Parodi på ett antirasistiskt parti.

Om inte Sverigedemokraterna är rasister så är det i alla fall en mängd rasister som röstar på dem. Om nu Sverigedemokraterna är ett antirasistiskt parti, vad vill deras väljare att (sd) ska föra för slags politik undrar jag. Hur ska de arbeta om de väljs in i riksdagen?

Här är ett litet axplock från kommentarsfältet i Carina och Stefans blogg från (sd) Landskrona. Det har uppkommit efter att Stefan liksom jag själv fick motta anonyma telefonsamtal vid en konstig tidpunkt när jag skrivit om något som uppenbarligen misshagade en Sverigedemokrat, så som vi ser är det två lika goda kålsuparfraktioner som hoppat ihop med varandra:

"Göran sa... Ge inte upp! Det importerade slöddret skall bekämpas till sista analfabet. Egen majoritet i Landskrona 2010 lär i dagsläget vara en realitet."

"Anonym sa...

nu ska vi tystas.Och detta i ett svenskt samhälle.för jävligt .Men låt dom starta slaget .då har dom skapat en vrede som kommer att vara slutet för dessa Resurser.

"Robin Shadowes sa... Tänker på det nyligen lagda förslaget om att släppa alla krav på polisutbildningen. Inom en snar framtid kan vi ha sånt här avskum som poliser som älskar att visa sin makt för svennar och som kommer skydda sina kriminella bruschor. Jävla albanpack! Ta time-out om ni måste men ge aldrig upp. 2008-09-11 19:12 "


"Anonym sa...

Nu är det dags för medborgargarde
så att våra politiker fattar vad det är frågan om särskilt sossarna
som har dragit hit skiten.
Hela vårt rättsystem håller på att
raseras så länge det inte finns något straff att tala om.
Man kan undra vad dräggen har bakom pannbenet när dom ger sig på barnen(dom är skadade hemifrån)så skicka tillbaka dom där de hör hemma.Hoppas nu att myndigheterna gör vad dom skall och ger din familj beskydd.Dräggen får på inga villkor stoppa yttrandefriheten som vi hoppas finns kvar.är det inte dax att PK medierna vaknar och skriver som det är? nej dom är för fega särskilt NST vadå politiskt korrekt???????
Stefan håll huvudet högt jag stöttar dig till fullo.....

Den här är speciell, eftersom den är från en av (sd):s folkvalda som måste visa på att han inte är rasist för att inte bli utsparkad. Notera hur PK han väljer att skriva:

"patrikangelholm sa...

Anette G Olsson uttrycker det jag själv ville säga, sammandraget.

Hoten är med all sannolikhet tomma, men innebörden i orden sådan att det är svårt att ignorera dem.

Om tillräckligt många i Sverige visat mod och engagerat sig som Stefan och Carina gör och gjort*, så hade det kriminella slöddret, invandrat eller infött oavsett, inte haft en chans.

Måtte de fega kräken bakom hoten spåras och gripas mycket snart.

* obs, man KAN engagera sig på många olika sätt, det måste inte vara just att man är aktiv i Sd, även om jag personligen tycker det är ett av de absolut bästa och tydligaste sätten.

"Anonym sa...

Låt svinen komma bara! Svenskarnas vikinga blod börjar tina upp!

"Robin Shadowes sa...

Att detta händer innebär att albanskräpet känner sig pressade så uppenbarligen är ni på rätt väg. Kräv polisskydd, polisanmäl alla hoten, spela in dom på band om möjligt, röster kan identifieras.

"Anonym sa...

Fyfan för dessa jävla svskum och kulturberikare! Man blir lika förbannad när dessa nysvenskar är inblandade. Är detta tacken för ni fick komma till detta land?

Stå på er Carina & Stefan!

