Total idioti från Vänsterpartiet

Det är när jag ser såna här förbannade idiotförslag som jag skäms över att ha röstat på Vänsterpartiet. Politiker ska ge fan i hur folk pissar på toaletten. Snacka om att ge de som alltid håller på att snacka om att vänstern ska detaljstyra allt vatten på sin kvarn!

Vänsterpartiet i Sörmland; gör om, gör rätt och lämna underlivsfrågorna till Kristdemokraterna! Idioter!

Kommentarer
Postat av: Martin

Som jag brukar säga. Vi har allmän sjukvård för att det är en bra idé, inte för att kunna styra folks beteende.När folk vill förbjuda saker med hänvisande till att det kostar sjukvård. Under sådana idioters tänkande vill jag inte ha gemensam sjukvård. Den här sortens tänkande är spritt över hela politiska fältet, vissa vill ha fettskatt, hjälmtvång och förbud av det ena och det andra med hänvisning till sjukvårdskostnader.Ingen tänker på de gemensamma kostnaderna arbetslöshet medför och vill förbjuda kapitalismen. Hur priviligerad är man egentligen när man sitter (får man förmoda) och irriterar sig på vad andra har för sig på toa?! Vad är då det största samhällsproblemet man stöter på i sin vardag?! Jävla medelklassidioti! När jag går ut genom dörren varje dag så ser jag fattigdom, samhällets orättvisor och folk som blir utsugna, efter färden till jobbet så är det inte många andra problem som känns vesäntliga. Det skall fan vara politiker till att förfasas över vad individen gör, men vara tämligen likgiltig inför vad samhället gör. Vem fan vill ha den sortens socialism?!

2012-06-14 @ 14:46:48
Postat av: Nicklas Eriksson

Tydligen är Vänsterpartiet ett parti som är väldigt olika i de olika partiföreningarna har jag fått förklarat för mig av medlemmar. Det måste vara nyspråk för att sörmlandsavdelningen består av verklighetsfrämmande kompletta idioter med för mycket fritid.

2012-06-15 @ 23:52:40
Postat av: Jimmy Windeskog

Förmodligen en flirt med de muslismka väljarna va?

Svar: Hur ska jag kunna veta det? Jag vet ingenting om det finns några särskilda muslimska toalettregler, vet du?
Nickersson

2012-06-25 @ 20:14:02
URL: http://www.nd.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0