ND on tour! Eller... bara otur?
Om ND var lite snällare i sin retorik skulle de kanske slippa verbala såna här överallt...Nationaldemokraternas
skolturné går sämre och sämre verkar det som. Brännkyrka verkar ju inte direkt ha varit en hit.

Javisst, de ska ju också få säga sitt, men de får ju räkna med att bli ifrågasatta också. Om de tycker det är hemskt får de väl samla sina krafter och ifrågasätta när Vänsterpartiet eller KP är i skolorna.

Fantastiskt att se skolelever visa var skåpet ska stå (nu kommer de obligatoriska kommentarerna om att det vad AFA som var där...)!

Revolutionära Fronten om ND:s skolturné.


Kul att läsa deras egna påhitt om att "hundratals" ungdomar skulle ha velat ställa frågor till dem på Hulebäck=) Det enda hundratals ungdomar ville där var att slippa dem på sin skola. Men det går ju inte att skriva i kamprapporten...

Kommentarer
Postat av: Martin

Härligt att se ungdomar agera! Jag är dock inte nöjd förrän dessa våldsverkare och mörkermän inte alls vågar öppna käften!

2010-03-17 @ 13:43:15
Postat av: Karl-Alfred, en ung sjoman

Ha! Sa gott att se! Jag visade videon for Brian och Kenny, vara tva irlandare, och de blev alldeles rorda!=)Har inte mer an nagra dagar ledigt nar vi ankrar denna gangen sa vi far ta och styra upp nagot snabbt.

2010-03-17 @ 18:48:33
Postat av: Andreas

Alltså... har ND anställt Bagdad Bob som artikelskrivare eller vad är det frågan om?Deras artikelskrivare måste ju verkligen sitta och gunga fram och tillbaka i datastolen sen när artikeln är färdigskriven i ren ångest över att han/hon vet att nästan vartenda ord är en direkt lögn.

2010-03-17 @ 21:51:07
Postat av: Jimmy Windeskog

"Bli ifrågasatta"? När AFA och RF kommer med maskerade 25:åringar + bara för att med våld hindra en demokratisk debatt så är det knappast att "bli ifrågasatt".Sedan vet jag ju personligen att dessa besökt gett att ND/NDU fått kontakt med ett stort antal ungdomar på dessa skolor som aldrig haft med ND/NDU att göra tidigare. Vilket ju är självklar, annars skulle man ju inte lägga ner tid på detta och offra sin kropp för yttrandefrihetens principer.

2010-03-18 @ 12:46:49
Postat av: Jimmy Windeskog

Sedan är väl RF:s brev ett ironiskt skämt va?

2010-03-18 @ 12:50:14
Postat av: Andreas

Jimmy Windeskog:Titta på filmerna på Youtube och se dig sedan i spegeln och fråga dig själv om du ärligt kan säga att du tror att personerna på filmen som skriker åt ND är maskerade 25-åringar från AFA. De ser mer ut som omaskerade skolungdomar i mina ögon.Och hur många av detta stora antal ungdomar valde att fortsätta ha med ND/NDU att göra? Jag tänkte mest eftersom det alltid är samma lilla gäng av nationaldemokrater som syns på varenda skolaktion oavsett var i landet den äger rum.

2010-03-18 @ 18:07:54
Postat av: Andreas

Och vadå ett skämt, Windeskog? Menar du att RF har hittat på att Abramsson dömdes för våldsamt upplopp? Har de hittat på Freijs domar? Menar du kanske även att de bara har photoshopat bilden på Le Blanc och en morddömd nazist?Jag är verkligen inget fan av RF men att artikeln skulle vara ett skämt verkar lite långsökt.

2010-03-18 @ 18:10:50
Postat av: Nicklas Eriksson

De ungdomarna i videon jag länkar till är då verkligen inga afaiter. Du verkar ha svårt att köpa att folk helt enkelt inte gillar ND särskilt mycket Jimmy. Visst, det har hänt att AFA har dykt upp, men inte i det här fallet.Om brevet är ett skämt får du maila RF och fråga om. Jag vet inte, ironi är nästan omöjligt på nätet. Men som sagt, domarna är ju offentliga handlingar varav jag har de flesta på hårddisken och fotot är verkligen inte shoppat.

