Kräv din rätt och gör det riktigt!Symbolen för Fjärde Internationalen, SP:s världsparti

Svart Verkstad
slår till igen! Den här gången luras de lite med den stackars överklassen i Malmö, däribland Zlatan Ibrahimovich som bor i Malmös mest exklusiva hus köpt för 26 miljoner kronor. Som vanligt är telefonsvararen fylld av oroade rikingar som tror att deras sista stund är kommen eftersom någon vill lösa boendesegregationen med lite ovanliga metoder (det är lite svårt att höra vad de säger dock).

Svart Verkstad har satt fingret på ett stort samhällsproblem som faktiskt måste lösas. De rika är landets mest segregerade grupp där de medvetet drar sig undan det övriga samhället som de ändå verkar vilja vara en del av. Det ses som tydligast i fallet Vellinge där ingen arbetar men dock bor, och i fallen Torslanda, Askim och Älvsborg i Göteborg som samtliga är svinrika stadsdelar men som vill bilda egna kommuner för att slippa vara med att betala för Göteborgs sociala kostnader. 

I nuläget, och med den ordning vi har i landet finns inget sätt att lösa den här problematiken. Det sätts press på oss i de lägre samhällsklasserna när vi uppför oss på ett sätt som den politiska klassen, ägarklasserna samt överklassen inte gillar, men när de uppför sig helt oacceptabelt ska vi bara nicka med och "förstå" dem.

Aldrig!


Därför är det viktigt att du som arbetare eller tjänsteman bryter med Socialdemokraterna och Vänsterpartiet som bara vill bevara nuvarande ordning med lite, lite bonus för oss och tar ställning för en revolutionär socialistisk politik som verkligen fördelar om rikedomen i samhället och inte fördelar fattigdom med hopplösa, statsstyrda femårsplaner! Om du förletts så långt som att rösta på borgarna eller fascisterna så är det ännu viktigare att du verkligen tar dig en funderar på om du som arbetssäljare verkligen är stark på egen hand som deras budskap är. Klarar du dig utan samhällsstöd om du skulle behöva opereras? Är du verkligen säker på att du har råd med självrisken på försäkringen de vill att du ska teckna istället? Är du ens säker på att försäkringsbolaget ser dig som en tillräckligt lönsam affär för att göra business med dig?

Ta ställning för din rätt som medborgare! Vägra vara kund i de rikas samhälle och spotta på deras hån mot dig! Sätt dig in i Socialistiska Partiets budskap och lär dig vad den permanenta revolutionen innebär!

Kommentarer
Postat av: Skaraborgarn

Dacapo!

2009-11-21 @ 00:52:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0