Statsministern uteblev - igen.

Fredrik Reinfeldt har med rätta kritiserats för att han varit så frånvarande i landets efterchock sedan grannlandet Norges arbetarrörelse attackerats av en galen, kristen hjärntvättad terrorist med stenhård högerfascistisk agenda.

Igår var han inte heller på manifestationen på Sergels Torg i Stockholm. Hans egen propagandminister Per Schlingmann satt i Studio Ett nu i veckan och talade om att hans moderat-Ledare inte fungerar i sådana sammanhang, han är alldeles för sval och statsmannamässig. Han har inte rätt ord för det! Kanske inte korrekt citerat, men det är essensen av vad Per Schlingmann faktiskt sade. Tala om att underkänna sin Ledare!

Det kanske i och för sig var ganska rätt att Fredrik Reinfeldt höll sig borta. I en sån här situation har han ju inga skrattare att få med sig, inga att utöva härskartekniker mot (förminskande verkar vara hans favorit) och ingen att hoppa på och skylla för mer än sex år gamla saker. Inte heller kommer någon av de mördade unga socialisterna att återuppstå med ett nytt jobbskatteavdrag eller en höjning av beloppet för frikort på mediciner som moderaterna och Göran Hägglund (KD) nu försöker kuppa igenom under semestrarna.

Så det kanske
ändå var smartast av Fredrik Reinfeldt att hålla sig undan. Han hade nog bara kunnat göra sig själv större skada genom att gå dit och vara sitt vanliga empatilösa överklassjag. Jag noterade att SDU (vilka inte var bjudna till manifestationen alls) och deras Gruppenleiter Gustav Kasselstrand blev avvisade från manifestationen. Ett mycket bra initiativ. Terroristen hade deras moderpartis politik som förebild och att låta SDU vara närvarande hade varit att pissa på minnet av offren.

Kommentarer
Postat av: Otto

Vet du vad Anders Svensson, det du skrivit kommer för alltid att svärta ner dig. Det är osmakligt och visar på en känslolöshet som tangerar på psykopati. Du drar dig inte för att utnyttja mördade ungdomar och barn i din smutsiga propaganda. Jag äcklas av alla Er som i varje minut av livet ska förvandla allt till politik. Ni lurar ingen. Skäms.

2011-07-30 @ 10:08:19
Postat av: Nicklas Eriksson

Nu får du sluta supa.Jag är inte Anders Svensson, jag är Nicklas Eriksson.

2011-07-30 @ 10:17:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0