Erik Almqvist (sd) up for uteslutning?

För att vara fälld för rån och sitta kvar som ledare för Schweden-Jugend måste ju vara oförenligt med Sverigedemokraternas partilinje?

Sverigedemokraternas
ungdomsförbunds ledare Erik Almqvist visar var han står när det gäller hans moral beträffande stöld och kvinnofridskränkning. Läs och lyssna här. Han har betett sig hotfullt mot och rånat en under-cover journalist från SR!

Jag tror inte att så många köper ditt snack och krystade försök till bortförklaringar, ja utom dina vanliga gråterskor med Jorma och Roberth "femåringen" Ström ("Nicklas ditt äckliga kommunistas!" som argumentationen går från honom...) i spetsen då. Kan inte vänta på att få höra programmen i Kaliber!

- Jag har ju sett filmerna, jag vet vad som finns på dem, säger Sanna Klinghoffer på Kaliber.

Vågar man gissa
på lite gruppheilande?

Antar att du blir utesluten
från partiet om du fälls då? Precis som så många kriminella sverigedemokrater som gått före i den svängen. Åklagaren borde ta upp historien om din bundna flickvän i trapphuset också, men där fanns det ju oturligt nog inga övervakningskameror som det fanns på färjan ni åkte med. =)

BTW: Såhär säger Robert Boström
(SDU) på deras ungsvenskarnas (det hette gamla Högerpartiets direkt nazistiska ungdomsförbund när det begav sig, jag UNDRAR varför SDU tog det namnet till sin sajt?) forum på direkt fråga om något kan ha sagts som kan vara skadligt för partiet: "Det gäller väl till andra med, men ingenting som sades på Tallinnkryssningen 2009 kan komma att skada partiet i dess fulla sammanhang.".

Antar att i dess fulla (!) sammanhang förklarar de fulspriten tillminderåriga och gruppheilandet med att det var repetiotion för en teaterpjäs mot alkoholmissbruk bland unga och mot nazism...

Kommentarer
Postat av: Karpstryparn

Jag har kollat runt en hel del angående det här s k "rånet" i media ikväll, och ingenstans står det att Erik Almqvist har gjort det här. Du pratar helt enkelt i nattmössan när du påstår detta.



Och att jämföra SD med nazister och annat ovidkommande är ju ännu mer absurt.



Är du vänsterextremist är bara rent allmänt okunnig?



Angående det med att jämföra SD med nazister så är det ju som om jag skulle påstå att Grönlands parlament till 99 % består utav muslimer!



Ta reda på hur saker och ting ligger istället, innan du kläcker ur dig en massa struntsaker.

2009-02-17 @ 22:05:23
URL: http://karpstryparn.blogg.se/
Postat av: johan

karpstryparn:

om det inte står i media så har det inte hänt?



nu är det iallafall så att det visst står i media, kollade du länken till SR i inlägget? känner du till SR, Sveriges Radio? Känner du till Expressen då? Dagens Nyheter kanske du hört talas om? Göteborgsposten? Nyheter24?



Du kan inte ha sökt så noga? Eller med media kanske du menar stolledemokraternas egen tidning, SD-kuriren eller dylikt?



Jag tycker du ska ta till dig den mening du avslutar din kommentar med.

2009-02-18 @ 01:18:36
Postat av: Nicklas Eriksson

Lill-karpen: det påstår väl snart ert systerparti i Danmark?



Jag VET att folk som är medlemmar i (SD) i Värmland heilade öppet så sent som 2000, jag tror inte att de har slutat med det innanför lyckta dörrar.



Åh, och jag är nog vänsterextremist ja. Det får man nog påstå med allmänhetens ögon.



johan: Sverigedemokraterna vill ju att saker ska vara som förr i Sverige, därför är de noga med att tänka som drängen Alfred i Emil i Lönneberga... Fast eftersom de är sverigedemokrater är det inte alltid det blir rätt;)

2009-02-18 @ 10:23:26
Postat av: Jimmy Windeskog

"

Vågar man gissa på lite gruppheilande?"



Du som står för humorn i fallet ser jag.

2009-02-18 @ 11:44:11
Postat av: Nicklas Eriksson

Varför det? Jag vet att värmländska organiserade sverigedemokrater så sent som år 2000 sågs heilande offentligt i de flesta av länets kommuner.



Jag skulle tro att jag har bättre insyn i (SD) än vad du har Jimmy.



En sak ska du ha credit för förresten, att du vågar stå för dina åsikter med ditt namn. Inte fega som lill-Karpen här ovan, med 95% av (SD):s sympatisörer.

