There´s something rotten on Norra Bantorget!

LO:s ledning är fullständigt korrupt.

Wanja Lundby-Wedin är bara en tillgång i deras värld. Vår bryr hon/de sig inte om.

Kommentarer
Postat av: rog

Hon slåss för enbart en sak. Sin egna karriär. Sjukt skamligt. Hon borde ta och besöka verkligheten en anings. Hon och Mona borde ta sig en lång promenad bland de "vanliga". Dessa 2 damer har ingen som helst verklighetsförankring längre. Undrar om ens eg haft det, det känns som de bara har egna personliga maktmål. Det är väl ändå inte det som är solidaritet.

Skäms LO, skäms S.

2009-04-06 @ 21:44:08
URL: http://blogghelvetet.se
Postat av: Jimmy Windeskog

Lämnade Byggnads och fackföreningsvärlden kring 1996, trots att jag förlorade pengar på det. Det är inget beslut jag haft anledning att ångra, inte minst idag.

2009-04-06 @ 22:01:11
Postat av: Gustav Landström

Jag tycker det var rätt gjort av henne att stanna kvar. Hon ska fan inte avgå i någon antifacklig drev kampanj.Sedan skuld frågan är en annan sak. Men detta har tagit alldellse för orimliga propotioner.Det är inte Wanjas fel att vi har avreglerat pensionssystemet eller att det har varit kotym med höga bonusar i näringslivet.Sedan att man målar in sig hörn när man håller på att moralisera över bonusar och högalöner det är ju en annan sak.

2009-04-07 @ 07:49:05
Postat av: livelev

Jahaja - det var väl inte helt oväntat...Varje LO-medlem med något i skallen borde gå över till SAC. Nu.

2009-04-07 @ 07:58:35
URL: http://blogg.passagen.se/livelev
Postat av: Jimmy Windeskog

Kan ju iofs inte se hur SAC skulle kunna vara ett seriöst alternativ.

2009-04-07 @ 10:35:54
Postat av: Nicklas Eriksson

Rog: kommer osökt att tänka på texten: "för du tänker på din egen karriär, det är bara dig själv du håller kär. Ditt tidigare liv, det har du förrått, för du är nöjd med det du själv har fått" med Sten och Stalin. Lägger in den som eget inlägg sedan.Gustav: Du skulle ha hört hur det lät ute på områdena i Backa idag, där var hon inte vatten värd, Wanja, vare sig hos städare eller fastighetsvärdar eller förvaltarna. Det jäser i leden (förhoppningsvis på allvar denna gången) och LO får fan i mig ta och skärpa till sig om det ens ska kunna locka ungarna till pamparna i framtiden.Jimmy Windeskog: SAC kan man ha delade meningar om. De är det enda fackliga alternativet som finns överhuvudtaget. Men de står i alla fall upp för sina medlemmar no matter what och sätter dem främst. Dessutom har de gjort nödvändiga insikter för klasskampen.

2009-04-07 @ 17:49:39
Postat av: Jimmy Windeskog

@Niklas

Jo det är ju problematiskt det där att fackalternativen är så få. Vi låg faktiskt, i SD, kring 1999 i starten att bilda en nationalistisk fackförening då våra medlemmar började få kicken ur sina traditionella fackföreningar. Det hela rann dock ut i sanden, mest på att underlaget inte riktigt fanns.Tanken på en nationalistisk fackförening har dock återkommit hos mig på sistone, inte minst tack vare Wanja. Problematiken i detta är dock att man måste ha så fruktansvärt många medlemmar får att kunna bli kopplad till A-kassan. Där är jag verkligen imponerad av SAC, att de trots att de (i mina ögon) är vänsterextrema lyckats knyta så många medlemmar till sig. Men vi får se, jag har inte gett upp hoppet helt än - det kan mycket väl bli så att jag återupptar projektet när jag är klar med min universitetesutbildning efter nästa termin.Så jag ser fram mot din medlemsansökan Niklas! =0)

2009-04-08 @ 09:01:08
Postat av: Nicklas Eriksson

Men allt vänster om folkpartiet är väl det i dina ögon?SAC har sina medlemmar eftersom största delen av kåren består av politiskt medvetna och engagerade medlemmar.Jag är internationalist, så en nationalistisk fackförening skulle aldrig komma i fråga för min del.

2009-04-08 @ 16:37:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0