Sossarna - de nya huldrorna och trollen!

Det rasar ett veritabelt insändarkrig på Expressen.se om "Kalle Anka och hans vänner önskar god jul". Jag bara skakar på huvudet, för det framgår tydligt att ett stort antal allianssympatisörer FORTFARANDE tror att SVT är sossestyrt!!! Eva Hamilton (VD för SVT) är gammal folkpartist och den borgerliga regeringen är inne på sin andra mandatperiod i rad!

Om det nu till
äventyrs skulle vara så att SVT är sossestyrt, kära små mikrocefaler till konspirationteoretiker och foliehattsbärare, tror ni inte att er (just det, ER!) regering hade rensat bort dessa sossar som ni ser under tapeter och hör krypa i ventilationstrummor för länge sen? Eller kan det vara så att det bara är ni som är galna av allt för mycket högerpolitik, jag menar om man verkligen tror på att själv är bäste dräng måste man ju bli rejält paranoid till sist och tro att alla vill stjäla ens konservburkar eller något?

Undrar hur länge denna sanslösa övertro när det gäller SAP ska fortgå egentligen?

Kommentarer
Postat av: Nicklas Eriksson

Tyvärr Lisa. Det är förbjudet att göra reklam för oseriös verksamhet på den här bloggen, även smygreklam.

2010-12-28 @ 17:19:44
Postat av: Lasse Strömberg

Och likadant var det när Sam Nilsson var boss på SVT. Då skylldes han, den tidigare partisekreteraren för moderaterna, att gå socialdemokraternas ärenden.Det finns gott om idioter till höger...

2010-12-28 @ 21:22:47
URL: http://fotolasse.se
Postat av: Nicklas Eriksson

Gott om? Det är väl snarare ett kriterium för att?;)

2010-12-29 @ 14:33:26
Postat av: Michael Qvist

Ja för vänstern med sitt stöd till diverse diktaturer med b l a Mao och Pol-Pott är ju alla Nobelpristagare....

2011-01-01 @ 16:53:13
Postat av: Nicklas Eriksson

Svarade du på fel inlägg här Michael, eller blev det lite mycket skumpa igår? När påstod jag att "vänstern" skulle vara det? Inlägget handlar om att högerns övertro till sossarnas kapacitet är så stor att den liknar gamla tiders skrock.För övrigt är jag trotskist och inte vare sig stalinist eller maoist.

2011-01-01 @ 17:40:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0