Antisemitismen minskar i Malmö!

Enligt Brottsförebyggande rådets rapport som kom för tre veckor sen minskade antisemitismen i Malmö under 2010, detta är förstås glädjande.

Nu är det bara att hoppas på att antiislamismen i Malmö och resten av Skåne minskar, men det vore väl en nåd att stilla bedja om...

Anders Svensson verkar ha bekymmer med en som inte tror på att antisemitismen minskar.

Röda Malmö skriver också i ämnet. Röda Malmö berör Simon Wiesenthal-centrets, enligt min åsikt, våldsamt överdrivna varning till ett filmbolag om hur farligt det är för judar i Malmö, vilket också tillbakavisas av Fred Kahn, ordförande i judiska församlingen i staden. Han säger i och för sig att man kan bli trakasserad om man går med kippa på i Malmö, men hey, berätta lite om trakasserier för de muslimska kvinnor som dagligen får invektiv som "tält" och "spöke" skrikna efter sig och får sina schalar avslitna.

Trakasserier kan drabba i stort sett vem som helst var som helst, och jag tror personligen att fler emos har blivit mördade i Sverige de senaste fem åren på grundval av att de var just det än judar. Jag tror inte att någon kan säga emot mig på den punkten.

Det är sorgligt att se att vissa verkar ha ett intresse av att judar ska trakasseras för sin tro i Sverige idag. Sorgligt.

Kommentarer
Postat av: hellboy

Tjena!Vad tror du om "antiislamismen" efter Osloattentaten? Krekar är ju inte guds bästa barn....

2011-07-22 @ 19:41:28
Postat av: Nicklas Eriksson

Det jag tror är att det var någon desperat jävel från ett land som USA och Väst förtrycker och som inte har ett eget flygvapen som kan bomba ihjäl norskar från i stort sett yttre rymden som fick nog och bet tillbaka rätt i kuken på våldtäktsmannen.Men det är bara explosionen i centrum. Ali Esbati var på sosselägret och såg gärningsmannen med egna ögon. Han säger att han var ljushårig, så det vet nog du och dina fascistpolare mer om. Kanske en arg medelklassman?

2011-07-22 @ 20:14:59
Postat av: Nicklas Eriksson

Nu säger de att de tror att det är samme gubbe. Då har du väl honom på din facebook? Kanske träffades ni på partilägret i somras rent av?

2011-07-22 @ 22:18:45
Postat av: Nicklas Eriksson

Nå Hell-bullen, vad var det jag sa? Han var ju en av dina trots allt.Verkar som om Krekar satt hemma och petade sig i näsan och käkade ostbågar när din kille var ute på en liten killing spree.2011-07-23 @ 11:34:14
Postat av: HellBoy

Högoddsaren slog in!

Hade fel som alla andra(inkl. blogginnehavaren)

Idioter verkar finnas i alla läger.

Tyvärr (troligtvis)

ännu ett tecken på att mångkulturen splittrar samhället.2011-07-23 @ 14:37:58
Postat av: Nicklas Eriksson

"Verkar"?För Anders Breivik framstår ju som riktigt frisk...Hela ditt parti inklusive du själv är levande exempel då den saken, Hellboy. Nationalism är idiotens desperata försök att slå ifrån sig det som inte kan hejdas. För mångkulturen kan inte stoppas, det är inte ens önskvärt. Det har det aldrig varitNå, känner du honom? Kom igen, erkänn att du har honom på fejan.

2011-07-23 @ 15:13:29
Postat av: HellBoy

Fortsätt du att verka för ditt splittrande samhälle, det är väl enda vägen för kommunismen att komma på tapeten igen. Vi andra som kan vara nationalister utanför sportvärlden ser att EU krackelerar och att nationalstaterna snart återfår sin gamla funktion.

Facebook får du pyssla med själv!

2011-07-23 @ 16:05:11
Postat av: Nicklas Eriksson

"Vi"?Ja ni är ju JÄTTEMÅNGA. 97% av befolkningen tycker inte som ni."själv"Javisst, bara runt hälften av Sveriges befolkning som är medlemmar, ha ha!Nädu, helvetespojken, jag tror knappast att det blir lätt att sälja in lättfascismen efter det här. Det här var det ni minst av allt behövde. Ert kompisparti Fremskrittspartiet erkände att han varit medlem hos dem nu idag, och om ni har fått hårt motstånd på era patetiska möten förr så kommer det nog vara bäst att ni lättar lite på Israelvurmandet så att nassarna börjar backa er igen.

2011-07-23 @ 16:35:50
Postat av: HellBoy

Det låter som om du nöjd med situationen...nästan 100 döda och du skrockar som en äggasjuk höna att vi icke-kommunister kommer att få det jobbigt.

Just detta splittrade samhälle som du så hett eftersträvar, grattis Nicke-röd, igår var din lyckodag!

2011-07-23 @ 21:14:22
Postat av: Nicklas Eriksson

Det låter som om du är på väg att börja lipa..?

2011-07-24 @ 09:54:02
Postat av: HellBoy

Ojdå, den tog klockrent?;)

2011-07-25 @ 00:10:28
Postat av: Nicklas Eriksson

Nix, jag bara känner igen en darrande haka när jag ser den. Jag är rätt van vid gnälliga småkillar.

2011-07-25 @ 18:17:46
Postat av: Karl-Alfred, en ung sjöman

Jag tror fan i mig att han börja grina Nicke!

2011-07-26 @ 09:31:49
Postat av: Nicklas Eriksson

Ja tror fan i mig att han gjorde det, K-A! Vilken löjd. Men det kan inte vara lätt att argumentera för sin sjuka sak när man visade sig ha en galen massmördare i fan-basen... Ska bli kul att se vad som händer på SD:s första offentliga möte efter detta och om det går åt mer eller mindre i polisbevakning än ett GAIS-Blåvittderby:)

2011-07-29 @ 17:30:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0