Sverige - en stat att göra som man vill i... om man är polis.
Snart på en gata nära dig?


Vi ger bort mer och mer
av vårt självbestämmande. Nu vill Beatrice Ask öppna för att beväpnad utländsk polis ska få operera i Sverige. "Bara man slår fast vem som leder är det ingen fara" tycks ministern mena.

Jag antar att moderaten bygger sin argumentation på samma grund som de delvis gjorde gjorde för att få igenom pigavdraget:

"Det är redan så många som gör det så vi kan lika gärna tillåta det".

Eftersom det finns all anledning att misstänka att flera länders säkerhetspolis kränker svensk lagstiftning genom att verka här mer eller mindre öppet och mer eller mindre sanktionerat (vem missade Mossad utanför Baltiska Hallen? Vem känner inte igen en iransk säkerhetstjänsteman vid en demonstration mot mullorna?) kan vi ju lika gärna tillåta Orpo att ta färjan till Travemünde-Trelleborg och köra en tur i Skåne eller?

Moderat lagstiftning at it´s finest...

Kommentarer
Postat av: Eva-Marie

Hej

Hu, dem vill jag INTE se på min gata!!

vänligen, Eva-Marie

2009-04-25 @ 08:03:07
Postat av: Nicklas Eriksson

Nä, det är väl inte så sannolikt att du får se Boston PD eller Massachusetts State Troopers på din gata, det blir väl mer risken för att det är Mossad eller något annat odemokratiskt, teokratiskt land hemliga polis som sparkar in ens dörr...

2009-04-25 @ 12:02:08
Postat av: Martin

Boston PD vill man inte ha på nån gata. En bunt korrupta knarkare, eller nej, det var Bostons brandmän.Det var roligt när jag bodde där, de höll fast vid sina svarta uniformer i vått och torrt. Har sett poliser stå och dirigera trafik sent på kvällen utan reflexvästen på. Med hemmagjorda signaler dessutom. Kaoset som uppstår när de får för sig att dirigera trafiken manuellt är vackert att skåda. :)Skönt att regeringen inte står på de egna medborgarnas sida utan öppnar för att de skall kunna jagas av världens alla poliser.

2009-04-25 @ 12:11:11
Postat av: Nicklas Eriksson

Ha ha ha, ja deras traditioner ska det mycket till att ändra på alltså! New England till att börja med och bostonians på det. Jävla envisa irländare kort o gott!:)

2009-04-25 @ 17:33:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0