Sen har vi ett par pärlor på slutet som säkert kommer från Sidewalk eller ett datorrum på någon högstadieskola. De kanske kommer från "andra sidan", men några goda representanter för antirasism är de sannerligen inte:

"
Anonym sa...

klart att du kommer bli avlivad vad annars din lilla hitler sluta snack om saker du inget vet om din vandrade lik.... detta geller endast dig o inte dina barn dom har inget med det o gora o synd att dom for leva utan en far for du skapar bara hat inget annat

du maste bort"""""""""

Anonym sa...

staten borde ta bort dig du skapar bara hat ingen sanning, du e absolut inte pa ratt vagg du e farlig for sveriges befolkning o hela, landet snacka lite om araber oxa sa har du ett flygplan ovan pa dig >>>>>>>>>>>>>

Anonym sa...

Hot från kosovo hahha nästan kul , om du inte hade haft dessa åsikter du har så kanske inte dessa hot hade kommit alls ..
Lägg ner alla rasistiska åsikter ni har så händer inget dej ;)
Kommentarer
Postat av: Tobias Lindgren

Det kan vara vem som helst som har skrivit kommentarerna. Exempelvis kan det ju vara folk som utger sig för att vara sverigedemokrater för att svärta ner partiets namn. Det har hänt många gänger förr, bland annat med en vänsterpartist i Gävle som fick avgå. Men även om det är sd-väljare kan ett parti inte ansvara för alla sina väljare. Sd kan göra det lika lite som ditt parti socialdemokraterna kan det.Jag tar avstånd från det i alla fall, och det gör säkerligen sd, sd Landskrona, Stefan och Carina också. Många olika kommentarer publiceras på sd-sidor, exempelvis SD-Kuriren, till och med från AFA-personer och nazister. Det är det som är yttrandefrihet och demokrati - så länge man håller sig inom lagens ramar. Jag tror att vissa av kommentarerna ovan är skrivna i vredesmod och "stridens hetta", så att säga. De flesta menar nog inte det som de skriver på nätet anonymt, och det gäller även dig, Eriksson. Jag tror inte att du hade sagt "husneger" till Dragan Klaric IRL.

2008-09-12 @ 12:40:23
Postat av: Roger

Sen har du ju http://thoralfalfsson.webblogg.se/ Här sitter han och andra och påstår att de har respekt för andras religion, privatliv, och att de absoooolut inte är rasister. Knasbollar.S Hur kan höger ständigt komma undan med såna här helt ologiska lögner? Sanning är lögn, lögn är sanning???

Varför är så många tysta? Är vi svenskar ett hatande folk, och SD ligger rätt i tiden. Jag hoppas då inte att det är så. Tragiskt att de plockar mark.För övrigt så vill jag ge beröm för en bra blogg.

2008-09-12 @ 12:43:00
URL: http://www.flumdrutt.se
Postat av: Peter

Roger har du funderat på att införskaffa en hjärna?

2008-09-12 @ 12:57:00
Postat av: Nicklas Eriksson

Jahadu "Tobias Lindgren". Märkligt att alla partibloggar är smockfulla av såna här kommentarer jämt och ständigt då.Jag har sagt betydligt värre saker till betydligt mer skräckinjagande människor än Dragan Klaric som uppenbarligen tror att det räcker med att vara jugge för att folk ska bli rädda för honom. Om du letar efter en väluppfostrad strykrädd kille hittar du honom inte i mig.

