The Ballad of Sarah Palin, the VPILF!

Den här sången är så vansinnigt bra!!!! Kolla in den!

Uppdatering: det finns tydligen en uppsjö av mer eller mindre bra fejkade bilder på Palinskan på nätet. Den här är en av de roligaste om man känner till hennes bakgrund som vapenfanatiker.


Kommentarer
Postat av: nn

Liseberg liseberg Balder Balder :)

2008-09-20 @ 23:13:09
URL: http://bittrafittor.blogg.se/
Postat av: Stephen Graye

Vapenfanatiker är något vi gärna slänger ur oss hur som helst, men för en Eskimå (som hennes man är, märkväl inte Inutit som vi har lärt oss att det heter om man ska vara Politisk Korrekt, alltså inte korrekt i vanligt bemärkelse som vanligt) som levt på jakt och bor i alaska är nog skjutvapen inte alls något man är fanatisk över om man innehar och använder till jakt. Bara för att ge perspektiv från ett annat håll än bloggens namn.

2008-09-21 @ 07:55:06
Postat av: Nicklas Eriksson

Käre Stephen: Jag har vuxit upp i Östra Värmlands bergslag, i skogar som är utan slut och fulla med saker man jagar. Det är givetvis svårt att säga när jag såg mitt första vapen, men jag kan inte ha varit många dagar gammal. När jag höll i mitt första luftvapen var jag kanske fyra. Mitt första krutvapen... tja, vet inte riktigt, men tretton kanske. Jag har alltid sett vapen som något fullkomligt naturligt, och djur har jag sett som något man jagar, tar ut magen ur, flår och hänger upp.Det jag inte har gemensamt med familjen Palin är att jag aldrig lärt mig man skulle rikta ett (riktigt) vapen mot en människa i någon som helst situation (inte ens for self protection eftersom det behovet inte fanns i Sverige när jag var liten men börjar komma så smått nu) , att man inte åker runt med det i ett gun rack bak i bilen utan förvarar det inlåst i ett stort jävla kassaskåp istället för att ha det över axeln när man ska in till stan.Jo, de amerikaner som gillar sina vapen är fanatiker.Inte ens den värste FFF-token här i Sverige kommer i närheten av NRA-galningarna. Det är det jag trots allt kan sympatisera med FFF för: de drömmer om att få skjuta en fjortontaggare på ett kalhygge. NRA drömmer om att få skjuta en fjortonåring på bakgården.

2008-09-21 @ 09:36:06
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: nn

Plugga suger

GRymt snygga bilder och en helt fantastsik video!

2008-09-21 @ 10:21:59
URL: http://bittrafittor.blogg.se/
Postat av: Tommy Funebo

http://tinyurl.com/4v8vzl

2008-09-22 @ 00:24:45
Postat av: Roger

Nu har ju dessa vappenidioter missuppfattat hela grundtaken med rätten att bära vapen. Tanken med att man kunde beväpna befolkningen var för att skrämma och hålla regeringen i skick. Bara tanken att befolkningen kunde göra uppror och beväpna sig skulle skrämma den tidens politier att sköta sig och jobba för folkets bästa. NU har man ju dragit detta till det mest extrama, vilket man alltid verkar göra i Usa. Det är ett land som verkar bara i ett konstant tillstånd av borderline. Det finns inga mellanting på saker, allt är ont eller gott, svart eller vitt. Inte undra på att landet ser ut som de gör, Dialog, debatt, samförstånd, kompromiss, sånt finns inte i landet bortom pölen. Tror fan vi är ganska unika i Sverige när det kommer till detta. Det skapar visserligen andra problematiska frågeställningar, men en gång i tiden var vi ett vettigt och rättvist land. Mycket tack vare för förmåga att föra en dialog och komam fram till kompromisser. Fackets arbete är ett lysande exempel på detta. Nu vet jag att andra ser det väldigt annorlunda. Ideoligiska skillnader mestadels.Din blogg räddar mig från de tråkiga böckerna. Tack =)Föressten så borde du ta dig en titt på http://thoralfalfsson.webblogg.se/ Han har en del att säga om papperslösa och facklig verksamhet. Jag själv anser ju han vara helt vilse i sina funderingar. Det behövs fler av din kaliber där som vågar och kan argumentera där.

2008-09-22 @ 16:45:38
Postat av: Stephen Graye

Käre Nicklas.

För att förtydliga; jag gillar inte vapen. Gjorde inte lumpen, har aldrig skjutit något (förutom duvor gjorda av ler-). Så jag försvarar ingenting jag själv har någon kärlek till. Det enda jag menar är att vi ibland kanske är lite väl blågula i ögonen.

