Glad midsommar - på riktigt.
Slänger in en nytagen bonusbild på en glad "kamphund" i gröngräset i Gubberoparken:)

Jag har suttit och räknat en bra stund nu, och jag tror att jag firar sex år som absolutist i år. Fick nyss ett sms från ett ex som löd: "Fader alkohol, du som är i duken, helgad vare din promille. Tillkomme ditt rus. Ske din vilja så som i hjärnan, så som i benen. Vår dagliga grogg, giv oss idag och förlåt oss våra nyktra stunder trots att vi inte förlåta dem som sålt oss mäsk. Låt oss inte ha långa bakfyllor, och fräls oss ifrån delirium, ty fyllan är din och promillen och groggen i evighet. Amen!"

När jag läser sånt är jag aldrig gladare över de sex välinvesterade åren och aldrig gladare över att bara sitta hemma med fru och "kamphund" och bara ta det lugnt på midsommar. För svenskens sjuka, destruktiva förhållande till alkohol visar sig aldrig från sämre sida än just då. Hade svensken och spriten varit ett riktigt par hade soc intervenerat för länge sedan.

Läser också via Anders Svensson att polisen i Göteborg bryter med organisationen Lugna Gatan. Det verkar vettigt, den organisationen drivs av en tjomme (åtminstone här i stan) som verkar vara riktigt skum. Hoppas bara att det går bra för ungarna som är organiserade där.

Glad midsommar
på er. Tänk över om det inte vore värt ett nykterhetslöfte i morgon bitti. NI missar inget. Tro mig, jag lovar.
Kommentarer
Postat av: Johannes

Detsamma, Nicklas!

2009-06-19 @ 13:33:41
URL: http://hannes2.blogg.se/
Postat av: Johannes

Edit, kan inte låta bli att kommentera den extremt söta hunden. Vilket charmtroll!

2009-06-19 @ 13:36:32
URL: http://hannes2.blogg.se/
Postat av: Patrik

På solidaritetsaktionen för lagena som vi hade i Uddevalla i går så var det köbildning UTANFÖR systembolaget.Glad midsommar. Jag jobbar :(

2009-06-19 @ 13:48:34
URL: http://campkent.wordpress.com/
Postat av: Patrik

Eller ja, kön var inte på solidaritetsaktionen. Men vi såg det när vi var på den.

2009-06-19 @ 13:49:22
URL: http://campkent.wordpress.com/
Postat av: Nicklas Eriksson

Patrik: Ja det är inte klokt. Helt enkelt inte klokt hur mycket svenskarna super. Några få hjältar måste ju se till att samhället går runt även på midsommar etc. Kämpa på!Tack Johannes, hon hälsar;)

2009-06-19 @ 13:54:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0