Temasång

Temasång: "Förrädare" med EAK (Eld, Attack, Krossa) Jag säger inte mer än att jag är glad att jag hoppade av det sjunkande skeppet i tid. Fy fan för att behöva försvara detta ute på arbetsplatserna. Och stackars alla röda socialdemokrater som jag känner.

Kommentarer
Postat av: Calle

Jag förstår inte vitsen med att ha sju olika partier. Vi kan ju ha ett parti, SVMPFPMKDC. Alla för ju ändå samma politik och kliar varandras ryggar bakom kulisserna.

2008-09-11 @ 01:58:22
Postat av: Nicklas Eriksson

Nej jag fattar det inte heller måste jag säga. Hoppas inte vänstern går med på det här! Jävla (s) som vill att alla ska dansa efter deras pipa!

2008-09-11 @ 13:51:54
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Sebastian

Du var sosse tidigare? Isf, i vilket skede förstod du att sossarna nu för tiden inte är det socialdemokratiska parti det varit?

2008-09-11 @ 14:50:40
Postat av: Nicklas Eriksson

Ja det var jag. Jag gick med i partiet för kanske fem år sedan med en insikt om att det inte var SAP mer, med en vilja och inställning att förändra. Men i vintras insåg jag slutligen att det inte går. Viljan finns hos enskilda medlemmar, och det finns fortfarande enskilda medlemmar som är röda och goda kamrater. Men viljan finns inte på partiexpeditionerna, i VU:t, i ledningen eller i de större kommunernas KF och KS och därmed går det inte. Det finns också rätt många som stödjer det här oskicket.

2008-09-11 @ 18:03:00
Postat av: Sebastian

Intressant. Jag insåg för ett tag sen, efter mycket fram och tillbaka mellan V och MP, att det inte finns något parti för mig i Sverige för tillfället. Tycker det är fruktansvärt, men samtidigt ganska självklart iom att det egentligen inte finns något parti, anser jag, som idag står för sina åsikter och utför dem. Moderaterna är minisossar i vissa frågor och sossarna är minimoderater i många frågor..+ att jag saknar den enda riktigt profilen Sverige haft på mycket lång tid. Gamle Göran :) haha. Den mannen hade väl kanske de bästa replikerna någonsin i alla debatter. Jag minns t.ex.: " Det går bra för Sverige ".

2008-09-11 @ 18:14:17
Postat av: Nicklas Eriksson

Ja han är lite vårt svar på Bagdad Bob...Men jag håller med. Det närmsta jag kommer i riksdagen är Vänsterpartiet och de håller ju på att förbereda den ultimata nedvikningen för (s) och därigenom utplåna sig själva. Vore de lite smarta hade de kört på Gudrun Schymans koncept samt INTE givit målarfärgstriste Ohly en omgång till som partiledare utan nominerat och valt Jossan Brink istället, släppt upp Ana Rubin i partiledningen och sedan kört stenhårt som alternativet för dem som tröttnat på sossarnas liberala politik.

2008-09-11 @ 19:30:18
Postat av: Sebastian

Jamen det är det jag menar, och precis som du säger så håller V också på att böja på nacken för koalition o.s.v. Jag finner det inte så konstigt att sd får mer och mer röster.. Inget parti vågar ta upp debatten med dem. Inget parti kommer med motförslag till sd:s förslag. Inget parti trycker ned sd med demokratiska och debatterande argument. Visst, alla tycker till mycket och menar att det är en förfärlig politik sd för och så vidare. Men för att komma åt den här " förfärliga" politiken så måste man ju komma med substitut och inte bara prata om att det är så dåligt.

2008-09-11 @ 19:46:48
Postat av: Nicklas Eriksson

Jovisst finns det alternativ för vänsterfolk. SP och RPS. Blir det inte (v) 2010 så blir det SP.

2008-09-11 @ 20:29:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0