2009-02-18 @ 12:43:46
Postat av: Jimmy Windeskog

"Jag skulle tro att jag har bättre insyn i (SD) än vad du har Jimmy. "



Hehehe, och det skulle du grunda på vad? Rena fantasisvar undanbes.

2009-02-18 @ 13:04:14
Postat av: Nicklas Eriksson

Det önskar du att du visste, Jimmy.

2009-02-18 @ 13:30:15
Postat av: Jimmy Windeskog

Det är ju ganska sött när du försöker lura dig själv, jag tror dock inte att ens det går. Du förstår ju givetvis att jag har en betydligt större insyn i SD/SDU, har alltid haft kommer alltid på att ha.

2009-02-18 @ 16:48:00
Postat av: Nicklas Eriksson

Nej, faktiskt inte Jimbo.



Du är inte ens aktiv i partiet mer, har inte varit på rätt länge, och oavsett vad för folk du hänger med på fritiden så är det ett obestridligt faktum att du kommer längre och längre bort från det som händer.



Jag har väldigt dålig koll på vad som händer inom (S) (till och med i Göteborg!) nuförtiden, och då umgås jag med sossar och LO-fackliga dagligen, läser vad som skrivs med mera så ofta jag hinner.



Och jag har bara varit ickemedlem i (S) under ett år! Hur ska det inte se ut för dig?



Och du fattar väl att man inte ger bort sina källor, Jimmy?

2009-02-18 @ 17:17:07
Postat av: Jimmy Windeskog

Men svara då Niklas, hur du utan kontakt eller insyn i SD alls skulle ha ett bättre perspektiv än mig som har suttit i partiets ledning i mer än 10 år och fortfarande har kamrater i själva partitoppen?

När journalister sagt att jag är den som har den mest kompletta perspektivet över SD:s alla år så är jag benägen att hålla med dem - vad det du som tydligen ingen annan vet om detta?



Vilken syn du har på SAP är väl ganska meningslöst för mig att veta, hur påverkar det min kunskap menar du?



Källor? Ja svårt att ge/lova bort saker man inte har. Ja inte för socialister kanske men för oss i den verklige världen...

2009-02-18 @ 17:44:23
Postat av: Nicklas Eriksson

Som sagt, du vet ju inte vilka källor jag har, och det märks att det stör dig:)



Hur som helst, jag röjer dem inte.



Min syn på SAP har att göra med din kunskap, eller rättare sagt den kunskap du tror dig ha om vad som pågår inne i (SD) så till vida att det är direkt jämförbart. Jag har också kamrater i partitoppen i (S), jag har kamrater i LO-borgen och i ledningarna för de flesta av de femton LO-förbunden (Musikerna och Grafikerna undantagna) som jag umgås regelbundet med, facebookar och håller på.



Och ändå minskade min kunskap om vad som pågår dramatiskt direkt när jag hoppade av KF i Göteborg där jag satt tillsammans med din skäggige f.d. Parteiführer, för förskingring anmälde Jansson. Det är med största sannolikhet samma sak för dig, varför skulle dina kompisar som ännu sitter kvar diskutera vad som händer inom lyckta dörrar med en avfälling?



"När journalister sagt att jag är den som har den mest kompletta perspektivet över SD:s alla år så är jag benägen att hålla med dem - vad det du som tydligen ingen annan vet om detta? "



Så när journalister säger något bra om dig har de rätt. Annars är de bara äckliga rödingar som till varje pris vill skydda svartskallar (förlåt, kulturer) som begår brott? Har jag förstått dig rätt?

2009-02-18 @ 21:52:40
Postat av: Jimmy Windeskog

Jag är djupt smickrad över dina ivriga försök att imponera på mig. Men det är väl något ständigt återkommande det där bland er uttalade antidemokrater, att ni anser att ni måste ljuga för att kunna föra fram en politisk tanke. Niklas, jag önstar att du i framtiden frågar dig hur mycket bärkraft era antidemokratiska argument har när det enda sättet ni kan föra fram dem är med lögner, hot och våld.



Sedan tycker jag man gott kan lyssna på människor och journlister och politiker som varit hela sitt vuxna liv i SD, du vet lika bra som jag att du inte vet någonting i ämnet och bara larvar dig när du vill imponera på stenkastande meldelklassungdomar som är på tok för bortskämda. Vi vet ju som sagt aningen mer än vad du önskar att du gjorde. Kryp tillbaka in under rånarluvan nu. Vill du att Någon skall ta dig på allvar är jag rädd att du helt enkelt får anstränga dig mer!

2009-02-18 @ 22:23:39
Postat av: Nicklas Eriksson

Varför skriver du "ni" till att börja med? Jag har aldrig använt våld politiskt.