2010-03-18 @ 19:14:58
Postat av: Jimmy Windeskog

@Andreas

Nej, det finns domar mot idioter i ND också, men det går ju inte att jämföra överdrivet självförsvar med att hoppa på en ensam snubbe eller tjej när man själva är upp mot 10 pers själva. Du ser skillnaden va?@Niklas:

Nej, alla antidemokrater på filmen är givetvis inte vänsterhuliganer som gick ut skolan för 10 år sedan, jag sa bara att det är sådana som piskar upp stämningen mot demokratin i skolan.Sedan MÅSTE det väl nästan vara ironi när ett gäng kriminella demokratihatare skiver om att ett demokratiskt parti inte skall få besöka skolor som andra partier för att de har försvarat sig själva en gång för typ 5 år sedan. Alltså, kom igen nu Niklas....

2010-03-19 @ 05:58:11
Postat av: Andreas

Jimmy Windeskog:Jaha, okej, så nu är det självförsvar alltså. Var misshandel, hemfridsbrott, skadegörelse och hot bara ett uttryck för självförsvar?Den stora skillnaden mellan ND och RF är att RF står för att de är en organisation som använder sig av grovt våld. ND är däremot ett parti som försöker framställa sig själva som vanliga Svenssons som bara reagerar mot vänstervåld och invandrarvåld.Därför så slår det värre mot ND än vad det gör mot RF när det kommer fram att deras egna ledande aktivister är med och håller upp denna ökande våldskriminalitet.Det är ju en annan fullständigt vidrig sak med ND. De exponerar helt hänsynslöst sina egna barn i sin partipropaganda. Kul för ungarna om de växer upp sen utan föräldrarnas åsikter.

2010-03-19 @ 13:07:34
Postat av: Nicklas Eriksson

Haha, så du Jimmy, menar att nazionella aldrig har hoppat på folk i grupp?=)Jag håller ju inte med dig där Jimmy. Som du vet håller jag inte borgerlig demokrati för att vara demokrati eftersom den verkliga makten finns hos företagen vilka bara kan påverkas marginellt, och socialistisk demokrati för att vara den fulländade.Så RFs metoder kan diskuteras, men deras demokratisyn är oklanderlig.Skolan lär f.ö. inte ut någon demokrati, den lär ut hur man vet sin plats och håller käften. ND verkar heller inte för någon demokrati. Här återkommer vi till hur till exempel Israel och Turkiet fungerar. Bara halvt om halvt fria val gör ingen demokrati så länge man har raslagar och vill behandla människor annorlunda på grund av var de kommer ifrån och vilken kultur de har. Samma med ND. Och SD.

2010-03-19 @ 13:27:16
Postat av: Jimmy Windeskog

@Andreas:

Kommer det maskerade idioter från AFA springandes och kastar sten och flaskor mot en så anser jag det berättigat att försvara sig, tycker du att det är fel på något sätt. Att sedan vissa vid detta tillfälle (ett möte mot pedofili) enligt rätten använde mer försvarsvåld än vad lagen gav rätt till kan jag bara beklaga. Men visst var det hela givetvis i delar en rent politisk rättegång.Den stora skillnaden mellan RF och ND är att RF är en demokratihatande våldssekt och ND är ett demokratiskt parti. Bland annat därmör blir det ju så löjligt när RF via brev uppmanar rektorer att bryta mot grundlagen.Och varför får man inte visa bilder på sina barn tycker du? Och tror du verkligen att detta är något unikt för just nationalister?@Niklas:

Jo, även demokratiska nationalister (jag finner ingen anledning att ens kommentera antidemokrater) har visst använt våld, mest i självförsvar men säkert någon gång oprovocerat. Men till skillnad från vänstern så finns det i nationalismen inga grupper som existerar bara för att utföra våldshandlingar.Det du kallar för "boprgerlig demokrati" är det som seriösa vetare inom statskunskapen ser som den enda linje som kan kallas demokrati. Kommunistiska diktaturer som "demokrati" är inte värt att ens kommentera.RF:s "demokratissyn" som "oklanderlig"? Hehehe, då fattar man ju inte ett dugg vad demokrati handlar om? Dags för komvuxkurs om grundläggande politik då antar jag (om man klarar av att ta sig in på sådana svåra kurser, vilket ju är ytterst tveksamt).ND är tillskillnad från dig uttalade demokrater som sätter yttrandefriheten främst - att slå ner folkvalda politiker med järnrör och misshandla kvinnor med knogjärn bara för att de har en annan åsikt är nämligen inte demokrati utan dess själva motsats. Att du inte förstår detta utan tycker att våld är politikens kanske viktigaste del är som sagt inte något nytt för mig.LIte off topic nu; hur ser du föresten på den splittring som drabbat era politiska kusiner i RS?

