Att inte tro på parlamentet är snart ett brott!

Ser att den ytterst kunniga Anna-Lena Lodenius uttalar sig i TV4. Hon verkar tycka att det är ett brott att inte tro på parlamentarism, och som drevet går nu så är det nog snart det. Konstigt att inte experten Magnus "Ett rätt av tio" Sandelin fick vara med också.

Men så vadå?
Förbjud oss att inte tro på parlamentarism då och se om det försvinner! Förbjud oss att tro på annat än Sveriges tjeka, intelligentia och förslappade, statsförsörjda klass av politrucker som håller varandra om ryggen! Kom igen, moderaterna, I dare you! Förbjud alla former utom mjölig svensk, "vartfjärdeårsrestenskaduhållakäften"-demokrati! Det är nog den utvecklingen vi kommer att se är jag rädd.

Det är ju lite roligt att en revolutionär politik faktiskt i praktiken i Sverige är förbjuden genom det så kallade författningsskyddet vilket är borgarnas vapen mot att de arbetande klasserna går samman. En garanti, och samtidigt beviset för, att kapitalismen inte går och aldrig kommer att gå, att rösta bort. Det är så jag vill ha det.

Kommentarer
Postat av: Jimmy Windeskog

Hon har ju helt rätt! Det är ju stora delar av vänsterns problem att de inte tror på demokrati utan anser att detta våld mot folkvalda företrädare är något bra och positivt.Men visst, de få av er som leker demokrater fortfarande (ingen tror mycket på er då ni saknar trovärdighet) kan ju fortsätta att gå hand i hand med AFA/RF och bagatellisera deras våldsbrott. Så krossar ni säkert kapitalet snart!

2009-07-23 @ 20:30:18
Postat av: Nicklas Eriksson

"Hon har ju helt rätt! "Hon skulle inte ha rätt om hon så sa att solen skulle gå upp i morgon. Hennes så kallade expertis är patetisk."Det är ju stora delar av vänsterns problem att de inte tror på demokrati""Vänstern" (räknar inte sossarna eftersom de vill ha status qou) vill UTÖKA demokratin till den sista tredjedelen som fattas. Det vill säga ekonomisk demokrati. Vad säger du om det?"Men visst, de få av er som leker demokrater fortfarande (ingen tror mycket på er då ni saknar trovärdighet) "Vi tror inte på borgerlig demokrati, nej. Detta eftersom den ger oss tillgång till social och politisk demokrati, men inte ekonomisk och den är den viktigaste, den som bestämmer mest över våra liv. Kan jag rösta bort min chef? Skulle inte tro det! Och ändå har han tio gånger större impact på mitt liv än vad Reinfeldt har!"fortsätta att gå hand i hand med AFA/RF och bagatellisera deras våldsbrott. "Nja, de har så kladdiga händer..."Så krossar ni säkert kapitalet snart!"Inte partiers uppgift. Det är arbetarklassens uppgift. Oh god, jag är en usel leninist!Vad tycker du, ska man kunna dömas för brott i vilka det inte går att bevisa inblandning som Martin Kinnunen gör?

2009-07-23 @ 21:12:37
Postat av: Jimmy Windeskog

"Hon skulle inte ha rätt om hon så sa att solen skulle gå upp i morgon. Hennes så kallade expertis är patetisk."Du och jag har ju olika erfarenheter av olika politiska rörelser. Men vad jag förstår har hon betydligt bättre koll på "vänsterextremismen" än hennes gama arbete om "extremhögern".Fast i det lär vi ju knappast bli överrens, så varför ens försöka?""Vänstern" (räknar inte sossarna eftersom de vill ha status qou) vill UTÖKA demokratin till den sista tredjedelen som fattas. Det vill säga ekonomisk demokrati. Vad säger du om det?"Nej, anser man att det är rätt att tysta folkviljor med våld så är man inte demokrat, så är den vetenskapliga definitionen. Har du en annan åsikt?"Vi tror inte på borgerlig demokrati, nej. Detta eftersom den ger oss tillgång till social och politisk demokrati, men inte ekonomisk och den är den viktigaste, den som bestämmer mest över våra liv. Kan jag rösta bort min chef? Skulle inte tro det! Och ändå har han tio gånger större impact på mitt liv än vad Reinfeldt har!"Vad får dig att tro att inte jag också vill se en tydligare demokrati i just ekonomin?"Nja, de har så kladdiga händer..."Jasså? Trodde era vänner använde handskar när de skall anfalla polis och vanligt folk på era gemensamma demos?"Inte partiers uppgift. Det är arbetarklassens uppgift. Oh god, jag är en usel leninist!"Ändå säger Socialistiska Partiet just att de verkar för just ett nytt arbetarparti som skall leda "arbetarklassen"!"Vad tycker du, ska man kunna dömas för brott i vilka det inte går att bevisa inblandning som Martin Kinnunen gör?"Jag hoppas att du i alla fall ser en sådan ärlighet i min person och mina besök på din utmärkta blogg att jag inte skulle vara för något sådant. Nu har dock alla 3 dömda (och enligt en av de dömda var de sammanlagt c:a 25 personer i attacken) bevisats vara just vänster och RF. Så just det tramset kanske vi kan hoppa över i detta?

