Andraklasspassagerarens sista sång?Every night in my dreams...

Grattis Estland!

Så skriver
Expressens debila ledarredaktion efter att det stackars plågade lilleputtlandet vid östra Östersjön nu gått ombord på Titanic, förlåt, jag menade anslutit sig till euron.

Finns det några
fler i Sverige än ett gäng så idealistiska folkpartister att de är fullt jämförbara med de som går med nordkoreanska flaggor i ärrarnas Första maj-tåg, som inte inser att euron är ett projekt som kommer att haverera och dra massor och åter massor av människor med sig i djupet? Det är bara en tidsfråga. Redan har de flesta av de av euroländerna själva uppsatta reglerna för eurosamarbetet brutits med nödvändigheten som förklaring. Redan har land efter land tagits på bar gärning med att fuska med allt ifrån bokföring till skatteuttag. redan har kravaller och folkresningar varit resultatet av de kollapsade ekonomier som euron har varit med och bidragit till i flera länder. Det senare dock ett friskhetstecken hos Europas folk.

Euron står minst sagt på skakig, sank och vattensjuk mark.

Och i det läget
tycker alltså Expressens ledarredaktion och en liten del av ledande folkpartister att jovisst, det här ser ju skitbra ut, klart vi ska gå med! Visst ska vi avsäga oss vårt räntevapen, visst ska vi avhända oss vår (relativt) självständiga riksbank! Klart vi ska bekämpa arbetslöshet med lägre löner istället för arbetsmarknadspolitik för det drabbar ju inte oss på Expressens ledarredaktion.

Kommentarer
Postat av: Lasse Strömberg

Att förståndet kommer efter förnuftet är inte ovanligt på Expressen som ju inte är annat än en högljudd megafon till Folkpartiet.

Att de tillåter Ulf "pursvensken" Nilson att fortsätta skriva i tidningen är skandal.

Nu passar förresten Expressen på att gardera sig mot ett eurofiasko. Går det åt helsike med landet så beror det inte på euron utan på att den första statsministern avslöjats som rysk spion...

2011-01-02 @ 21:32:24
URL: http://fotolasse.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0