Hoten mot demokratin

Det var onödigt att bjuda fascister och liberaler på tårtan i fejset på Jimmie Åkesson. Mest för att nu är media och alla tyckares sökljus på antifascister och påstår att det skulle vara de som är ett hot mot demokratin. Inte att det vandrar nazistiska våldspsykopater på Stockholms gator och skanderar "Adolf Hitler" så att det ekar mellan husen, anfaller journalister som man tycker ser judiska ut och angriper motdemonstranter med sina sköldar.

Gemensamt för alla som sitter och gastar om sin tårtdemokrati är att ingen av dem är hotad av fascister och nazister. De flesta är liberaler, några socialdemokrater. Sossarna, i alla fall de i den politiska adeln, har glömt sin historia. Förr i tiden var de hotade av nazisterna de också, men numera är de oberörbara. Men det är inte vi andra. Nazisterna är ett ytterst reellt hot mot oss. Men det anses av någon anledning inte vara ett hot mot tårtokratin.

Tidigare i veckan som Åkesson fick grädde så blev en socialdemokratisk lokalpolitiker i Nordmaling angripen och misshandlad i sitt hem så svårt att hon var tvungen att läggas in på sjukhus. På politiska grunder. Är det ett hot mot tårtokratin?

Ärligt talat. Om er så kallade demokrati är så ömtålig att den hotas att förstöras i ett land där två ministrar mördats på öppen gata, där fackföreningsfolk mördats av nazister, där ungsocialister fått sina möten anfallna av organiserade rasister, så vill jag inte ha den. Ta den och stick.

Kommentarer
Postat av: Bosse

Tårtning är väl det mest oförargliga sättet att på ett mycket tydligt och konkret sätt visa att en inte alls håller med om den tårtades idéer eller accepterar den tårdades plats i samhället. Den som tårtar gör det säkert med förvissningen om att hen inte är ensam om sin ståndpunkt, vilket är uppenbart i denna tårtning.
Fler tårtningar!

2013-12-03 @ 19:18:04
Postat av: Nicklas Eriksson

Hear hear!

Jag håller med!

2013-12-06 @ 18:20:02
Postat av: Martin

Liberaler och sossar alltså, de försvarar nazister och fascister i demokratins namn så snart det händer minsta grej. De faller för extrem relativism: "Åkesson blev jätterädd, att skrämma folk på det viset gör er ju inte ett dugg bättre än SD!" Kan den assymetriska relativismen gå, där man bagatelliserar de övergrepp som fascisterna gjort sig skyldig till genom tiderna, samtidigt som det motarbetar motståndet emot fascismen. Där har vi liberalerna, nyttiga idioter åt fascismen.

Som efter helgen då. Diskussionerna i forum som sägs vara fyllda av antirasister var det ett jävla diskuterande om hur synd det var om nazisterna. "Oj, talar du om namnet på nazister som överfallit en fredlig demonstration, du är ju inte bättre än nazisterna."
Ett gäng nazister beväpnade med knivar, påkar och stenar attackerade en antinazistisk manifestation i ett väl förberett och planerat överfall. Vad diskuterar antirasister på nätet:
"En nazist blev knivhuggen också, det är ju inte bättre nazisternas metoder."

Fan ta det postmoderna tänkandet, värdenihilistiskt slödder som sitter och tror att det moraliska motivet till en handling inte spelar någon roll. Som om att våld för att förhindra personer från att påbörja ett folkmord skulle vara likvärdigt med att använda våld för att få till stånd folkmord. Nazister hela högen.

En antirasistisk demonstration "urartade" i Kärrtorp. Jo, så har många demonstrationer jag varit på "urartat"

2013-12-17 @ 22:09:13
Postat av: Martin

Nu gjorde jag mig iofs skyldig till samma sorts relativism. Nyttiga idioter åt nazister hela högen.

2013-12-17 @ 22:28:51
Postat av: Nicklas Eriksson

He he, det är lätt ibland. Jag håller med dig; fan ta det postmodernistiska tänkandet!

2013-12-19 @ 18:50:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0