2009-07-23 @ 21:55:31
Postat av: Jimmy Windeskog

FÖresten, som nyvunna kamrater (i bloggvärlden i alla fall) - får jag fråga om det är en bild på dig själv du använder på socialism.nu (för jag antar att det är du som heter Arbetarperspektiv där)?

2009-07-23 @ 22:07:42
Postat av: Magnus Sandelin

Ja visst är det det Niklas på bilen. Vad han däremot inte vill berätta att han vid sidan om sitt vanliga jobb är känd musiker och kammar hem stora stålar.

Exempel:

http://www.youtube.com/watch?v=FEPZ3HwOgbYMen vem är förvånad? Vänsterextremisterna visar sig ju åter och åter igen tillhöra de bemedlade skicken i samhället. Niklas är inget undantag.

2009-07-23 @ 22:29:02
Postat av: Jimmy Windeskog

Magnus:

Jag antar att du är ironisk....

2009-07-24 @ 08:46:45
Postat av: Nicklas Eriksson

"Du och jag har ju olika erfarenheter av olika politiska rörelser. Men vad jag förstår har hon betydligt bättre koll på "vänsterextremismen" än hennes gama arbete om "extremhögern".Fast i det lär vi ju knappast bli överrens, så varför ens försöka?"Nej."Nej, anser man att det är rätt att tysta folkviljor med våld så är man inte demokrat, så är den vetenskapliga definitionen. Har du en annan åsikt?"Demokrati är ingen vetenskap. Det är ett styrelseskick som kan vara mer eller mindre. I Sverige har vi tvåtredjedels. Jag är ingen pacifist, nej, om det är det du menar. Våld är det bäst att undvika, men jag backar inte för många som kaxar heller, är alldeles för stolt för det. Å andra sidan är det sällan det händer som tur är."Vad får dig att tro att inte jag också vill se en tydligare demokrati i just ekonomin?"I ditt personliga fall, inte mycket kanske. Nationalister påstår ju också de att de står på arbetarklassens sida mot cheferna. Men vad jag har svårt att begripa är hur man kan komma såpass långt i sin klassmässiga analys och helt enkelt anse att där är den klar? Det är inte cheferna som är fienden för de är ju svenskar, brukar nassarna påstå. Nej, såklart, det måste ju vara killen du sitter med i fikarummet som heter Fikret och är alban... Eller?"Jasså? Trodde era vänner använde handskar när de skall anfalla polis och vanligt folk på era gemensamma demos?"Vet inte, jag har aldrig sett några "anfall" på "vanligt folk"."Ändå säger Socialistiska Partiet just att de verkar för just ett nytt arbetarparti som skall leda "arbetarklassen"!"Mmm, jag vet, men jag är inte mitt parti du vet. Det finns en god del jag inte håller med SP om, till stor del för att jag delar väldigt mycket av den frihetliga socialismens ideologi (säger ju att jag är en usel leninist!) men tycker bäst om att arbeta i partiform. Men jag håller ju givetvis med om minst lika mycket, annars hade jag inte gått in i partiet. Det var därför jag inte valde KP till exempel, deras statssocialism och stalinism får mig att rysa."Jag hoppas att du i alla fall ser en sådan ärlighet i min person och mina besök på din utmärkta blogg att jag inte skulle vara för något sådant."Visste inte, därför frågade jag."Nu har dock alla 3 dömda (och enligt en av de dömda var de sammanlagt c:a 25 personer i attacken) bevisats vara just vänster och RF. Så just det tramset kanske vi kan hoppa över i detta?"Oj vad det växer. Igår läste jag 15 och precis när det hände var det 10. Jag har ingen aning om vad som är bevisat när det gäller kvinnornas eventuella ideologiska hemvist. Vad mig anbelangar kan de lika gärna ha varit ett följe till Blondinbella som lackade på något.Kamratskap? Jag ser oss väl mer som gränsvakter vid gränsen mellan två länder med helt skilda ideologier: kollegor som kan hälsa artigt på varandra, men vad som skulle göra oss till kamrater ser jag inte.

