Vad vill vi ha för folk i EU egentligen? Finns det NÅGRA krav?

Måste säga att det är starkt av Göran Hägglund att ta bort den religiöse extremisten Lennart Sacrédeus från Kristdemokraternas EU-lista. Bara det tagna efternamnet, "helig Gud", får en ju snabbt att inse vilken typ det är frågan om.

Lennart Sacrédeus tillhör den
religiösa avarten Ja Till Livet som är det närmaste en stenkastande mobb utanför abortkliniker vi har i Sverige. Han har sagt homoäktenskap är första steget mot barnäktenskap och äktenskap med djur, och Göran Hägglund kan knappast vara nöjd med att få leka brandman och få släcka bänderna som han har orsakat och sedan oförstående löpt vidare med ett nytt skolastiskt, torquemadaleende fastklistrat i ansiktet. I somras erbjöds han även att gå med i Sverigedemokraterna och stå som toppnamn på deras lista.

Den gången tackade Lennart Sacrédeus nej. Gör han det nu också?

Lennart Sacrédeus och mulla Omar må stå varandra ljusår ifrån vad gäller utseende och val av politiska metoder, men när det gäller graden av religiös extremism kan de när som helst ta varandra i hand som bröder.

En sak som är lite kul
med honom är att Lennart Sacrédeus är journailst. Det går ut till alla er som tror att alla journalister minst är vänsterpartister...

Dock, och detta är nästan lite komiskt, så efterträds Lennart Sacrédeus av en annan spritt språngande stollig kristdemokrat. Det är KDU:s före detta ordförande Ella "tillbaka till spisen" Bohlin, det närmaste sarah Palin vi kommer i Sverige om vi nu ska hålla Kristi Brud och Barnflickan utanför det här.

Ella är öppen kreationist och förespråkar "intelligent" design istället för Charles Darwins lära om utveckling. Hon tror med andra ord att jorden skapades för lite drygt 6000 år sedan, att allt som motsäger det är fejk. Alla dinosaurieben som hittats är gips, alla metoder för att mäta ålder genom radioaktivt sönderfall är bluff. Hur de menar har de dock aldrig kunnat förklara... Hon tror med andra ord att för 6000 år sedan existerade Adam och Eva. Och en sådan, som nästan är utrotade i Sverige vill alltså (kd) att vi ska skicka ner till Bryssel för att skämma ut oss mer än vi redan lyckats med sedan Olof Palme blev skjuten.

En sak som är lite kul
med henne är att Ella Bohlin sitter i kristdemokraternas studiesociala utredning. Med de åsikterna.

Jesus, save me.... from your followers!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0