Staffekavalkad!


Okaj bröder och systrar
, här kommer en liten bildserie på skithunden som härskar här hemma. Enjoy!
Kom IGEN då husse!!!
Bus med BÄSTA kompisen Elsa!

Åååh... HOPP!

Och igen!

Om jag ser så mesig ut jag kan så får jag nog en godbit!


Kommentarer
Postat av: Johannes

Ah vad söt, hur gammal är hon? Har själv en liten parvel hemma eller liten och liten, väldigt stor faktiskt. Han heter Bamse (9 år gammal) och är en briard. En stor svart lurvig sak. Ganska passande namn medtanke på storleken men överlag är han rätt "mesig" och gör knappast en fluga förnär. Blir alltid så grymt glad när någon kommer och när han busar med andra hundar är han alltid lika snäll oavsett hur den andre beter sig.

2009-06-23 @ 22:58:00
URL: http://hannes2.blogg.se/
Postat av: Nicklas Eriksson

Hon är typ 13 månader och ÄLSKAR livet:)Briarder är fina, men jag pallar inte med all päls. Jenny är bäst att släppa ihop med mycket större hundar eftersom hon "boxas" (precis som husse!) och tacklar ner de andra hundarna om de är för små. Andra staffar är iofs idealkompisen och Elsa särskilt:)

2009-06-24 @ 14:35:54
Postat av: Johannes

Haha okok, det låter bra. Nej inte vi heller egentligen eller i början gick det ju an. Antingen lämnar vi in honom hos frisören eller klipper vi (Mamma) honom för hand. Våran älskar dessutom att klia/torka av sig på sina medmänniskor. Kommer ju dragande med antingen sitt öra och drar mot ens ben (han är ju rätt stark) eller med munnen för han gilar inte alls att bli blöt speciellt inte om huvudet (hatar regn ;)). Det kan ju bli en aning irriterande ifall vi får gäster och Bamse kommer där och vill klia/ torka av sig:P

2009-06-24 @ 16:05:10
URL: http://hannes2.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0