Dagens bildinlägg...


Kommentarer
Postat av: Johannes

Haha det där gav mig dagens skratt. Tack, Nicklas:)!

2009-10-27 @ 12:43:56
URL: http://hannes2.blogg.se/
Postat av: Jimmy Windeskog

Som sagt, det är inte alla som klarar av politisk humor...

2009-10-27 @ 13:02:49
Postat av: Malin

Den var fakttiskt väldigt rolig =)

2009-10-27 @ 16:38:45
Postat av: Andreas

Aha, Sverigedemokraternas savior i nöden Jimmy Windeskog rycker ut till försvar för partiet som skickade ut honom i kylan.Så episkt.

2009-10-27 @ 19:10:49
Postat av: Nicklas Eriksson

Jag vet faktiskt inte vad Jimmy vill säga med sin kommentar, men jag håller med, Andreas. Det börjar likna fallet med den misshandlade frun som alltid tar parti för den alkoholiserade våldsbenägne maken.

2009-10-28 @ 06:00:09
Postat av: Jimmy Windeskog

Nu är det ju så att jag inte ändrat mina politiska åsikter bara för att jag behandlats illa av några i SD:s ledning.Stor skillnad på politisk övertygelse och personliga relationer, även om jag förstår att man inom sektvänstern har svårt att skilja på detta.

2009-10-28 @ 09:02:43
Postat av: Andreas

Fast nu var det ju dina politiska åsikter som gjorde att dem kickade ut dig, Jimmy Windeskog.Tony Wiklander blev antagligen inte så glad att höra att han var en hycklare för att hans dotter var adopterad från Indien.

2009-10-28 @ 10:26:11
Postat av: Nicklas Eriksson

Nej precis. Men bra att du erkänner att du inte har ändrat dina åsikter. Du gillar fortfarande inte blattar, helt enkelt.

2009-10-28 @ 20:56:36
Postat av: Jimmy Windeskog

Nej Andreas, anledningen till att jag åkte ur SD hade inget med politiska åsikter att göra, jag blev offrad i en maktkamp när de som styr SD idag försökte ta makten av den tidigare partiledaren Mikael Jansson.

2009-10-29 @ 12:46:28
Postat av: Andreas

Försök inte. Det är fritt upp för var och en att läsa den där rasistiska skiten du skrev på din blogg den där höstdagen för fyra år sedan.0901_archive.html" rel="nofollow">http://bssborlange.blogspot.com/20050901_archive.htmlGivetvis så hade det med dina politiska åsikter att göra. Vem försöker du lura? Ett parti som hävdar att de gjort upp med sitt rasistiska förflutna kan inte ha medlemmar som offentligt har ett problem med utomeuropeiska adoptivbarn. Inte när man försöker hävda att man endast har ett problem med utländska kulturer.Naturligtvis så tror jag att många sd:are definitivt håller med dig. Det är trots allt ett rasistiskt parti.

2009-10-29 @ 13:40:03
Postat av: Nicklas Eriksson

Andreas, det är fel på länken. Den går till en sida som berättar att Café Kastanjeträdet inte finns mer. Om du har en skärmdump kan du maila den så postar jag den.

2009-10-29 @ 16:43:54
Postat av: Andreas

Det är enkelt att hitta.Sök på Café Kastanjeträdet på Google, klicka in på första träffen. Klicka sedan på "september 2005" som står överst i bloggarkivet.Inlägget heter "Tony Wiklander och mångkulturen" och står längst upp på sidan.Jag vet inte varför det inte fungerar att klicka direkt på en länk. Sätten ovan fungerar dock.

2009-10-29 @ 22:17:56
Postat av: Andreas

Jag kan tyvärr inte göra skärmdump av någon anledning men det är enkelt att hitta via Google och då fungerar det .Sök på Sällskapet Café Kastanjeträdet på Google, klicka in på första träffen. Klicka sedan på "september 2005" som står överst i arkivet. Inlägget heter "Tony Wiklander och mångkulturen" och syns överst på sidan när man klickat på september 2005.

2009-10-29 @ 22:20:55
Postat av: Nicklas Eriksson

Ah, jag hittade det! Ja, det blir svårt att backa eller ducka för Jimmie på rasistfrågan där. Sverigedemokrater och Nationaldemokrater brukar ju alltid påstå att de inte har något emot en människas hud- eller hårfärg så länge h*n bekänner sig till den "svenska" kulturen. Jimmie är helt enkelt - rasist.

