Piketen i "skämtsam" homoshow med dragna vapen och blottade kön.

Vad säger man egentligen?

Sånt här har jag misstänkt piketen för sedan första gången jag hade "äran" att stöta på dem. Nu kan inte polisen ha mycket förtroende kvar hos allmänheten.

Påminner om ett visst
"böglyft" och "skämtstånd" i vissa högergrupper...

Kommentarer
Postat av: HenrikP.

Detta handlar förstås om ett fåtal personer och att hela poliskåren skall behöva lida för dessa individers dumhet är ju lika korkat som om alla 22000 invånare i Rosengård är kriminella upprorsmakare(de är ju bara ett fåtal vet vi ju;).

2009-02-08 @ 23:13:12
Postat av: Nicklas Eriksson

Tja, Henrik, dina vänner på högerkanten tycker ju ofta att alla fackliga ska lida för att ett par tjocka metallgubbar köper dildos för avdelningspengar eller att alla SSU:are ska lida för att nån idiot kletar bajs på en vägg.Nä, skämt åsido. Det det (åter) handlar om är ju självklart att polis inte är ett normalt yrke. Det enorma ansvar gentemot samhället understryks ju av att deras konflikträtt är begränsad, att de kan kallas in för att arbeta obegränsad tid när (polisledningen) tycker att det borde råda undantagstillstånd, när regeringen bedömer det med mera. Polisen ska representera det som Sverige säger sig vilja stå för.Och dit tror jag inte stridskåtigt poserande med kukar och vapen hör. Även om major Björklund nu är skolminister.

2009-02-09 @ 11:23:25
Postat av: Marcus

Läste också den här nyheten. Vad är det som är upprörande? I malmö så var de verkligen idioter men det här är ju bara roligt.

2009-02-11 @ 18:56:16
Postat av: Nicklas Eriksson

Nä, jag säger väl inte att det är så allvarligt? Håller med om att det var kul. Det är svårt för snuten att göra bort sig mer nu tror jag.

2009-02-11 @ 22:57:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0