Kommittéer och center gör ofta bort sig tycker jag.

Svenska kommittén mot antisemitism presenterar det de tycker står för antisemitism på Jinges blogg, dels lovar de att plocka fram mera.

Ärligt talat, de har snart
gjort sig löjligare än vad Centrum mot rasism gjorde med nogger black.

Jag har läst Jinge längre än de flesta (eftersom Rosemari Kulturbloggen som var min "chef" när jag bloggade för LO i slutet av förra istiden, när LO-bloggen låg trea på bloggtoppen och inte runt plats 200 som nu)"anti-tipsade" om honom).

Antisemitism
(på riktigt alltså, inte låtsasvarianten som man plockar fram när köttgrytan är hotad) är ett ställningstagande emot enskilda judar och mot ickepolitiska judiska företeelser, göranden och låtanden. Det har Jinge aldrig tagit ställning för, tvärtom.

Ska bli spännande att se vad de "plockar fram" mer för kort ur den uppenbart märkta och skamfilade gamla kortleken!

Kommentarer
Postat av: William

Oavsett om man tycker han är antisemit eller inte så är hans idéer ändå inte särskilt sunda. Det är ju inte direkt ovanligt att Jinge talar om den judiska mediekontrollen och han har själv lagt ut sina teorier om att det var mossad som låg bakom mordet på Palme.. Och alla mossadagenter som, uppenbarligen, finns här och var i världen och ligger bakom allt ont.

2009-02-14 @ 19:32:10
Postat av: Nicklas Eriksson

Att inte tro att Mossad har agenter ute i världen vore att vara naiv ner på pollennivå. Sedan ligger de nog inte bakom ALLT ont som händer, något kul ska väl USA få ha också? (OBS: skojar bara!)Vad är det som är så osunt med att att judar äger eller arbetar på många av våra stora medier då? Det ÄR ju så. Eller har Bonniers lagt ner på de senaste dagarna? Många judar arbetar som journalister och författare.Detta är dock inget problem. Tycker inte jag i alla fall, mer än utifrån en konkurrenssituation (om vi leker med tanken att det finns konkurrens då...) eftersom de mer tjänar penningen, sig själva och sina familjer mer än vad de någonsin tjänat sionismen.Jag tror överhuvudtaget inte att svenska judar i allmänhet är mer imponerade av det Israel gör än svensken som inte är judisk. Skulle väl vara någon enstaka stolle då.

2009-02-14 @ 20:02:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0