Att spilla energi på helt fel saker.Något för de som bloggar under namnet Two invandrare?


Jag skrattar lite
åt den här kampanjen som ska ge unga tillbaka de mest basic kunskaperna om sex. Tragiskt att den behövs, men när unga börjar fråga om de kan bli gravida av att bada i en pool där någon spillt sädesvätska behövs det nog.

Intelligensreserven högg direkt på att det skildras mellan en "svenska" och en "invandrare". De kallar det dessutom "barnsex" vilket gör att de inte heller i år kan förväntas kandidera till topposterna i sitt parti.

De kanske kan starta en supergrupp med Levi Klausen? Ja om de kommer förbi Levis grishuvud som han har satt upp på dörren istället för krans då såklart.

Ur led är tiden.

Kommentarer
Postat av: Gustav

Jag misstänker helt allvarligt att alla de här debila SD-bloggarna är samma gäng av gnälliga skånska pensionärer och arga unga vilsna arbetslösa män, som sitter hemma och postar till tio olika bloggar samtidigt. När de inte är rädda för araben i närbutiken.Det är väl ungefär samma klientel som driver s k "antifeministbloggar" också, kan jag tro.

2010-12-25 @ 16:03:19
Postat av: Nicklas Eriksson

Jo, det är oftast rätt lätt att hålla koll på dem. De känner sig så oerhört rädda att man nästan tycker synd om dem för att de går runt och fruktar så mycket.

2010-12-25 @ 17:23:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0