2009-07-24 @ 16:12:11
Postat av: Jimmy Windeskog

"Demokrati är ingen vetenskap. Det är ett styrelseskick som kan vara mer eller mindre. I Sverige har vi tvåtredjedels. Jag är ingen pacifist, nej, om det är det du menar. Våld är det bäst att undvika, men jag backar inte för många som kaxar heller, är alldeles för stolt för det. Å andra sidan är det sällan det händer som tur är."Statsvetenskap är en erkännd vetenskap inom den akademiska världen, precis som nationalekonomi. Det är som sagt så att socialister sällan blir angripna med våld av antidemokrater, det är betydligt vanligare för oss nationalister."I ditt personliga fall, inte mycket kanske. Nationalister påstår ju också de att de står på arbetarklassens sida mot cheferna. Men vad jag har svårt att begripa är hur man kan komma såpass långt i sin klassmässiga analys och helt enkelt anse att där är den klar? Det är inte cheferna som är fienden för de är ju svenskar, brukar nassarna påstå. Nej, såklart, det måste ju vara killen du sitter med i fikarummet som heter Fikret och är alban... Eller?"Nej, mer de krafter som vill splittra svenska krav genom att förespråka mångkultur. Mångkultir är som sagt givetvis det lättaste redskapet att splittra ett folk och deras krav på."Vet inte, jag har aldrig sett några "anfall" på "vanligt folk"."Nej, när AFA och andra gastar sten på barnvagnar eller bränner upp en bil för en 76-årig dam så är det givetvis inte "vanligt" folk utan fascismens fotsoldater. Samma sak när Expos Tobias Hubinette skryter om hur man som socialist brukade slå barn som han tyckte uppträdde fel."Oj vad det växer. Igår läste jag 15 och precis när det hände var det 10. Jag har ingen aning om vad som är bevisat när det gäller kvinnornas eventuella ideologiska hemvist. Vad mig anbelangar kan de lika gärna ha varit ett följe till Blondinbella som lackade på något."Ja som du vet brukar ju socialismens aktivister byta ut sin sanning när det passar - men 25 personer vad var de sa i rättegången så det gäller väl till de ändrar sig ingen antar jag.2009-07-29 @ 15:51:59
Postat av: Nicklas Eriksson

"Statsvetenskap är en erkännd vetenskap inom den akademiska världen, precis som nationalekonomi."Ja, jag har VG i båda. Men strängt taget: vad har det med demokrati att göra?"Det är som sagt så att socialister sällan blir angripna med våld av antidemokrater, det är betydligt vanligare för oss nationalister."Ja det är tragiskt."Nej, mer de krafter som vill splittra svenska krav genom att förespråka mångkultur. Mångkultir är som sagt givetvis det lättaste redskapet att splittra ett folk och deras krav på."Här kommer vi till det som är det som gör att ditt credo faller som en fura: du tror inte att just Fikret kommer från en annan kultur än den svenska då? Det är inte möjligt att vara emot en annan kultur än den egna och kräva någon form av assismiliering utan att vara emot människorna som odlar sagda kultur. Det går i teorin men absolut inte i praktiken. Och vad gör du när Fikret inte vill låta sig assimileras?"Nej, när AFA och andra gastar sten på barnvagnar eller bränner upp en bil för en 76-årig dam så är det givetvis inte "vanligt" folk utan fascismens fotsoldater. Samma sak när Expos Tobias Hubinette skryter om hur man som socialist brukade slå barn som han tyckte uppträdde fel."Du menar AIK-supportrar nu eller? Om du litar på allt stoll som Tobias Hübinette av alla människor vräker ur sig förstår jag om det känns svårt. Jag begriper inte var du får allt ifrån om jag ska vara ärlig."Ja som du vet brukar ju socialismens aktivister byta ut sin sanning när det passar - men 25 personer vad var de sa i rättegången så det gäller väl till de ändrar sig ingen antar jag."Nu menade jag väl inte så mycket några socialistiska aktivister utan mer borgarmeida då...

2009-07-30 @ 21:41:01
Postat av: Jimmy Windeskog

"Ja, jag har VG i båda. Men strängt taget: vad har det med demokrati att göra?"Givetvis har demokrati med statsvetenskap att göra!"Ja det är tragiskt. "Heder åt dig att du erkänner överrepresentationen i frågan!"Här kommer vi till det som är det som gör att ditt credo faller som en fura: du tror inte att just Fikret kommer från en annan kultur än den svenska då? Det är inte möjligt att vara emot en annan kultur än den egna och kräva någon form av assismiliering utan att vara emot människorna som odlar sagda kultur. Det går i teorin men absolut inte i praktiken. Och vad gör du när Fikret inte vill låta sig assimileras?"Jodå, jag har en gammal klasskompis från grundskolan som är adopterad från Korea, uppväxt i ett helsvenskt område och måste säga sig att ha assimilerats otroligt bra (tyvärr gick det inte lika bra för hans bror).

Men visst, i någon större skala är det givetvis inte genomförbart."Du menar AIK-supportrar nu eller? Om du litar på allt stoll som Tobias Hübinette av alla människor vräker ur sig förstår jag om det känns svårt. Jag begriper inte var du får allt ifrån om jag ska vara ärlig. "Hubinnette ljög friskt när han jobbat på Expo och Tv3, men när han säger att han spöat "rasistiska" småbarn och pensionärerna tror jag inte att han överdriver, snarare tvärtom."Nu menade jag väl inte så mycket några socialistiska aktivister utan mer borgarmeida då..."Ok, men antalet 25 personer kommer ju från en av de dömda. Hon från Gbg som erkände att hon var aktivist i NMR i Gbg också, där har väl du också hjälpt till kan jag tänka?

2009-08-01 @ 17:37:54
Postat av: Nicklas Eriksson

Så du väljer alltså ut det du vill tro på i Hübinettes fall?

2010-05-02 @ 10:54:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0