Höga SD-ledare i slagsmål på stan.

I den här länken kan ni beskåda Sverigedemokraternas pressekreterare och en som kandiderar till riksdagsledamot gå runt och slåss med och ofreda folk på stan.

Aftonbladet skriver om det. Erik Almqvist låtsas som om det regnar.

Kommentarer
Postat av: HellBoy

Att Original Gangster-knarkaren hotade Erik med en oöppnad läskburk(vilken Erik försöker kicka bort) och senare återkommer med en knölpåk och ännu senare blir gripen av 3 poliser är väl mindre relevant eller??? Denna sk. ståuppkomiker Soran borde kanske tagga ner med sådana vänner.

7,5% i senaste väljarundersökningen gör antagligen att smutskastningen blir mer och mer just smutsig.

Var du förresten på motdemon i fredags? Sicka antidemokrater det finns i denna trevliga stad,förresten...

Kommunister är Stalindrängar!

2010-09-15 @ 01:36:14
Postat av: Erik Hellsborn

Vad som verkligen hände:

http://www.youtube.com/watch?v=IdFDhaYTPkY&feature=player_embedded

2010-09-15 @ 08:21:21
URL: http://erikhellsborn.blogspot.com/
Postat av: Martin

Erik,

bra video där han erkänner att han angrep personen fysiskt.Hellboy,

att tala om personens karaktär för att motivera överfallet är knappast en smart taktik när det gäller Erik.

För hans karaktär hör vi på denna ljudupptagning:

http://sverigesradio.se/webbradio/?Type=db&Id=1603738Denne buffel skulle alltså känt sig hotad, inte särskilt troligt när han är i numerärt överläge. Att han sedan erkänt att han angrep personen så han tappade burken gör honom till den som upptrappade till fysiskt våld.

2010-09-15 @ 10:43:48
Postat av: HellBoy

Martin:

Har du mött en påtänd knarkare som hotar dig med våld? Nä, tänkte väl detta. Att avväpna denna person tyder på att Erik inte bara är en i många sammanhang en smart och påläst person utan även modig.

Erik uppmanade Soran till debatt men det kommer aldrig att ske.

Smutskastning från ståuppscenen eller på youtube är Sorans fega krigsföring.Patetisk!

2010-09-15 @ 11:32:36
Postat av: Martin

Hellboy,

jag har fått kniv upptryckt emot strupen av dina kamrater en gång för längesedan. Men ad hominem kommer du inte längre med, Eiks karaktär är känd, den okände mannens okänd.Modigheten motsägs av Erik själv.

2010-09-15 @ 11:54:26
Postat av: Erik Hellsborn

Vad yrar du om? Var Almqvist den som "upptrappade till fysiskt våld"?!

Det var ju OG-banditen som hotade med misshandel. Om det nu är Almqvist som är boven i dramat så är det konstigt att det inte är han som polisen griper.

2010-09-15 @ 12:25:35
URL: http://erikhellsborn.blogspot.com/
Postat av: Nicklas Eriksson

Det tyder på att Amlqvist är en simpel våldsverkare och inget annat. En OG-gubbe hade då inte backat för 3 spinkiga sverigedemokrater, så den gubben går inte.Var inte på någon demo, jag har ett arbete att sköta.Vi trotskister är verkligen inga stalindrängar. Kul att du inte motsäger mig. Det framgår ju tydligt av din partikamrat och hans tro på att brottslighet sitter i generna att ni är hitlerdrängar=)

2010-09-15 @ 20:29:48
Postat av: HellBoy

OG var något han själv skröt med, att Erik försökte avväpna honom betecknas som självförsvar, tror inte Nicke hade tyckt något annat ifall han själv blivit uppvaktad på samma sätt.

Sitter i kulturen är nog mer likt verkligheten.

2010-09-15 @ 21:10:31
Postat av: Nicklas Eriksson

Och det bevisar att han inte var OG. Du kan inte mycket om de tunga förortsgängen va? Nej just det, du har aldrig bott där! Glömde det."Erik" hade aldrig ens gett sig på mig. Jag är bättre än så.

