Erik Almqvist blir invandrare!

 
Det nyfascistiska gardet Vedero i Erik Almqvists nya hemland
 
"Sverigeälskaren" Erik Almqvist flyttar till Ungern. Jag utgår ifrån att han har jobb ordnat och att han lär sig flytande ungerska på tre veckor. Och att han snart känner sig som en äkta magyar. Annars är han ju ett problem..
 
Allvarligt talat så är det ju inte speciellt svårt att inse varför han flyttar. Det nyfascistiska klimatet där måste tilltala honom. Ett land där regeringen inskränker yttrandefriheten för journalister måste ju riktigt kittla efter ryggraden på honom, och att såväl polis som politiker i Fidez skiter i Jobbiks beväpnade garden som drar runt på landet och jagar romer är väl något som riktigt masserar hans njutningscenter.
.

Kommentarer
Postat av: Martin

Precis, förvånad att en SD höjdare flyttar dit nazismen är starkast i Europa. Bara en slump, har inget med att han alltid varit nazist, tillsammans med sina polare.

2013-04-30 @ 00:45:47
Postat av: Nicklas Eriksson

Flugor dras till skit, Martin. Så är det och så kommer det alltid att vara.

2013-05-01 @ 08:53:35
Postat av: Lasse Strömberg

Det är minst sagt svart humor att någon som är så emot invandrare själv blir en. Fast jag tvivlar på att har förstår det.

2013-05-03 @ 11:03:35
URL: http://fotolasse.se
Postat av: Martin

Läste idag om en antisemitisk demonstration i Ungern. Det var visst bara ett hundratal människor på den demonstrationen. Så jag tror inte att högerextremisterna faktiskt är så överväldigande starka i ungern heller. De är hjälpta av en korrupt regim och de få som faktiskt är aktiva är högljudda och aggressiva.

Min bild att det är rasismens sista kamp för relevans i en värld där rasismen har tappat stöd i flera decennier och den trenden håller i sig. Men rasisterna orsakar en del skada i sin sista strid för relevans, så desto fortare de kan bekämpas dess bättre.

2013-05-06 @ 10:54:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0