Händerna är skitiga men det är tvålen med!Smutsen kommer närmare "Tvålen"

I spåren av fusket inom moderaterna i samband med provvalen säger Fredrik Reinfeldt att han "bara kan konstatera att HG Wessberg (den statssekreterare som utpekats som högste med insyn i fuskhärvan) säger att det inte stämmer".

Vad var det nu Fredrik Reinfeldts smeknamn var när han från ingenstans ploppade fram med sina cockerspanielögon i valet 2006 från en av de mest tillbakadragna oppositionsledarrollerna någonsin?

"Tvålen". Så var det.
Ett namn han givits av sina moderatvänner eftersom han var så svår att få grepp om. Men nej du Fredrik. Nu är du inte bara moderatledare mer. Nu är du statsminister, tjugo kilo tyngre, och det är din förbannade skyldighet att göra mer än att konstatera saker! Vi pratar inte om någon liten moderat gruppledare i någon liten rasistisk skånsk bondhåla, vi pratar om en statssekreterare för jävulen! En av landets högsta politiska tjänstemän har blivit anklagad för ett väldigt allvarligt fel, och då måste du liksom ta i saken.

Det är ett krav vi ställer på dig.


Men givetvis har Fredrik Reinfeldt gjort mer än så. Bara det faktum att han var en och en halv timme sen till pressminglet på min gamla arbetsplats Svenska Mässan i går kväll gör ju att man fattar att han har suttit med sin landsfaderspanna i djupa veck. Och han är ju rätt känd för att balla ur rejält när det skitar till sig inom hans egna led. "Ska de första skotten mot en moderat statsminister komma inifrån?" är ju ett berömt citat av Fredrik Reinfeldt när han på allvar började lägga sig till med Göran Perssons stil och förtryckte Karl Siegfried i FRA-debatten.

En tvål är inte alltid lätt att fånga eftersom den är väldigt hal, det stämmer. Men jävlar vilka nedskitade tvålar jag har sett i mina dagar som grovstädare. Hoppas det är nästa "tvål" till rakning nu.

Kommentarer
Postat av: Carl

Älskar att hela din argumentation bygger på klassiska personliga påhopp...så. himla. moget.

2010-04-18 @ 16:03:02
URL: http://cvadraten.blogspot.com
Postat av: Nicklas Eriksson

Vad bra Carl. Då har du blivit störd och det är i sig ett bevis för att jag inte har fel:) Puss!

2010-04-18 @ 18:46:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0