Granskning från och med idag.

Det får räcka med rasistiska "demokrater" en stund nu. Jag inför granskning ett tag innan kommentarerna syns. Räknar med att behålla det ett litet tag, vi får se hur länge.

Kommentarer
Postat av: Jimmy Windeskog

Fast antidemokratiskt vänsterhat kommer du väl ändå att fortsätta släppa igenom hoppas jag!

2009-01-12 @ 16:23:53
Postat av: Nicklas Eriksson

Jag släpper igenom i stort sett allt, Jimmy, det vet väl du om någon? Ärligt nu.Problemet är att vissa inte fattar svenska språket när man ber dem hålla sig borta och jag vill inte ta till såna fula metoder som att hota med att maila hans chef och berätta vilka konstiga åsikter hans anställda har, och att han använder företagets server för att sprida sitt hat. Det känns fel att göra det.

2009-01-12 @ 16:43:20
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Jimmy Windeskog

Jo jag vet, och det skall du givetvis ha heder för. Jag upplevde dock detta inlägg som att en ny policy skulle införas.

2009-01-13 @ 22:18:34
Postat av: Nicklas Eriksson

Nej Jimmy, det blir ingen ny ordning. Det är bara det att en viss säljare på ett stort företag vars initialer är BW (hans, inte företaget) har fått reda på vad han ska göra för att få fortsätta kommentera här, en mycket enkel uppgift, men han vägrar, förmodligen i rädsla för att lära sig något nytt.Istället fortsätter han ösa oförskämdheter över mig och mina kamrater, kommer med uselt underbyggda lögner med mera, och det accepterar jag givetvis aldrig på min egen blogg. Jag kan ju säga så mycket som att hans chef nog kommer att vilja ha ett samtal med honom om vad han gör i företagets namn om han inte lägger av med det. Jag tycker det känns för jävligt att behöva hota med det, men fattar han inget annat så. Jag har sparat hela mailkonversationen. Han har fått sista varningen nu i alla fall.Annars är allt sig likt. Roberth Ström (och alla jag misstänker vara han i annat alias) är totalspärrad och det mesta från dåren Kraxpelax eller vad han nu kallar sig. Annars är inga spärrade.

2009-01-13 @ 23:11:01
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Jimmy Windeskog

Det är ju dels positivt, att det inte är några större förändringar. Men också tragiskt att en sådan situation som du beskriver ens uppstår.

2009-01-14 @ 19:58:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0