Damage Control - antingen handlar man eller också låtsas man som inget.

Nu när man trodde att de inte kunde klyva håren finare så visar sig Israels apologeter och allehanda gråterskor, försvarsadvokater och mordhotare i all sin hycklande glans i ljuset av att det bekräftats inifrån att det var sant att det begåtts organstölder. Sapere Aude, den snoken, ägnar sig åt avancerad damage control (lite som att försöka rädda lacken på backspegeln på en i övrigt totalramponerad bil om ni frågar mig).

Jinge frågar sig om Israel nu är det mest antisemitiska landet i världen. Och det kan man ju undra med tanke på att Israels ambassadör (ett gäng som utmärker sig på de mest intressanta och maktfullkomliga sätt faktiskt) gick ut och mer eller mindre påstod att Sverige var ett antisemitiskt land efter Aftonbladets publicering av Donald Boströms artikel om organstölderna.

"Kärleksutvandraren" GitaGilboas svala skugga låtsas som det regnar och orerar om någon hudcréme... Jaja. Rasisten som driver MXp-bloggen låtsas inte heller om någonting och kör på i samma hetsande stil mot muslimer.

Ilya Meyer, som lustigt nog har underrubriken "för ett sansat perspektiv på Mellanöstern" på sin blogg (lustigt eftersom karln är en av de värsta hetsarna och minst sansade som finns) står på åkern och gapar i luften, pekar hit och dit och skriker att allt är Carl Bildts fel och av erkännandet finns intet att skåda, istället drar han sig tillbaka som en sköldpadda i sitt skal och hänger ut en lapp på skalet där det står att ingen tid har förflutit sedan publiceringen och att inget nytt har skett..  '

Gunnar Hökmark hade ju också ett intressant inlägg där han i den självrättfärdiges hela härlighet vräkte ur sig "Det är ingen skillnad mellan Aftonbladets och Nazitysklands hetspropaganda". Den token, undrar hur det känns att vara honom idag?

Ja, sådär ser det ut på sionisternas bloggar. Det är bara att läsa och skratta lite skadeglatt. Så, nu ska jag vänta in första mordhotet från något skalligt och impotent anaboloffer på USA:s östkust och lite blandade karameller om hur de ska flå mig och döda mig från en massa korkade femtonåringar i Lindome. Det var i alla fall dit jag spårade de värsta mordhoten sist det begav sig.

Kommentarer
Postat av: Johannes

Först är aftonbladet värsta antisemitbladet och Donald Boström den största antisemiten, sedan visar det sig liggga något i Boströms "antisemitiska" artikel. Om jag var Hökmark mfl så skulle jag skämts ihjäl och bett om ursäkt, för i alla fall försöka rädda hedern. Fast det är väl förstås Israel vännerna alldeles för fega för. Nu väntar väl ytterligare ett kryphål de lyckas hitta. En ren gissning alltså.

2009-12-22 @ 13:43:09
URL: http://johannesc.wordpress.com
Postat av: Nicklas Eriksson

Jag tror inte att en åsna som Gunnar Hökmark kan skämmas för någonting alls. Det är en egenskap som ett antal år i politiken tar bort rätt väl.

2009-12-22 @ 21:32:40
Postat av: Johannes

Nej, du har nog dessvärre rätt. Sedan är ju Hökmark en galenpanna utan dess like,tillsammans med övriga Israel vänner.

2009-12-22 @ 21:53:43
URL: http://johannesc.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0