iSiempre antifascistas!Good night, white pride!

God jaktStockholms gator önskar jag idag alla röda kamrater. Ni är vaccinet mot det bruna viruset och jag önskar att jag var med er idag.

Kommentarer
Postat av: Martin

Fin-skorna - Check

Gåbortkostymen - Check

Slips - Check

Namnbricka - CheckLär av morfar om hur man ser ut när man demonstrerar, det är en fest för tolerans och människovärde!...och glöm för allt i världen inte: Det är skillnad i att tycka något och att stå för något!Väl mött, där!

2011-12-10 @ 11:11:10
Postat av: Martin

Pust Två mycket lyckade manifestationer! Fin-skorna var ju ett rookie mistake, jag borde efter alla år veta att det är sköna skor som gäller till demonstrationer, men jag hade iaf långkallingar och tjocka strumpor. Bra uppslutning för att vara mitt i vintern, trots mainstreamvänster, media och andra alltid gör sitt bästa för att skrämma bort allmänheten från såna här manifestationer.

2011-12-10 @ 16:48:59
Postat av: Nicklas Eriksson

Mmm, jag vet. För livsstilisterna är det viktigare att se jävliga ut än att nå ut med budskapet till folk.

2011-12-10 @ 17:01:26
Postat av: Martin

Alltså folk får klä sig som de vill, jag förstår vad de vill, de vill synas och med dem budskapet. Det kanse är bra, när man an se och känna igen varandra så stärks man kanske, eller så tvingas man inte av misstag tala med oupplysta.Jag gillade inte riktigt föräldragenerationens revolt, det var så mycket hippiefolk som tog plats och hade så många olika frågor. Jag tycker när jag ser gamla filmer att den vanlige arbetaren kunda väl aldrig identifiera sig helt med dem, de som syntes och hördes.AFA bar masker, jag bar namnbricka. :)

2011-12-10 @ 17:28:57
Postat av: Nicklas Eriksson

Fast de där vänsterlivsstilisterna är ju direkt kontraproduktiva för vår sak. Tror det var SUF Stockholm (kan ha varit Göteborg också) som en gång i tiden gjorde ett experiment där de i helt vanliga kläder gick omkring och pratade med folk om en demo eller evenemang som skulle hållas. Vid tiden för evenemanget kom det många gånger fler deltagare än det brukade göra.Crustare (exempelvis) är världens snällaste människor, men de skrämmer bort rätt mycket folk som inte kan se sig själva i deras sällskap, det är trista fakta.

2011-12-11 @ 09:48:48
Postat av: Martin

Du har rätt. Socialism är massans ideologi, det skall inte vara en subkultur!Men jag har gjort mig skyldig till att gå runt i en svart hoodie och se farlig ut. Men man kan skärpa sig, numera ser jag till att se ut som en vanlig människa på demonstrationer, eller ibland så fint jag kan, Dressmankostymen för 2 kkr. Innehållet är alltid viktigt, men ibland är det taktiskt att tänka lite på ytan oxå. Tant Agda lär inte ställa sig tillsammans med 50 maskerade ungdomar.

2011-12-11 @ 10:55:06
Postat av: Nicklas Eriksson

Ja samma här, jag är gammal redskin, men inte drar jag på mig hängslen och kängor på första maj. Då duger bara finkostym.

2011-12-11 @ 15:14:05
Postat av: Jimmy Windeskog

Ja efter ett sådanat här våldshyllande inlägg kan ju inte ens en extremist som du påstå annat att du är en motståndare till demokratin och männskliga rättigheter.

2012-01-07 @ 16:42:12
URL: http://www.nationellidag.se
Postat av: Nicklas Eriksson

Imponerande ordförråd du har Jimmy... Och imponerande fantasi med.

2012-01-10 @ 15:24:54
Postat av: Martin

Jimmy,

är ni rasister och nasister extremt känsliga? Är det som nötallergi? Eller vad är det som gör att ni uppfattar avvikande åsikter som våld emot er? Gör ord ont på er? I så fall, NIIICE!

2012-01-14 @ 12:38:53
Postat av: Jimmy Windeskog

Vi demokrater har givetvis en form av politisk allergi mot människor som använder våld och terror för att tysta andra politiska åsikter. Sådana fenomen är äckliga och motbjudande, inte konstigt då att ni inte får något folkligt stöd.

2012-01-31 @ 11:07:23
URL: http://www.nationellidag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0