2010-09-15 @ 21:38:18
Postat av: HellBoy

Inte lika mycket som du Nicke min läromästare på förortsgäng etc.

Om han skriker ut att han är OG-medlem är det väl snarast ett sätt att skrämmas på, skit samma om han är det eller ej.Tror du missförstod, vad ahde Nicke gjort om han blivit attackerad av påtänd knarkare med hot om misshandel? Lagt benen på ryggen? eller försökt avväpna ligisten? Alternativen är inte så många, men om en SD-kille gör det ena eller andra är det likföbannat fel enligt blogginnehavaren, snacka om enögd!

2010-09-15 @ 22:23:35
Postat av: Jimmy Windeskog

Patetisk av antidemokraten Soran, men desperata människor gör ju också desperata saker.

2010-09-16 @ 01:38:22
URL: http://bssborlange.blogspot.com
Postat av: Nicklas Eriksson

"Inte lika mycket som du Nicke min läromästare på förortsgäng etc."Nej det märks. Hade han varit OG-medlem hade han aldrig behövt skrika ut det, han hade löst, eller försökt, lösa problemet själv. Och man skriker inte ut att man är OG-medlem högt på gatorna. Det man heller inte gör är att PÅSTÅ att man är det. Det är nog nästan sämre. Vill du veta varför så rekommenderar jag att du börjar använda dig av deras namn.Nazisterna anfaller en uppenbart backande kille, tre mot en. Har sett det förut och det kommer att hända igen och igen."Babianer är djurvärldens svar på nazister: en och en är de skitfega, men i flock spöar de skiten ur vad som helst."Jonas Wahlström

2010-09-16 @ 17:35:40
Postat av: finskan

Vad är detta för skit? Vem är personen som försvarar våldsverkare? Hur många gråa hjärnceller finns i den skallen? Erik A är en känd politiker och vill verkligen inte hamna i rampljuset med Zorans kompisar. Att sedan massmedian nu publicerar indiciern från början på juni förvånar inte, lågt. Men, Nicklas Eriksson, fortsätt att försvara kriminella, det är snyggt.

Kan upplysa dig om denne Zoran senare backar och påstår att han tänkte försvara Erik.

Med all respekt för Erik och avsky för våldsverkare - låt oss lämna Nicklas E med sina sjuka tankar.

Erik är en spännande ung politiker, en av de absolut mest lysande i landet. Det finns inte en politisk färg eller dörr som inte öppnats när han knackat på, men Sveriges tillstånd gav honom hans självklara val och han vände ryggen åt den korrumperade PK politiken. Tack.

En som följt Erik.

2010-09-18 @ 10:55:22
Postat av: Nicklas Eriksson

Ja det är verkligen jättespännande med fotbollshuliganer i politiken, mer sånt, Lisa. Eller inte.Dina "upplysningar" ger jag inte ett vitten för.

2010-09-18 @ 21:31:34
Postat av: Johannes

För mig var det uppenbart att han sparkade emot och på personen i fråga och inte på en burk, eller är han så full och ser såpass dåligt?;). Det som blir desto märkligare är att det där fick en artikel men sedan fortsätter allt som vanligt. Sedan tidigare har han väl sjungit nazze sånger på en kryssning om jag inte minns fel, men det var okej tydligen. Nu sitter han ju dessutom i riksdagen. Woho...

2010-09-21 @ 22:42:32
URL: http://johannesc.wordpress.com
Postat av: Johannes

För mig var det uppenbart att han sparkade på och emot personen och inte på burken. Eller var han så pass full och såg så dåligt?;). Han har sen tidigare om jag minns rätt sjungit nazze sånger på en kryssning, men det är givetvis okej. Nu sitter äcklet i riksdagen också. Woho!

2010-09-21 @ 22:49:54
URL: http://johannesc.wordpress.com
Postat av: Nicklas Eriksson

Ja vem försöker han lura med det egentligen?

2010-09-22 @ 21:55:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0