Dagens citat.


Dagens citat av Robert M. Pirsig:


När en person lider av en vanföreställning kallas det mentalsjukdom. När många personer lider av en vanföreställning kallas det religion.”

Stulet från Proletärbella:)

Kommentarer
Postat av: livelev

Klockrent.Lägger man dessutom till en politisk dimension så blir det rena galenskaperna.

2009-01-24 @ 09:12:28
URL: http://blogg.passagen.se/livelev
Postat av: Nicklas Eriksson

Oh ja, då blir det rent nasty.Massor med svenniga rasister som håller på och brölar om att de inte vill att deras barn ska tvingas böja sig mot Mecka i skolorna. Det i sig är visserligen okej, det vill jag inte att mina ska göra heller.Men det betyder INTE att jag hellre ser dem böja sig mot Jerusalem eller Jönköping.

2009-01-24 @ 10:05:22
Postat av: Jimmy Windeskog

Fast den mentalsjukdomen är ju inte hälften så hemsk som mentalsjukdomen mångkultur eller socialism.

2009-01-24 @ 15:05:45
Postat av: johan

nej bevara oss för den hemska mångkulturen, vem vill ha pizza, falafel, pasta, tofu osv.?? potatis, palt och morötter åt sverige. å bara svenska program i teve, bara svensk musik, svenska åsikter. ja det är verkligen en mentalsjukdom att vilja vara öppen och välkomnande, mycket sundare att sitta å trycka i sitt eget. OBS! ironisk, det finns en låt av Ronny Eriksson om detta, och den är klocken men vet inte vad den heter. Den fångar rasisternas stollementalitet perfekt.

2009-01-24 @ 15:58:45
Postat av: Nicklas Eriksson

Det roliga är att Windeskog förmodligen inte hade levt ens om "Sverige hade varit svenskt". Han hade fått arbeta ihjäl sig och dött som sexbarnsfar vid 31 års ålder.Det gamla Sverige som (nd) (är ni eller är ni inte polare med Folkfronten förresten?) vill tillbaka till var en diktatur där ingen som inte var rik hade något att säga till om och en ko var värd mer än två arbetare.Vad tror Windeskog att han har som hade kvalificerat honom högre än oss andra? Nationalister har ingen framtid. Precis som nationallismen. Den har nämligen inte skuggan av en chans mot marknadskrafter och globaliseringen.

2009-01-24 @ 16:16:32
Postat av: Robin

Johan. Skivan heter Solid & arisk och låten heter Vikingaarvet. Mycket bra låt. Sätter verkligen fingret på vad som är "svenskt".

2009-01-25 @ 14:20:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0