2010-03-20 @ 07:57:50
Postat av: Andreas

Immy Windeskog:

Nu är det ju knappast så att "nationella" bara begår sina brott i desperat självförsvar mot horder av vänsterextremister.Att RF är en våldssekt säger jag inte heller emot men det förändrar inte att det är ND som försöker framstå som ett trevligt familjealternativ medan RF står för sitt våld.Det är inte fel att visa bilder på sina barn. Vad som är fel är att utnyttja dem.Att visa bilder på sina barn där de beskrivs som "små nationalister" och där de lägger ned partiets flygblad i brevlådor med ansiktet fullt synligt är bara vidrigt. Hur kan småbarn vara nationalister? Det är ett ställningstagande, inte en medfödd egenskap. ND:arna hänger hänsynslöst ut sina barn trots att de inte vet vad ungarna har för åsikter som vuxna.

2010-03-20 @ 11:57:06
Postat av: Jimmy Windeskog

@Andreas:

I Sverige (och i övriga Europa) så är det främst vänstern som står för det politiska våldet, nationalistiska demokrater skulle aldrig drömma om en sådan aktivism som är så typiskt för dessa extremister.ND är ett vanligt demokratiskt politiskt parti, givetvis ett aldternativ även för ansvarsfulla familjer.Vaddå "Utnyttja"? Du låter ju som att det skulle vara något unikt för nationalister att ha några bilder på barn ibland. Upplysning; det finns i alla politiska grupperingar. Själv skulle jag dock aldrig använda kommande barn i propaganda, oavsett vilken politisk åsikt de handlar om. Men som politiskt aktiv i c:a 20 år så måste jag mena att detta med barn är betydligt mer vanligt hos tex riksdagspartierna än hos oss. Kolla in Almedalen i sommar så fattar du vad jag menar.Sedan är nationalism inte ett mer "ställningstagande" än att ett barn älskar sina föräldrar.

2010-03-21 @ 12:27:01
Postat av: livelev

Ett sent inhopp i den här debatten...Personligen har jag inget till övers för RF. Det är samma gamla vanliga dumskallar som tror att man kan slå in vett i skallen på folk. De hade precis lika gärna kunnat vara med i nån av de nazistiska kampgrupperna.Jimmy - Vem är det egentligen du försöker övertyga? Ingen av oss här är född igår. Vi vet mycket väl vilka som står bakom ND och SD och vartåt det hela syftar. Det vet du också.

2010-03-21 @ 13:07:07
URL: http://blogg.passagen.se/livelev
Postat av: Jimmy Windeskog

@livelev:Min mindre pålästa kamrat, du verkar ha noll koll på både SD och ND. Din oförmåga att ta till dig fakta är inget vackert drag kan jag intyga!

2010-03-21 @ 13:22:54
Postat av: Jimmy Windeskog

@livelev:Vem är det då föresten som "står bakom ND och SD"? Vet du något som vi inte vet?

2010-03-21 @ 16:42:55
Postat av: Nicklas Eriksson

Jimmy, läs säkerhetspolisens rapport från 2009 till riksdagen. Där står det att du har fel. Vissa vänstergrupper utövar ett visst våld mot er, men är inget hot mot medborgare i övrigt. Vem som helst kan råka ut för er missriktade inneboende vrede enligt samma rapport, och enligt alla erfarenheter.

2010-03-21 @ 17:29:16
Postat av: livelev

Jimmy - Kan du vara så vänlig att förklara ordet "repartriering". Det skulle vara mycket intressant att se hur du får ihop det med begreppen demokrati och alla människors lika värde, vilket är grundförutsättningen för all demokrati.PS. Jag önskar att jag vore så opåläst som du hävdar. Det hade varit rätt så skönt. Nu råkar det vara så att jag är hyfsat insatt i SD:s och ND:s historia från Nysvenska rörelsen, BSS och framåt och även om metoderna och propagandan ändrat form så är sakinnehållet och målet fortfarande det samma. DS.

