoma" vet jag faktiskt inte var de hittar. Grov misshandel, misshandel och vållande till kroppsskada är lika illa. "De autonoma" leder bara i detta fall när det gäller det godtyckliga brottet "framkallande av fara för annan".

Tittar vi sedan på hur de båda grupperna angriper så ser vi ju klart hur nassarna står för det farliga våldet mot enskilda personer som inte alls kommer från en politisk miljö. Misshandel av poliser är rena löjan och inga fall av att "autonoma"
skulle ha misshandlat poliser som inte varit i tjänst eller liknande förekommer. Det är fråga om anmälan efter att man skyddat sig när polisen varit för snabba fram med batong och pepparsprej och behöver inte alls ha uppkommit i samband med några som helst politiska aktiviteter utan kan lika gärna hända före/under/efter en fotbollsmatch enligt min uppfattning. Vad kolumnen "okänd" betyder begriper jag inte och har därför svårt att kommentera den. "Autonoma" förs i ett annat diagram längre ner fram som betydligt oftare skyldiga till skadegörelse.
 Här ser vi också skillnaden i brott mot vapenlagen samt knivlagen och övrigt. Nassarna in the lead när det gäller samtliga vapen, både krut- och gatustridsvapen.

Ja, läs den själva.
Avsnittet om Staden tycker jag såklart är det mest intressanta. Men glöm inte att det ljugs friskt från rapportförfattarna, och antagligen om båda sidor.
Al Shaabab, hur tänkte ni nu?

Bellevuemoskén här i stan sägs ha bjudit in vad han nu heter som sägs styra över terrorstämplade Al Shaabab. Det ska visst vara en konferens om islam.

Jag tror jag ska gå på den. Jag vill fråga den där ledaren för Al Shaabab hur han har tänkt sig att klara av den invasion av Etiopien som hans lättviktarorganisation hotade med igår.

Lycka till med det säger jag bara. Al Shaabab tros ha mellan 3000-7000 medlemmar varav dem långt ifrån alla är stående militär. De har inga tunga vapen utan tros som tyngst ha granatkastare.

Etiopien har Afrikas
största armé. Al Shabaab gör dem inte ens svettiga. Grejen är att jag tror att de är precis tillräckligt stolliga nog för att försöka. Det brukar folk som tror sig ha Gud på sin sida vara.

RSS 2.0