Nu får väl fan Nordkorea tagga ner!

Nu ger sig idioterna i Pyongyang till att hota världssamfundet militärt. Vore det inte för att det skulle kosta så många oskyldiga liv hade jag tyckt att det vore dags att invadera de där stollarna och störta eländet juche i gruset snart. Den där vidriga halvreligionen har kostat alltför många allt för mycket nu. Inte minst avskyr jag Nordkorea för att de gör anspråk på att vara ett socialiserat land!

Börjar ruttna något oerhört på "den käre ledaren" nu.

Men VÄLDIGT skönt att se Brasilien skakat av att inte komma genom den Nordkoreanska försvarslinjen i alla fall!

Kommentarer
Postat av: LeoKinmann

FN har fortfarande inte angett NK som ansvarig för sänkningen. Dock finns det alternativa åsikter som påpekar att bevismaterialet är opålitlig. Rapporten som skrevs av västerländska experter var inte undertecknade, vilket innebär att man kan inte hitta författarna. Kvarlevor av den s.k. nordkoreanska torpeden verkar va i för bra skick för att va den som sprängde sönder skeppet. Än så länge kan man inte säga att det var NK som avfyrde en torped. Även om torpeden var äkta så kunde den ha använts av vem som helst. Om Nordkorea inte va ansvarig så kan man förstå varför de beter sig så aggressivt. De har blivit pressade att agera utanför normerna. I Kina har man ett ordspråk, "även arga kaniner kan bitas".

2010-06-15 @ 23:17:33
Postat av: Peter

LeoKinmann: Nu är dock knappast Nordkorea någon kanin utan en kommunistisk diktatur som håller sin befolkning i förtryck och fattigdom och yttersta misär. Det är ingen som har tvingat Nordkorea att agera utanför de normer som utgör grunden för exempelvis demokrati och mänskliga rättigheter. Nordkoreas förtryck och aggressionspolitik ligger i kommunismens natur.

2010-06-16 @ 08:05:14
Postat av: Bahlool

I din banner ska det nog vara paid inte payd

2010-06-16 @ 09:03:04
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Nicklas Eriksson

Peter: jag har sagt det förr och jag säger det igen: jag har stort tålamod med okunnigt folk, men du går över alla gränser.Det har aldrig funnits någon kommunistisk stat på hela jorden och Nordkorea är nog en av dem som har absolut längst kvar att gå tills dess.LeoKinnmann: jag har inget tålamod alls med Nordkorea. Det är en vidrig diktatur som förvanskat allt vad socialism heter och fått folk som Peter att tro på att misären som råder där uppvisar ens avlägsna likheter med socialism.

2010-06-16 @ 16:29:30
Postat av: Jerry

Att du stavar payd istället för paid redan visar att du är inte kontrollerar i detaljerna. Därför kan jag dra slutsatsen att så gör du även i andra frågor....Alltså man kan lätt påstå att du är "okunnig folk",Det har aldrig funnits någon kommunistisk stat på hela jorden, rätt enkelt människan är inte mogen för att leva efter denna ideologi.Nordkorea är bara en är en vidrig diktatur som förvanskat allt vad socialism heter och fått folk som Peter och andra "kommunister" att tro på att misären som råder där är västvärldens fel som hotar välfärden...

2010-06-16 @ 18:32:11
Postat av: LeoKinmann

Det finns olika sätt att se på det här och svensk media är som vanligt helt undermålig. Klart är dock att USA regelmässigt har ljugit sig blå för att få starta krig överallt på i decennier. Ska man verkligen köpa den sidans story helt okritiskt en gång till? "Torpeden" har oskadd propelleraxel, är sönderrostad och täckt av sjötulpaner på några få veckor. Incidenten skedde i grunda vatten nära en ö med militärinstallationer, fri från civil trafik, och med omfattande sonarspaning. Ingen sonardetektion har åberopats. Spår av sprängämnen med tyskt ursprung. Tyskland exporterar inte, hör och häpna, militärmaterial till NK. Det handlar inte om att stödja en diktatur, utan om att kritiskt titta på versionen från notoriska false-flaggare. I en demokrati är det inte bara en rättighet att ifrågasätta makten, utan också en förbannat skyldighet.Peter: jag vill ställan frågan att ifall det inte var NK som sprängde skeppet, och att det blir krig på koreahalvön pga incidenten, vågar du säga att kriget är rättfärdigad?Nicklas: jag har inte heller tålamod mot NK, men jag vill inte se NK bli den nya Irak, Afghanistan, Vietnamn, eller Polen efter att Nazityskland iscensatte den där gränskonflikten. Om demokratiska regeringar i världen tillåts att ljuga för röja undan NK, nästa steg kan va att ljuga för att röja undan politiska rivaler i vårt eget land. Ändamålet helgar inte medlen.

2010-06-16 @ 20:17:44
Postat av: Nicklas Eriksson

Jerry, jag vet inte om jag ska ta ditt inlägg på allvar? Du slår ner på ETT stavfel med ett inlägg fullt av stavfel och grammatiska fel?Jag är kommunist själv, och jag har aldrig trott på vare sig Nordkorea, Kuba, Sovjet efter Lenin eller för den delen alla små liberalers nya favoritland Kina.Ta en glass och öppna Det kommunistiska manifestet så lär du dig alltid något.

2010-06-16 @ 20:35:25
Postat av: Bahlool

Jerry det är som att hävda att Israel och USA verkligen är demokratier..inte ens vårt eget land Sverige är en "riktig" demokrati, med tanke på vår kung osv.

Kina kallar sig demokratiskt, ska vi tro på det? Det finns många stater som inte är vad de säger att de är..det gäller för dig att analysera deras förehavanden och deras uttalanden för att skapa dig en uppfattning om ifall de verkligen är kommunistiska eller ej.

2010-06-16 @ 20:50:20
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Cheezle

Hahaha, Jerry. Vad hade du i svenska egentligen?

2010-06-17 @ 12:21:34
URL: http://rodalund.wordpress.com/
Postat av: fredrik

Att folk orkar gämföra stalinism med socialism visar bara vilka som bestämmer om nyhetesflödet. Alla med hjärna vet att det är skitsnack.

2010-06-19 @ 09:20:24
URL: http://fredrik-d.blogspot.com/
Postat av: fredrik

Jerry. Det finns ett flertal demokratiska länder som har kommunism som ideologi. Idag. Lögner har du inte mycket för.

2010-06-19 @ 11:07:32
URL: http://fredrik-d.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0