Sarah blir skyddad mot "häxkraft"!

Titta på det här och säg sedan att USA:s dårkristna skiljer sig från Irans, Syriens och Saudiarabiens dårmuslimer.

Ja herrejävlar! Undrar om det hjälper mot tomtar också?

Kommentarer
Postat av: Gustav

Hahaha! det är som när den där pastorn från Kenya eller Nigeria var i Göteborg för några år sedan och det fanns reklam på vagnen.. "Sjuka blir friska! Blinda kan se! gå och möt Jesus hos pastor NN":)

2008-09-29 @ 22:20:53
Postat av: Nicklas Eriksson

Ja han var speciell... undrar hur många som gick på det egentligen?

2008-09-29 @ 22:52:07
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Calle

Kanske något för Göran Hägglund att ta efter :)

2008-09-30 @ 02:55:07
Postat av: Stephen Graye

Tja, en sak som skiljer är att hon har sin tro men försöker inte med våld och hot trycka på någon annan den. Hon anser heller inte människor som inte delar hennes tro vara lägre stående, otrogna hundar som måste konverteras eller slaktas. Det finns rätt mycket till som skiljer men är det inte uppenbart så lär det inte bli det heller.

2008-09-30 @ 09:37:05
Postat av: Nicklas Eriksson

"Hon anser heller inte människor som inte delar hennes tro vara lägre stående, otrogna hundar som måste konverteras eller slaktas."Hur kan du veta det? Det kan du inte. Du kan bara anta att det är så, Stephen. Vad säger alla möjliga kyrkors missioner runt om i världen? Att kristendomen ska spridas till alla otrogna. Islam ligger ett par hundra år efter kristendomen, och för ett antal hundra år sedan ansåg kristendomen exakt samma sak.Är det inte uppenbart så lär det inte bli det heller.

2008-09-30 @ 10:38:30
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Gustav

Tja angående lägre stående så vet jag inte, men han Kalnins som är hennes lokale predikant i Wasilla har ju 2004 hävdat att de som röstar på Kerry och demokraterna riskerar att hamna i helvetet... (!!).Om inte det är att sätta sig själv på en piedestal och se andra som underlägsna så vet jag inte vad det är. Det är ju hela den här domedagskristendomens budskap; "Vi är bättre, ni är sämre - vi klarar oss, ni blir kvar/kommer till helvetet".

2008-09-30 @ 10:42:49
Postat av: Roger

Undrar om man kan få en besvärjelse emot Sverigedemokrater? S

2008-09-30 @ 14:04:58
URL: http://www.flumdrutt.se
Postat av: Stephen Graye

"Hur kan du veta det? Det kan du inte. Du kan bara anta att det är så, Stephen"

Eftersom det inte har uttryckts av henne antar jag att det är så. Eftersom det har uttryckts och visats många gånger att t.ex Saudiarbiens dårmuslimer velat förgöra stora delar av västvärlden så antar jag att det är så.

Sedan ska inte jag sitta här och försvara dårkristna, jag tycker de är sannerligen obehagliga. Men det finns skillnader, vilket torde vara uppenbart och om det inte är det, så lär det inte bli det för då har ni inte möjlighet att uppfatta sådant som är helt uppenbart för resten av världens befolkning.

2008-09-30 @ 16:12:49
Postat av: Nom-de-Guerre

"...velat förgöra stora delar av västvärlden..."!Västvärlden har å andra sidan verkligen FÖRGJORT stora delar av resten av världen."Men det finns skillnader, vilket torde vara uppenbart..."Muslimerna är blattar och de kristna är inte blattar?"...sådant som är helt uppenbart för resten av världens befolkning."Dvs att kristen reaktion är en lika reell levande kraft som muslimsk reaktion är.

2008-10-01 @ 12:08:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0