Svenska Motståndsrörelsen överfaller fredligt möte

Idag skedde ett fruktansvärt överfall på ett antirasistiskt möte i Ludvika. Det tros vara anhängare till nationalsocialistiska Svenska Motståndsrörelsen som anföll Folkets Hus där ett möte efter en demonstration för allas lika värde avhölls.

Polisen, lika på
tårna som alltid, dök upp med hundar och grep tre av nynazisterna, men av någon anledning släpptes resten. Vi vänsterfolk brukar bussas ut fyra mil på landsbygden och släppas även om vi inte är misstänkta för något. Detta kan bero på antingen på Dalapolisens inkompetens eller på att de är partiska. Jag tror på det senare.

Kommentarer
Postat av: Martin

Varför inte gripa varenda nasse och sedan döma dem för att agerat "tillsammans och i samförstånd", men sådana rättsövergrepp är bara för vänsteraktivister.Var polisen står syns väldigt tydligt när man betänker åt vilket håll kravallpolisens sköldar är vända vid olika evenemang...

2012-01-29 @ 00:25:05
Postat av: Johan Västerås

Klart polisen försvarar dom som har tillstånd för sin demostration?

2012-01-29 @ 15:05:59
Postat av: Martin

http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/fordomar-och-lag-iq-hanger-i-hop-enligt-ny-studieDen som träffat en nazist viste redan detta utan några studier. Det blir ju ett problem för de som anser att ens värde för samhället är avgörande för ens rättigheter... :)

2012-01-29 @ 22:36:54
Postat av: Martin

Johan,

utom på vänsterdemonstrationer, för då är polissköldarna vända åt andra hållet...

2012-01-29 @ 22:37:43
Postat av: Nicklas Eriksson

Johan Västerås, har du gått i en vänsterdemo någon gång? Jag rekommenderar att du gör det. Du kommer att bli obehagligt överraskad av hatet från polisen.

2012-01-30 @ 19:15:27
Postat av: Martin

Nicklas,

för något år sedan gick jag på en demo med utomparlamentariska vänstern. Ett antal nazister stod i en gränd vid gamla stan och kastade sten, odyl på demon. Polisen gjorde inget, de fick hålla på tills ett antal raska demonstranter vek ur tåget och närmade sig dessa råskinn. De sprang då sin väg, polisens insats bestod i att se till att de inte blev förföljda...

2012-01-30 @ 21:11:19
Postat av: Jimmy Windeskog

Niklas, så länge du själv hyllar röda våldsverkare så har du inte riktigt moralisk rätt kritisera andra som gör precis samma sak men av andra åsikter.Det kallar vi vanliga människor för hyckleri.

2012-01-31 @ 11:02:57
URL: http://www.nationellidag.se
Postat av: Nicklas Eriksson

Våld är våld, men våld kan vara av olika orsaker och därmed fullt legitimt.Jimmy, vanliga människor är inte nationalsocialister som du.

2012-01-31 @ 19:03:00
Postat av: Martin

Jimmy,

du behöver läsa om moralfilosofin innan du försöker göra moralfilosofiska angrepp. För om du inte gör det framstår du bara som en idiot. Med tanke på vilken tråd du valt att lägg din kommentar så framstår du dessutom som en dubbelidiot.

2012-01-31 @ 21:06:04
Postat av: Jimmy Windeskog

Aha, nu är demokrati "nationalsocialism" av de som inte har argument för sina medeltidsåsikter utan måste använda våld för att bedriva er "politik"? Snygg slutledningsförmåga du, syns att du inte var på många lektioner i skolan.Så undrar ni varför ni helt saknar stöd, vi vanliga människor avskyr antidemokrater som er.Martin:

I egenskap av statsvetare är jag betydligt mer påläst i ämnet än obildade extremister, och att ni har så dåligt självförtroende är nog en av anledningarna till att ni är så hatiska mot hela samhället. Samma samhälle som försörjer er på livstid.Anledningen till att ni hyllar våldet är för att ni saknar argument - därför måste ni agera mot oss demokrater.

2012-02-01 @ 13:20:47
URL: http://www.nationellidag.se
Postat av: Martin

Jimmy,

när argumenten tryter då brukar man hänvisa till att man kan mer än någon annan, hänvisa till menlösa diplom. Jag vet att de är menlösa för jag har sådana också. Du är ju ett levande bevis på att ett diplom inte kräver mycket tankekraft, men det kan få vissa att känna sig för mer än andra. Det måste vara viktigt för dig, du som vill införa ett samhälle som mäter folks värde i deras nytta för samhället, som tycker människan är till för samhället. Men hur nyttig är en statsvetare egentligen? Ni lär behöva betydligt färre sådana...

2012-02-01 @ 14:57:14
Postat av: Nicklas Eriksson

Ah, ta av dig offerkoftan Jimmy. Det är ytterligt få människor i Sverige som vet vem du är som skulle tveka att kalla dig nationalsocialist. Jag nedgraderade dig från allmänrasist när du började prata om hur du ville ordna ekonomin i ditt drömsamhälle, och det var ju en klar korporativistisk modell - nationalsocialismens standardlösning. Du har dessutom flera gånger argumenterat för stärkt arbetarmakt mot cheferna - på nationell grund. Lägg ner, bara erkänn.Och din demokrati, den är helt byggd på vad man har för börd och vad man har för politiska åsikter.

2012-02-01 @ 21:22:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0