2009-10-31 @ 14:00:14
Postat av: Andreas

Exakt.Eller iofs, ND står ju iofs öppet för att de vill ha ut människor för att de är av "fel ras". De menar dock att de tror på alla folks lika världe genom sin "etnopluralism". Alla folk har lika stor rätt till överlevnad och ett eget land.Det kan luta gulligt tills man inser vad konsekvenserna av en sådan politik skulle bli för hundratusentals individer i Sverige. Etnopluralism är rasism vad ND än påstår.

2009-10-31 @ 18:18:17
Postat av: Jimmy Windeskog

Andreas, hela resonemanget i den artikeln bygger på en teori från Jimmie Åkesson själv.Det handlade först och främst´om den maktkamp SD då hade.

2009-11-01 @ 10:37:16
Postat av: Jimmy Windeskog

Vidare är etnopluralismen rasismens själva motsats. Det behöver man inte ha läst speciellt mycket statsvetenskap för att fatta.Men det brukar ju vara typiskt för extremvänstern, att de är så hatiskt antiintellektuella.

2009-11-01 @ 10:39:44
Postat av: Andreas

Jimmy Windeskog:En teori? Det skulle inte förvåna mig om top dog Åkesson själv har sådana åsikter om adopterade trots att han är "kulturnationalist" men det finns en skillnad. Han sade det inte offentligt. Det gjorde du. Du failade och blev utkickad för det.Rasism är enligt Svenska akademiens ordlista en ideologi som "kraftigt betonar rasens betydelse för samhället och strävar efter att hålla rasen fri ifrån främmande raselement".Etnopluralismen går ut på att varje "ras" ska hålla sig på varsitt hörn i världen. ND vill ju även att det svenska samhället ska segregeras upp än mer vad det är idag med olika skolor för olika befolkningsgrupper. De vill även att åtminstone de icke-europeiska invandrarna ska lämna landet så att inte det svenska folket dör ut.Jag skulle vilja påstå att etnopluralismen väl kvalificerar sig för att vara en rasistisk ideologi. Nu har jag inte läst statsvetenskap så länge men min slutsats utifrån mina studier är likväl att etnopluralismen är rasistisk.

2009-11-01 @ 10:50:50
Postat av: Jimmy Windeskog

- Och anledningen till att Jimmie och sällskap gjorde det hela offentligt var ju om denna maktkamp. Det säger ju de som sitter i SD:s ledning helt öppet.- ND:s program nämner inte ens begreppet" ras, försök att ta dig igenom deras program någon gång.- Etnopluralismen handlar inte om "ras" alls, utan om att beskydda unika folk och kulturer - dvs mångfallden.- Själv ger du intetycket av att du aldrig har läst någon statsvetenskap, på sin höjd några timmar SO på högstadiet. Inte riktigt samma sak.

2009-11-01 @ 11:14:13
Postat av: Andreas

Jag har aldrig hört dem säga att det egentligen inte hade något med dina åsikter att göra men okej.- Jag vet att ND inte använder sig av det specifika ordet "ras" men det talar likväl om folkgrupper och etniciteter på ett rasistiskt sätt."Vi vill trygga existensen, oberoendet och friheten för svenskarna. Ingen kan bättre ta till vara svenskarnas rättigheter än svenskarna själva. Vår etniska grupp står inför en demografiskt katastrof på grund alarmerande låga födelsetal och ett starkt demografiskt tryck från andra etniska grupper. För att förhindra detta vill vi att andelen invandrare och särskilt icke-européer skall vara så låg att folkets sammansättning inte påverkas på lång sikt, så som fallet varit i Sverige ända fram till för några decennier sedan."Den där skiten står i ert principprogram och det är alldeles uppenbart att de vill att massor av människor ska lämna Sverige för att de råkade födas av fel föräldrar. De talar inte om raser men det är struntsamma. Den reella effekten är densamma. Du vet mycket väl att etnopluralismen handlar om att separera olika etniska grupper ifrån varandra och det är så rasistiskt det bara kan bli. En riktig antirasist anser att etniskt ursprung ska ha noll betydelse i vem hör hemma i Sverige och vem som är svensk.- Du ger själv inget intryck av att vara särskilt intellektuell även fast du kallar dina politiska motståndare för antiintellektuella.

2009-11-01 @ 11:24:04
Postat av: Nicklas Eriksson

Helt rätt, man behöver inte ha läst statskunskap alls för att fatta att etnopluralism är byggt på en rasistiskt grundtanke.Lägg ner nu Jimmy, du blir bara mer och mer pinsam. Är det trångt om Lebensraum på Tjärna?

2009-11-01 @ 21:29:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0