Noterar du att jag inte ens bryr mig när du kallar mig antidemokrat?:) Tar lite udden av det, inte sant?



Men du skulle veta vad pratsamma vissa är, det är inte klokt, helt enkelt!

2009-02-18 @ 23:00:05
Postat av: Jimmy Windeskog

Alla som är emot demokratin som är inte stenkastare, men åsiktsmässigt finns det ingen skillnad på dig och stekastare även om du kanske inte gett dig på yttrandefriheten med våld på sistone (vilket du iofs mycket väl kan ha gjort). Våld är ju en viktig del för de politiska ideal du har, eller hur!



Om du sedan inte vill framstå som en antidemokrat är inte så konstigt, få antidemokrater vågar ju stå för sina åsikter och du är inget undantag - det tar inte udden av något alls. Det syns ju tydligt att du måste ljuga för att kunna argumentera.



Måste du göra det så har man ju redan kapitulerat inför dig själv, eller hur Niklas. I en sådan situation hjälper vare sig lögner, politiskt våld eller annan form av fascism.

2009-02-18 @ 23:11:53
Postat av: Nicklas Eriksson

Ja det kan jag mycket väl ha gjort, men det har jag inte. Brukar vara och träna på Slottsskogsvallen eller vara ute med hunden och spåra i skogen när (SDU) håller sina fnoskiga apeller nere på stan.



Jag har kommit upp i den åldern nu att jag gärna undviker centrum. Eller fan vi är ju lika gamla, då vet ju du också hur det känns ja.



Jag skiter i hur jag framstår för försvarare av den borgerliga "demokratin". De såg mig som antidemokrat redan när jag var sosse, varför bry sig liksom?



"Alla som är emot demokratin som är inte stenkastare, men åsiktsmässigt finns det ingen skillnad på dig och stekastare även om du kanske inte gett dig på yttrandefriheten med våld på sistone (vilket du iofs mycket väl kan ha gjort)."



Så det du säger här är att åsikter ska bestraffas, Jimmy? Du använder dig av GBA, och det är knappast en hederlig metod, min gode man.

2009-02-18 @ 23:28:16
Postat av: Jimmy Windeskog

Du ser ju ner på demokratin i varje ditt inlägg. Hot, våld och lögner är ju de tre pelarna i ditt demokratiförsakt för en utomstående betraktare. men det är ju bra att du försöker röra på dig i din ensamhet, du skulle nog må rätt bra av att på sikt försöka få lite sällskap.



Skall då antidemokrati bestraffas? Jag tycker du skall försöka läsa lagen (stor bok, få bilder är jag ledsen), jag tror du skulle bli ganska förvånad över det du kan tänkas hitta om du orkar med några uppslag.

2009-02-18 @ 23:34:35
Postat av: Karpstryparn

Svar till Johan:



Du är uppenbarligen en väldigt löjlig person, eftersom du hänvisar till tidningar som jag känner till.

Så ditt smutskastningsförsök fungerar lika mycket som Nicklas Erikssons, d v s inte alls!



Angående min sista mening i den kommentaren som du syftar på: Om det är någon här, förutom Nicklas Eriksson, som kläcker ur sig dumheter här så är det DU!



Svar till Nicklas Eriksson:



Lill-karpen? Haha, kom du inte på något bättre?



Nejdå, lille lille pojkvasker, med personangrepp kommer du inte långt, ditt drägg.

Nu gav jag dig visserligen ett personangrepp, men det förtjänar du.



Det är inte första gången som du har visat att du inte kan föra en seriös diskussion utan att komma med personangrepp, du och jag har diskuterat förut, bl a i din blogg på blogg.se.



Jag startade förresten upp min blogg där igen i december.

2009-02-19 @ 02:28:22
URL: http://karpstryparn.blogg.se/
Postat av: Karpstryparn

Till Nicklas Eriksson:



Såg nyss förresten att du en bit högre upp i kommentarsfältet anklagar mig för att vara feg.



Du har uppenbarligen glömt bort att du har anklagat mig för samma sak i din blogg på blogg.se.



Är du fortfarande sur över att jag satte dig på plats där? I så fall är det ju pinsamt, med tanke på hur länge sedan som vi hade den där diskussionen.



Minns du vad jag svarade dig i en av kommentarerna den gången? Jo, att mitt nic i bloggsammanhang, både när det gäller mina egna bloggar och andra sidor som jag är med på, samt när jag kommenterar andras bloggar, är Karpstryparn.