2008-09-12 @ 12:58:15
Postat av: Nicklas Eriksson

Roger: tack för berömmet.2008-09-12 @ 12:59:22
Postat av: Nicklas Eriksson

Här är en blänkare från Thoralf Alfssons antirasistblogg. Jag har för mig att man är ansvarig för det som skrivs i ens kommentarsfält va..?http://thoralfalfsson.webblogg.se/2008/september/ulf-nilsson-s-bordes-skammas.html#comment" Postat av: Kalle>BengtTycker du ärligt att invandrare är snälla mot oss svenskar???Det är inte första gången tjejer som inte accepterar att bli kallade Svenskhoror. Tjejerna ger svar på tal istället för att vika sig för invandrarna.Svartskalle är straffbart att säga men Svennehora kan dessa invandrarsvin häva ur sig ostraffat. Visst är det kul att dessa invandrarsvin trakaserar svenska tjejer. Skulle du acceptera att din dotter (en hypotes) blir hånad för att vara svenskhora???Då blev det upplopp i Ronna, en annan stadsdel i Södertälje. Kvällens roliga övningar för invandrare slutade med beskjutning av polishuset i Söderälje.Kul typer dessa så "oskyldiga" invandrarsvin som vägrar ta sedan dit dom kommer.Polisen agerar inte i Södertälje. Istället regerar invandrarna. Däcken skärs sönder på poliserna PRIVATA bilar. Nöje för de snälla invandrarsvinen. Visst däcken på polisbilarna skärs även sönder när de är på utryckning i Ronna. Tänk vad dessa invandrarsvin kan hitta på.Amulanser stoppas i Hövsjö under utrycknig. Kan det bero på att den sjuke inte tillhör samma klan av invandrare som skall hämtas av ambulansen. Vilka ideer de har dessa invandrarsvin. De tror liksom att de fortfcarande är i Gaza. Det kan man ju förstå eftersom det endast är invandrare i Hovsjö. Det får man ju ta som en ursäkt för invandrarsvinens horribla betende.Bussar skall vi inte tala om. Dessa utsätts för stenkastning. Tränar de små invandrarsvinen för den dag de kommer att bli utvisade från Sverige. Håller dessa invandrarsvin på i samma stil så blir det riktiga kriminella och utvisas för en massa brottlighet.Ha en bra dag med dina svinpälsar till invandrare.Du tror visst att svensken kan acceptera hur mycket som helst av dessa invandrare. Glöm det. Invandrarna har startat ett krig mot svenskar i förorterna.

2008-09-11 @ 19:38:06 "

2008-09-12 @ 13:58:45
Postat av: Tobias Lindgren

Nicklas Eriksson: Var då? Jag ser ofta en massa skit på s-bloggar. Inte drar jag alla sossar över en kam för det.Jag menade inte att Dragan är "skräckinjagande" utan att det är oförskämt, rasistiskt och hänsynslöst att säga sådant i ansiktet på folk. Din vantolkning av min kommentar förbryllar mig.Kommentaren från Thoralfs blogg är helt enkelt vad en av hans läsare tycker. Jag ser inget rasistiskt i det. Ja, man är ytterst ansvarig utgivare för sin blogg, men det bryter inte mot några lagar eller regler, möjligen sociala i så fall. Sakuppgifterna stämmer dock dessvärre...http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=531981Det är lustigt att du försöker extrapolera på vad en anonym personer skriver på ett helt parti. Betyder det exempelvis att Reza Javids åsikter är representativa och att sverigedemokrater kommer att sättas i Gulag?

2008-09-12 @ 15:34:03
Postat av: Nicklas Eriksson

"Inte drar jag alla sossar över en kam för det. "Nähä du. Tur att vi inte tänker på samma sätt."Jag menade inte att Dragan är "skräckinjagande" utan att det är oförskämt, rasistiskt och hänsynslöst att säga sådant i ansiktet på folk. Din vantolkning av min kommentar förbryllar mig. "Mycket tråkigt, "Tobias". Trist att du känner så."Kommentaren från Thoralfs blogg är helt enkelt vad en av hans läsare tycker. Jag ser inget rasistiskt i det."Nej, det är klart. Du är ju sverigedemokrat."Det är lustigt att du försöker extrapolera på vad en anonym personer skriver på ett helt parti. Betyder det exempelvis att Reza Javids åsikter är representativa och att sverigedemokrater kommer att sättas i Gulag?"Det hade varit underligt om det här var ett undantagsfall. Nu är det inte det utan förekommer regelmässigt på alla typer av sverigedemokratiska bloggar.Jag skiter väl i vad Rexza Javid tycker. Han och jagg håller bara med varandra om vissa grunder för en politik. Om sverigedemokrater kommer att sättas i Gulag (som jag inte tror skulle gå så bra eftersom det ligger i östra Sibiriens arkipelag) så är det inte jag som kommer att sätta dem där.2008-09-12 @ 17:25:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0