2010-03-21 @ 19:31:33
URL: http://blogg.passagen.se/livelev
Postat av: Andreas

Jimmy Windeskog:Okej, så du motiverar ert beteende med att "dom gör det också!"? Jag kan absolut ha missat det men jag har inte sett riksdagspartierna ha bilder på sina barn iförda politiskt laddade kläder där det exempelvis står "en fin tröja för den lille liberalen" eller en "en passande keps för den lille socialdemokraten". Jag har inte heller sett bilder där småbarn deltar i riksdagspartiernas arbete genom att lägga ner flygblad i brevlådor. Jag har dock sett sådana bilder hos ND. Iofs så är det en perfekt hållhake ni har på era barn ifall de inte vill ha med era åsikter att göra i vuxen ålder. Då hotar ni att dra fram gamla arkivbilder...http://www.sverigebutiken.se/p/Sverige-fadernesland---Barnstorlek.aspxDär har du ett exempel på hur ND pålägger sina barn åsikter som de knappast har. Hur ska en sån där liten pojke som antagligen inte ens kan sin egen hemadress eller sitt eget telefonnummer eller hittar själv till dagis på något möjligt sätt kunna vara nationalist?Och klart som fan att nationalism är ett ställningstagande, Jimmy! Nationalism är en ideologi med vissa principer om hur ett land ska vara utformat.

Eller menar du att kunskapen om nationalistiska teorier förs vidare från generation till generation i något slags genetiskt minne?2010-03-21 @ 21:14:36
Postat av: Andreas

Nicklas Eriksson:Jag ber om ursäkt för att jag direktlänkade till en nassesida i föregående inlägg!

2010-03-21 @ 21:16:11
Postat av: Nicklas Eriksson

Det är lugnt, det är ju för ett gott syfte. Om vi har ett genetiskt minne så består nog snarare det i ett samhälle där vi var jägare och samlare och levde fritt utan gränser än i en politisk konstruktion från en inte allt för avlägsen tid.Om man inte är primordialist då. Men blir man det dröjer det nog inte länge innan man går runt i foliehatt...

2010-03-21 @ 21:20:15
Postat av: Jimmy Windeskog

@Niklas:

Ja ta exempelet när RF knivskar en opåolitisk kille uppe vid Universitetet, var inte han "medborgare" i dina ögon. Eller när AFA skryter om hur man tex slagit småbarn, räknas inte de heller?@livelev:

Repatriering är latin och betyder Åter till fosterlandet. Sedan är detta en för litet forum för mig att lära dig demokratisn grunder, i alla fall utan betalning för det är ett ganska omfattande jobb.

Men du kan ju göra mig den tjänsten att du nu berättar vilika som "är bakom" ND och SD? Kopplar du NyR dit är du riktigt lurad kan jag avslöja.@ Andreas :Först borde du ta och lära dig vad nazism/nationalsocialism står för, du verkar uppenbart inte behärska det begreppet. Och sedan driver du väl med mig när du påstår att det skulle vara fel, eller unikt för ND, att sälja barnkläder med texten "Sverige" på? Har du någon gång besökt en svensk marknad, det skulle nog chocka dig vad det verkar som.Vidare; nationalism är familjetänkande uppfört på ett politiskt plan. Vet man inte om det har man förmodligen inte ens gått ut högstadiet. Men om du är nyfiken på demokratiska ideologier så förelsår jag att du besöker ett bibliotek, det är en inrättning som gatis lånar ut böcker och finns i alla svenska kommuner.Okunskap och människoförakt går ofta hand i hand, det har ni alla tre just bevisat även om ni kanske inte insåg det själva - det brukar ju också vara vanligt kring okunskap och inte sällan just politisk sådan.

2010-03-22 @ 11:46:04
Postat av: Nicklas Eriksson

Klart att det sker misstag. Jag blev själv eye-ballad av att gäng småtuppar på åttonde mars. Jag ser ju inte direkt ut som en vänsterlivsstilist. Givetvis hände inget, men de är ofta så fulla av adrenalin och testo att de gör bort sig lite ibland. Beklagligt när det händer. Men det sker betydligt mer sällan än när dina boys i NDU randomly ger sig på folk de tror är bögar på priden. Om de nu inte råkar ut för RF eller AFA först såklart.Jag vet inte när AFA någonsin "skrutit" om att ha slagit småbarn. Link or it didn´t happen, du vet.