Sista meningen "NRA drömmer om att få skjuta en fjortonåring på bakgården." är så jävla dum att du borde fan låsa in dig i vapenskåpet och skämmas.Samtidigt med polisens nya strategi att inte ingripa när slöddret slår sönder hela staden och misshandlar medborgare kanske det är dags att skaffa sig en hagelbrakare för att freda sig emot de som ska "ta tillbaka gatorna"

2008-09-23 @ 09:19:12
Postat av: Nicklas Eriksson

Käre Stephen, jag syftade inte på din eventuella kärlek till vapen utan på att jag själv mycket väl förstår mig på dem och är van vid dem men ändå anser NRA sinnessjuka. Både föreningen och samtliga medlemmar.Nej då den meningen är inte så dum inte. Någonsin varit inne på någon blogg/forum/kommentarssida där NRA- anhängare skriver? Kolla bara kommentarerna från republikaner efter youtubelänken jag lade upp.Ingen jag har pratat med som var på plats hade ens en susning om vilka de som började bråka var. Jag tror det var Malmö Muf med sin käcke ordföring i spetsen som inte kunde tåla att det verkade bli en helt fredlig demo.

2008-09-23 @ 20:27:09
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Gustav

Tror det är lite väl skruvat om NRA. Det är antagligen som med exempelvis lumpare, politiskt aktiva, jägare, eller vilka andra du än kan finna. Gå in på webforum för respektive klick och du kommer att hitta mycket militans och konstigheter, men i verkligheten är de flesta inte så extrema när man pratar med dem.Sen att Palin verkar djupt störd det är en helt annan sak. ;)Förresten var det väl ett gäng ur Reclaimarna som började bråka i Malmö? Verkar så utifrån ögonvittnesrapporter från diverse folk som varit med på ESF.

2008-09-24 @ 12:26:31
Postat av: Nicklas Eriksson

Ja det är klart att det skruvat om NRA! Klart att det finns normalt folk som är medlemmar där! Det är bara så kul att reta upp Stephen lite, han tar allt så allvarligt=)Men let´s face it: går man med i en grupp som trycker så extremt hårt på rätten till "self protection" med skjutvapen, går på deras kurser och temadagar, engagerar sig med mera, lyssnar på hur rätt det är med vapen i hemmet, din rätt att bestämma själv också vidaer, nog tusan stiger risken för att du kommer att använda ditt eget vapen.Jag vet inte vilka du har pratat med på plats. Mina källor säger i alla fall att de inte vare sig hört talas om den här klicken eller känt till att de planerade något. Och de ljuger inte för mig. Men det var tiotusentals där, så det är ju svårt att veta.(Och nej, jag tror inte på allvar att det var MUF Malmö. Det var också för att trigga Stephen Gray lite.)

2008-09-24 @ 16:54:14
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Stephen Graye

hehe, klart jag tar det allvarligt Nicklas. det är ju internet! :)

Men helt ärligt, ibland blir jag förvånad över hur enormt olika man kan se på saker. Men eftersom du helt enkelt skriver att vissa saker är till för att trigga mig så kan jag ju inte ta någonting på allvar. Därför antar jag att du inte tror att samtliga medlemmar i en förening som är så stor som NRA vill skjuta tonåringar i ryggen. Men faktum är att alla skolskjutningar och liknande i USA har blivit utförda av personer med illegalt innehav av vapen. Så det spelar ingen roll hur lagstiftningen ser ut där. Det är likadant i Sverige, frågan är om man ska låta endast de kriminella ha vapen eller om vanligt folk ska tillåtas fredas. Jag anser att polismakten ska lösa det, men brottslingar tänker säkert till en extra gång när de går in i en restaurang eller seven-eleven i en delstat där handeldvapen är tillåtna. Det är relativt säkra där deras folkvalda har avväpnat civilbefolkningen. Jag förstår helt enkelt vad de menar men håller inte med. Du är inte tillräckligt empatisk och mogen intellektuellt för att se andra perspektiv än ditt eget (likt skaparen av denna blogg)

2008-09-25 @ 10:44:04
Postat av: Nicklas Eriksson

Nej det gör de inte. I så fall borde det inte vara så mycket skit som det är i både USA, Finland och alla andra länder där vapen är lätta att få tag i.Jo, se kan jag. Hålla med är en helt annan sak."Vanligt folk" ska inte behöva utsättas för bördan av att gå runt med vapen för att känna sig trygga. I värsta fall kan ett avfyrat vapen av en vanlig person leda till att någon eller några helt oskyldiga dör eller massa andra tråkigheter.Du fattar säkert när jag bara vill skoja lite?;)

Jag gillar faktiskt dig, Stephen. Faktum är att jag tycker att de allra flesta av mina borgerliga kommentatorer håller en väldigt bra ton och sköter sig så bra att det är en fröjd att ha er här(och det är inget skoj!).

2008-09-25 @ 21:17:51
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Stephen Graye

Jag måste bara citera min namne: Morrissey

"How can anybody hate me if I love them first"

(Heir Apparent)Cheers

Stephen Graye

2008-09-26 @ 15:49:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0