En jedi är inte hämndlysten, inte en socialist heller....däremot uppnår båda sina mål.

Dessa ungdomar och vuxna, medlemmar i eller knutna till, den norska och därmed den internationella arbetarrörelsen blev offer för en terrorist som tog sina uppfattningar från partier som olyckligtvis sitter i våra europeiska parlament över hela kontinenten.

Skulden är Anders Behring Breiviks, ansvaret är hans och de här politikernas och deras medlöpare.

Jag ska högtidlighålla minnet av de döda genom att kämpa ännu hårdare mot högerpolitik, splittring och hat. Klasskampen har aldrig någonsin försvagats genom attentat och det ska den inte göra den här gången heller.

" If you strike me down, I shall become more powerful than you could possibly imagine".

Alec Guinnes
i rollen som Obi-Wan Kenobi i filmen "A new hope".

Kommentarer
Postat av: Jonas

Anakin Skywalker: "Vad har rädsla med något att göra?"

Yoda "Allt!"Kan det inte vara så att Anders Bering Breivik blev ett offer för de höga krav samhället ställde på honom och att han aldrig fick känna sig som en lyckad och uppskattad individ? Om allt blir som man tar sig för blir fel i andras ögon ligger det då inte nära till hands att vilja vara bra på att göra fel?Om det var något som George Lucas försökte föra fram i sina filmer är det inte att kämpa EMOT något utan faktiskt att kämpa FÖR något och i detta fall det kärleksfullt goda och mellanmänskliga.Qui-Gon Jin: "Tack för er tid. Vi lämnar er fredligt"

2012-05-22 @ 15:28:36
URL: http://metrobloggen.se/joeytruelove/
Postat av: Nicklas Eriksson

Tror iofs mer på att han är ett offer för taskig barndom och latent homosexualitet som han inte kunnat förlika sig själv med kombinerat med en rejäl skallskada...

2012-05-30 @ 21:07:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0