Bara idioter angriper judiska församlingar!

Judiska församlingen i Helsingborg har utsatts för ett brandbombsattentat i dagarna. Någon slängde in en så kallad molotovcocktail men den lyckades inte med sitt syfte, att sätta eld på synagogan och dess anslutande lokaler.

Oavsett vem som gjorde det här så är det en handling som är urbota dum. Judar i allmänhet bär inget kollektivt ansvar för vad terrorstaten Israel håller på med i sitt utrotningskrig mot Gazas palestinska befolkning. Judar i allmänhet kan inte sägas dela den ideologi, sionismen, som är en ren och skär övermänniskoideologi som hotar allt och alla som inte håller med dem.

Judar kommer, precis som alla vi andra
, i helt olika förpackningar, med helt skilda bakgrunder, klassmässiga och intellektuella. Jag har inte en aning om vam som slängde in brandbomben i synagogan, men hoppas sannerligen inte att det var någon som kallar sig "vänster". För i så fall är det nog dags att den personen tar sig en rejäl titt i spegeln och funderar över vad han eller hon håller på med samt uppdatera sig lite på vad juden (vilken ironi!) Karl Marx faktiskt skrev.

Personligen tror jag att det är något nazistsvin som vill lägga skuld på vänstern som utfört dådet.

Anders Svensson skriver väldigt bra om det här usla fenomenet.

Kommentarer
Postat av: Per

Helsingborg=nassar

Hade det varit i nån annan stad än Eskilstuna eller Helsingborg så hade man kunnat misstänka att det fans en pytterisk att det var nåt annat.

2009-01-09 @ 03:11:51
Postat av: Nicklas Eriksson

Ja, Helsingborg är speciellt när det gäller nazi-situationen.Tyvärr är det som du säger, det finns alltid en liten risk att det är någon "nyfrälst" stolle som agerar på egen hand och tror sig gagna saken. Men det tror jag inte att det är.

2009-01-09 @ 09:02:49
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0