Förslag på aktiviteter för Leijonborg!

Tycker det är lite lustigt att medierna spinner så hårt över att Lars "over the hill" Leijonborg äntligen avgår. Svensk politiks egen Herr "fattar inte när det är över" har lämnat rampljuset. Svenska journalister får något att göra tycker de. Men vad tycker göteborgarna om att Lars Leijonborg avgår? Jag slänger in denna skärmdump från Göteborgs Postens tyck.

Kolla särskilt vad signaturen "leffe" längst ner skriver. Han är inne på något där...


Kommentarer
Postat av: Jimmy Windeskog

Får jag rösta på Karin Pilsäter? Hon är ju i alla fall lite läcker på en fulsnyggt sätt.

2009-06-12 @ 20:04:09
Postat av: Nicklas Eriksson

Du menar Pilsäter som utbildnings- och högskoleminister? Ja, jag ser inte hur en folkpartist skulle kunna vara bättre eller sämre än en annan egentligen. Så länge det inte är östgötafalangen, den får både SD och er i ND att framstå som sossar.

2009-06-13 @ 12:17:57
Postat av: Johannes

Nicklas, östgötafalangen? Nu är jag själv dessvärre östgöte och visst har vi många avskyvärda och extrema politiker fast är dem just folkpartister? =) Jag tycker dem mer är moderater och till viss del kristdemokrater. Eller har jag missat något?:P Blev bara lite nyfiken.

2009-06-13 @ 13:49:33
URL: http://hannes2.blogg.se/
Postat av: Nicklas Eriksson

Åh fy, hur har Erik Svansbo, djävulens fiolspelare, kunnat undgå dig? Sen den dåren i Linköping som konsekvent vill förbjuda alla bull- and terrierhundar eftersom han pissar på sig av skräck över dem. Can´t be reasoned with, can´t be bought, can´t be stopped. Nu minns jag inte vad han heter just nu, men han är inte klok. Och han aspirerar på riksdagen.Darkness, take my hand!

2009-06-13 @ 18:32:38
Postat av: Johannes

Haha, ja. Jag har nog missat en del förmodar jag. I för sej bryr jag mig väldigt lite om politiken i östergötland då högern dominerar den ganska kraftigt. Hyser mer förakt mot östgöta politikerna. Men självklart borde jag veta vem dessa är.

2009-06-13 @ 21:01:02
URL: http://hannes2.blogg.se/
Postat av: Johannes

Edit, slank in på Svansbos blogg. Och ja, en av dessa galningar som tror att Israel aldrig begår något fel osv. Dessutom var han så j**** otilltalande så det fanns inte. Den andra du syftar på kan jag dock inte komma.

2009-06-13 @ 21:07:31
URL: http://hannes2.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0