En dag i människoköttsbranschen.

 

Mumintrollet jobbar numera åt bemanningsbranschen.

 

Alltså, man ska ju inte tro så jävla gott om folk. Men Mark Levengood har ju alltid varit en sån som man tenderar att göra det om av någon knepig anledning. För nu bevisar den skiten var han hör hemma på riktigt genom att låta sig och sitt namn köpas av bemanningsbranschen, en bransch som var förbjuden i Sverige från 1930-talet och fram tills dess att socialmoderaten Göran Persson kände att han behövde göra något för att dölja att verkningarna av en kapitalistisk politik är massarbetslöshet och släppte in de svinen på banan igen.

 

De som jobbar i bemanningsbranschen gör det till sämre löner, sämre villkor och värre arbetsmiljöförhållanden. Det här är ett vittnesmål från en stackars arbetare i branschen. Hon beskriver hur hennes chef kommer hem till henne när hon sjukskrivit sig, tvingar med sig henne till arbetet under hot och utpressning och hur hon inte vågar säga emot eftersom de mer eller mindre är rättslösa i den branschen.

 

Det här är ju inte så skön reklam för denna liberala, krispiga bransch och därför tänkte arbetsköparföreningen att vi sätter ihop en liten fin kampanj som heter vikallaross. Där skulle käcka, lyckliga och glada daglönare kläcka ett fint, catchy namn på sin yrkesgrupp. Vinnaren skulle i bästa Sven-Otto Littorinanda få ett par biobiljetter eller vad det nu var.

 

Men det gick inte så bra sommänniskoköttsbranschen hade hoppats på. Deras sajt översvämmades av förbannade människor som kom med förslag som "slav" "statare" "träl" och "rättslös". Det gillades INTE. Sidan modereras stenhårt, och i skönaste stalinistiska stil försöker man få det att framstå som om allt bara är jättebra. Även asens facebooksida trashas hårt av arga kvinnor och män. Men i bästa Bagdad Bob-stil ångar branschen på och tar nu Mark Levengood till hjälp. Hur mycket fick du för att sälja dig, Mark? Hoppas det var bra betalt, så att det täcker din förlorade värdighet och trovärdighet.

Svin.


Kommentarer
Postat av: T Lindholm

Bemanningsföretagen har fått alldeles för mycket "utrymme" man har släppt denna skit som dom håller på med gå alldeles för långt.Och så länge det finns villiga offer så utnyttjar man dessa tills Fan kommer och Avlöser!

Jag fattar inte hur det hänger ihop, att man låter sig bli utnyttjad på det här sättet ö.h.t,jag vet inte, det kanske beror på total okunskap hos den som jobbar hos dom här idioterna.

Jag skulle personligen redan från början be en sådan Arbetsgivare fara åt Helvete om jag märkte att någon försöker "sätta" sig på mig på något sätt,det tillhör ju spelets regler, detta skall ju helst vara inlärt i en ung människas huvud redan innan denne tar sin första Anställning.

Man skall komma ihåg att Bemanningsföretagen fullständigt skiter i hur den som jobbar åt dom mår ö.h.t,det här är Företag som inte har några som helst Skyldigheter jämte mot den som jobbar åt dom.Vidare blir jag förbannad när jag ser detta:

http://lotidningen.se/2011/09/23/%E2%80%9Dtillfalliga-anstallningar-skapar-fler-jobb%E2%80%9D/

2011-09-24 @ 20:24:20
Postat av: Nicklas Eriksson

Gick tyvärr inte att hitta länkens mål.Jag fattar hur det hänger ihop att man låter sig utnyttjas. Det beror dels på att man vill ha ett jobb, och borgarna och sossarna har gått ihop och sett till att det är ont om såna. Sen har borgarna också ställt till en gigantisk arbetslöshetsreserv som kan stå där och skrämma uppstudsiga. Och genom att förstöra våra skydd mot arbetslöshet har de dragit åt villkoren på arbetsmarknaden ytterligare.

2011-09-24 @ 20:37:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0