Tomtar på loftet i jultider hos Every kinda...For Berit


Snacka om att ha tomtar på loftet!


Signaturen "Berit" som är med och driver bloggen Every kinda people (nej, jag länkar inte till den typen av bloggar) tillsammans med banjospelaren "Knute" skriver såhär, och mark my words, det här är klart i stil med "Deutsche, wert euch: kauf nicht bei Juden" från mitten på trettiotalet.

"Berit sa...

Nysvensk, du har fått det hela om bakfoten.
Islam, har en enorm kontroll över hela världen. Muslimer i allmänhet, precis som du, reagera häftigt när de hittar antingen muslimer eller icke-muslimer som kritisera islam.
Det är mycket viktig att inse att de flesta religioner, förutom islam, har utvecklats till någonting helt annorlunda än vad de ursprungligen var,

Alla religioner - alla utom islam - dras bara med gamla ärr och ingenting annat. Hinduism, judendom, kristendom, buddhism, har förlorat sin förmåga att effektivt kontrollera och dominera en suverän stat eller en nation och de är religioner endast på det personliga planet.
Militanta, religiösa krigare , med undantag av islam, finns bara i det förflutna.
Eftersom Islam motsätter sig och fördömer att man skiljer finns mellan stat och moské, finns det inte ett enda muslimskt land dag som har en verkligt sekulär regering. Nästan ett dussin muslimska länder har strikta islamiska regeringar och styrs av de 1400 år gamla Sharia. . Resten av alla muslimska och muslimskt dominerade länder har regeringar, som i varierande grad, direkt påverkas av Shariat.
Religionen Islam har blivit den mest negativa faktorn som hindrar framsteg i muslimska länder och naturligtvis måste vi, både nya svenskar och gamla, kämpa för att hindra att Sverige blir ett muslimskt land.
"


Jag fattar inte hur
det här fnoskiga fruntimret överhuvudtaget tänker. För övrigt begriper jag inte hur någon tänker, som tror att ett land med ett folk som har stått emot den galna kristendomen i över tusen år plötsligt skulle få för sig att vilja bli muslimskt?

Det den här debila kvinnan lider av är vanföreställningar. Dessutom har hon grava luckor i sin bildning. "Militanta, religiösa krigare , med undantag av islam, finns bara i det förflutna." Fel.

I Kongo härjar
en kristen, djupt religiös milis och i före detta Jugoslavien var Arkans mördarpack ortodoxt kristna och välsignades av diverse patriarker. Dessutom rekommenderar jag henne att läsa på lite om vad Dalai Lamas (ytterligare en falsk fredsängel) gren av den "fredliga" buddhismen vill göra med världen. Det är klart att man kan kalla nittiotalet för "det förflutna" om man vill, men klart är att "Berit" inte kan skilja en morot från en palsternacka. Israels försvarsmakt är per definition bekännande religiös.

Det jag rekommenderar "Berit" förutom en kur med Litium för att komma till rätta med vanföreställningarna, är att flytta från "Knute", för de två verkar ha en riktigt dålig inverkan på varandra, och börja andas riktig luft igen. Ze air of ze Gestapo är riktigt unken. Kom igen nu, Berit, förklara bums varför du tror att svenska folket plötsligt skulle finna en annan flöjtreligion så lockande att de börjar bekänna sig till den!

Det är naturligtvis rätt att ta avstånd från organiserad religion, men man ska göra det på rätt sätt.

Kommentarer
Postat av: antonia

Jag är bara glad att i min uppfostran har religion aldrig ingått. Ser det som hjärntvätt helt enkelt. Jag mår bara dåligt när olika inriktningar vill få andra troende att tro att just deras är den rätta. Om man ändå kunde lägga all den energin på vettigare saker.

2009-12-14 @ 19:10:17
URL: http://divage.wordpress.com/
Postat av: Nicklas Eriksson

Jag tycker att det är vars och ens ensak vad man gör hemma bakom stängda dörrar, vem eller vad man vill be till, men man ska inte försöka påverka samhälle eller medmänniskor utifrån vidskepelse som varken går att bevisa eller har bäring.

2009-12-14 @ 20:10:02
Postat av: Bahlool

I indien har de fantiska hinduer med BJP i spetsen som terroriserar muslimer. att hävda att bara islam har fanatiker är befängt. I uganda finns Herrens motståndsarmé, en religiös kristen kult som lemlästar mördar och kidnappar, allt i Jesu namn. Alla ideologier och alla religioner, även fredliga, kan användas till våldsamheter..

2009-12-14 @ 21:43:21
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Nicklas Eriksson

Ja det var herrens motståndsarmé jag tänkte på, de finns i Kongo med. BJP är inte att leka med, de är riktiga dårar, inte ens JDL kommer upp i den klassen!

2009-12-15 @ 20:16:29
Postat av: livelev

Å andra sidan - människor i behov av att utmåla sig själva som rättfärdiga och andra som skurkar - har alltid funnits. Ibland använder de religionen som ursäkt, andra gånger olika -ismer och ibland bara vanlig fördomsfullhet. I mina ögon spelar det ingen roll vad de kallar sig själva eller sina motståndare - de är alla samma översittare. Om det sedan handlar om terrorister, stater, klaner eller små söta skolelever spelar ingen som helst roll. Inte om det handlar om Vellinge heller, för den delen... En människa som måste hetsa mot andra människor för att skaffa sig ett egenvärde är bara patetisk.

2009-12-16 @ 22:50:24
URL: http://blogg.passagen.se/livelev

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0