Det är det nicet som jag är känd under på internet, och det tänker jag fortsätta att kalla mig för oavsett vad patetiska antidemokrater som du tycker.



Och angående feghet: Vad är det som säger att du heter Nicklas Eriksson? Inte ett smack.

Du anklagar mig för att vara feg, när det inte finns någonting som bevisar att ditt namn är Nicklas Eriksson.



Vem är det som är feg här egentligen? Du eller jag? Ja, i mina ögon så är det du.

Om någon sedan håller med mig på den punkten eller inte är totalt ovidkommande, jag är van att bli kritiserad så oroa dig inte för sådant, lillpojken.



Däremot accepterar jag inte personangrepp, varesig det är ifrån dig eller någon annan.



Därför kan du nu vänligen ta ditt skitprat och köra upp det där solen inte skiner, och sedan kan du dra käpprätt åt helvete!



Bye for now!

2009-02-19 @ 02:44:32
URL: http://karpstryparn.blogg.se/
Postat av: Jimmy Windeskog

Karpstryparn:



Niklas kan bevisligen inte skapa uppmärksamhet kring sin person genom att göra något positivt, då gör han det genom att göra något negativt. Det är svårt att förstå, men extremister fungerar så där.

2009-02-19 @ 05:57:50
Postat av: Nicklas Eriksson

Jag läser rättskunskap, Jimmy. Räcker det? Lagboken i sin halhet är helt onödig att läsa, det räcker med de balkar jag behöver för mitt yrke.



Karpis: Ojj, vad ajj man kan bli! Lille gubben, bäst du ringer ett HOTSAMTAL så att jag blir riktigt rädd... He he he, det är sånt här som skänker livskraft för att citera Arne Anka. Vad bryr jag mig om vad du accepterar eller inte? Det står i bloggpresentationen att jag inte bryr mig, hade du läst den hade kanske slanten trillat ned?



Det står i mitt pass att jag heter så, men du har givetvis rätt, vi kan ju leva i "The Matrix"...



Jag begriper att du är van att bli kritiserad! Det är inte svårt att förstå.



Ciao min lilla fisk!

2009-02-19 @ 10:18:11
Postat av: Nicklas Eriksson

Åh, och för övrigt: detta ÄR min blogg på blogg.se. Någon annan har jag inte. Men det kanske också var för svårt att förstå?



2009-02-19 @ 10:19:55
Postat av: Karpstryparn

Svar till Jimmy Windeskog:



Ja, uppenbarligen så gör de det.



Till Nicklas Eriksson:



Du, jag glömde bort att nämna en sak, jag skulle ha nämnt den igår men tyckte att min kommentar var tillräckligt lång ändå.



Du anklagade mig som sagt igår för att vara feg, men själv har du inte någon presentationsbild på dig i din blogg.

Själv har jag presentationsbild på mig själv i varenda blogg som jag har på nätet, har sammanlagt 4 stycken.

Så vem utav dig och mig är det som är feg? Ja, det är ju inte svårt att förstå, du har ju ingen presentationsbild.



Angående din blogg här på blogg.se: Nejdå, jag kom just på efteråt igår att detta är din blogg på blogg.se, tittade nämligen inte på vilken adress den hade.



Japp, jag är van att bli kritiserad, men jag har inga problem med sådant.

Du däremot är tydligen inte van vid kritik, det märks tydligt.



Angående ditt pass: Att det och det står i ens pass kan vem som helst hänvisa till utan att det är sant, det går ju knappast att kolla upp på nätet.



Om jag vore du så skulle jag förresten stänga av kommentarsfältet, eftersom du bevisligen inte kan ta kritik.



Tjao på dig!

2009-02-19 @ 18:57:58
URL: http://karpstryparn.blogg.se/
Postat av: Nicklas Eriksson

Det är uppenbarligen en skillnad mellan dig och mig, Karpskändaren: du är dummare än jag.

2009-02-23 @ 08:43:10
Postat av: Jimmy Windeskog

Att du aldrig läst lagboken förvånar mig inte ett dugg, lite för lite bilder för din smak antar jag.

2009-02-23 @ 09:31:52
Postat av: Nicklas Eriksson

Skillnaden mellan dig och mig Jimmy: jag läser det jag behöver.



Hur normalt är det att ha läst lagboken? För let´s face it, Jimmy, någon jurist är du ju knappast.

2009-02-24 @ 17:15:06
Postat av: Jimmy Windeskog

Säg inte det, jag har ju några studiepoäng i juridik.



Sedan krävs det inte någon akademisk examen för att kunna kalla sig "jurist", rent tekniskt skulle till och med du kunna göra det.

2009-02-26 @ 13:04:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0