Suverän demo i Göteborg idag!

Göteborgs Posten påstår att 4000 demonstrerade mot ockupationsmakten Israels blodiga terror mot allt som är arabiskt i Gaza idag, men jag tror dem inte. Jag var där, och jag har sett såpass många demonstrationer upp och nedför Avenyn att jag själv bedömer antalet till 5000 eller mer.

Och det absolut roligaste
var att det var så oerhört många vanliga Svenne Bananer och Kokosnötter där och inte bara det vanliga träsket! Massor med helt vanliga svenska män, kvinnor och barn som gick sida vid sida för att skrika ut sitt avsky mot slakten i Gaza. Över 800 har dött, ca 200 barn. Vedervärdigt av Israel.

Det lustiga var att Anders Carlsson (kp) var bra i sitt tal! Ja! I vanliga fall somnar jag efter en minut när han sätter igång med sitt förbannat trista "USA-imperialismens rätta ansikte" och andra floskler som var gamla redan på Frank Baudes tid. Men idag glödde han verkligen, det hördes att den gamle stalinisten menade det! Det  bästa var när han sa att en ockupationsmakt inte har några rättigheter, bara skyldigheter och att ett ockuperat folk inte har några skyldigheter, bara rättigheter. Då jublade massan på torget så att det blev rundgång i mikrofonen.

Hans Linde från Vänsterpartiet presterade nog också det bästa tal jag hört honom ge i mitt liv, och det börjar bli ett antal nu. Spartacuskören är alltid bäst!

Sedan kom det upp någon religiös tokfrans och började recitera någon dammig helig gammal bok, men då gick så många att de säkert inte låter de stollarna tala nästa lördag igen.

Well, vad väntar du på? Stå inte där och titta på, in i ledet och börja gå!

Kommentarer
Postat av: fanta

Bojkotta israeliska produkter. Intel processor finns i alla datorer med windows. Skrota Windows-datorer, använd Macintosh

2009-01-10 @ 19:42:29
Postat av: Nicklas Eriksson

Ja det där är för jävla trist med Intel. Datorer är ju inte nåt man köper varje dag, men jag hade ändå funderat på en mac nästa gång.

2009-01-10 @ 22:44:06
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: 414

Intelprocessorer sitter i alla nya macar så om man bestämt sig för att bojkotta dem får man hitta nåt annat.

2009-01-11 @ 00:07:13
Postat av: Jeanette S

Om man hade pengar... lalalalala!

2009-01-11 @ 00:59:45
URL: http://www.jeanettestojic.blogspot.com
Postat av: fanta

414! Du har rätt i att även Mac använder Intels processorer. Därmed skall bojkotten omfatta även Mac. Bojkotta alla israeliska produkter. Sluta använda all elektronik som innehåller Intel-processorer! Obs! Både Ericsson och Nokia använder Intel processorer i sina mobiler.Vänsterpartiet uppmanar alla vänner av fred och folkrätt att delta i de omfattande protesterna mot Israels offensiv mot Gaza och att bojkotta israeliska produkter tills den dag de israeliska trupperna dragit sig tillbaka och blockade mot Gaza hävts.

Visa solidaritet!

(fast sluta prata i mobiltelefon - jävla trist).2009-01-11 @ 02:55:13
Postat av: Nicklas Eriksson

För den som eventuellt inte har fattat det: Karaktären med nicket "fanta" är ett högertroll vars hela (falska) mailadress är "fantajinge@mail.nu".2009-01-11 @ 13:10:06
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0