Lögnen om Greklands valmöjligheter!I alla media
(i stort sett) sägs det nu att Grekland som befinner sig i ett pre-revolutionärt tillstånd, inte har något annat val än att foga sig i Världsbankens, IMF:s och EU:s (de tre olycksbröderna) krav på landet. Det vill säga att genomföra drakoniska nedskärningar av välfärden, sänka statliga löner med 30% och samtidigt höja skatterna, sänka pensioner, höja pensionsåldern med mera.

Åh, jag glömde givetvis sälja i stort sett alla statliga tillgångar. Främst de tre ovan nämnda aktörerna vill förvandla Grekland till den perfekta nattväktarstaten. Utförsäljningarna går inte ens att genomföra med nuvarande grekisk lagstiftning. Det säger något.

Men det är en stor, fet lögn att det grekiska folket inte har något annat val. För det har de. De har alltid valet att ställa Världsbanken, IMF och EU och sin egen regering åt sidan och sköta sitt land på egen hand. Revolution, vill säga. Det är dags för revolutionen att ta steget över Medelhavet nu. Det de tre olycksbröderna kommer med är ren och otäck högerpolitik som kommer att medföra att de som var rikast i Grekland innan depressionen kommer att fortsätta att leva ungefär som innan och att det grekiska folket kommer att få betala hela kalaset - som de inte ens var bjudna till!

Ελληνική αδελφούς και τις αδελφές μου, η ανατροπή της κυβέρνησής σας και λάκτισμα από την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ και η ΕΕ! Πάρτε τον έλεγχο τους και ας πληρώσουν οι πλούσιοι!

Kommentarer
Postat av: Mr Red

Mycket bra att du för fram denna information! Det behövs i dessa tider av massiv desinformation mot den grekiska revolutionen.

2011-07-04 @ 17:51:47
URL: http://batteredclass.wordpress.com
Postat av: Nicklas Eriksson

Tack så mycket. Har varit bortrest ett tag, får kolla in din blogg strax.

2011-07-09 @ 15:16:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0