2010-03-22 @ 21:03:54
Postat av: Andreas

Jimmy Windeskog:Jag vet mycket väl att Nationaldemokraternas ideologi inte faller under nationalsocialism. "Nassar" är dock i modernt språkbruk ett namn som används för att referera till rasistiska grupper i allmänhet. Och jo, ND är rasister.Problemet med den där tröjan är texten som står till "den lille nationalisten". Tror du att den där ungen skulle svara ja om du frågade honom ifall han betraktade sig som nationalist?Ja, nationalism har en idé om att en befolkning är att jämföra med en familj. Från det följer att man vill utforma ett land efter vissa principer. Exempelvis att landet ska vara självstyrande, att alla medborgare ska tala samma språk, vara av samma kultur och härkomst osv. Det är ingenting som alla håller med om och därför så är det ett ställningstagande att anse detta.

2010-03-22 @ 22:23:29
Postat av: Jimmy Windeskog

@Niklas

Ja misstag kan ske, men denna Pride-fadäs du hänvisar till var ju rent självförsvar (även om AFA åkte på betydligt mer spö än vad de räknat med).Vad det gäller AFA:S misshandel av barn och pensionärer så är tidningen Expo källan.@Andreas:

Vanligt folk med minsta lilla koll på politiken kallar inte demokratiska politiker för "nassar", det är bara udda extremister som gör det.Som jag sa tidigare, det är mer ovanligt att barn ses i ND än hos vänstersekter, speciellt på deras sommarläger.Sedan är familjetänkandet ingen konstruktion, kärlek till sina föräldrar och barn finns i grunden hos alla normala människor.

2010-03-23 @ 03:37:40
Postat av: Nicklas Eriksson

Expo... jaha, inte mycket att lita på med andra ord då. De hängde ju ut mig som antisemit förra vintern. Efter det är mitt förtroende för dem noll och inget alls.Jag förstår hur du menar med familjetänkandet. Det är bara det att det är dömt att slå fel om du försöker applicera det på en nation. Den traditionella familjens förtryckande strukturer som i en familj ofta hämmas och dämpas av just kärlek blir ohanterligt när samma norm ska tillämpas på folk som inte håller med om idén och blir till sist till fascism när massan ska kontrolleras.

2010-03-23 @ 16:34:54
Postat av: Andreas

Jimmy Windeskog:1. Ni har inte ens en promille av det svenska folkets röster. Tror du verkligen att svensken i allmänhet har något emot att ni blir kallade för nassar?2. Sommarlägren är såvitt jag vet för ungdomar som själva valt att bli medlemmar. Inte för treåringar som inte ens kan stava till partinamnet.3. Ja, kärleken till föräldrar och barn finns som grund hos de flesta människor men du kan inte säga att det automatiskt innebär att alla är nationalister. Jag älskar min familj men jag känner ingen som helst samhörighet med Wallenbergarna bara för att de råkar ha samma hudfärg som mig och vara födda på samma landplätt som jag. Min samhörighetskänsla riktar sig mot människor med liknande situation som jag själv och dit hör inte Wallenbergarna. Däremot hör mörkhyade grannar, vänner, arbetskamrater och kurskamrater dit.

2010-03-25 @ 01:53:19
Postat av: Nicklas Eriksson

Andreas: Jimmy unerkände i praktiken nationalismen själv i ett annan inlägg när han skrev att han (om jag minns det rätt) på nåt sätt avundades marxister eftersom vår teori om samhörighet grundar sig i materiell brist som enligt honom alltid kommer att finnas.När jag ställde honom frågan om alla nationer som gått under, om inte nationalismen i det ljuset framstod som futil svarade han inte. Min teori är att han insåg att jag hade rätt men att han inte kunde gå i polemik på det eftersom han då givit full offentlighet åt att han egentligen är nationalsocialist och grundar sitt "nationella ställningstagande" på ren rasism. Men det är min tolkning.

2010-03-25 @ 20:14:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0