Muffare visar sitt rätta jag.

Redan när jag bloggade för LO lovade jag att lägga upp den här bilden om jag kunde hitta den. Den försvann när jag flyttade min del av hårddisken i min exfrus dator till en extern, men nu har jag fått tag i den igen genom en suverän kompis.

Såhär kan det se ut när Moderata Ungdomsförbundet partar loss:Kommentarer
Postat av: Daniel A

Fan vilka fester det finns...

Varför är jag inte bjuden på dom.det hela påminner lite om Adrian Westman som är kallade sig “Überführer" i MUF Norrmalm.Det kanske var hans kalas?

2008-09-03 @ 12:27:49
Postat av: Nicklas Eriksson

Mmm, inte omöjligt, jag har ingen aning. Men det är nog svårt att säga att pojkrumsbilden är arrangerad i alla fall. Den är ju gammal som gatan.

2008-09-03 @ 16:41:43
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Ohyra

Fast vem kan i ärlighetens namn säga att dom inte fylleheilat lite (hahaha faen jag tror bannemig att JAG har heilat till Carl Bildt IRL en gång under ett tal han höll nittionåt)? Fantastisk bild dock eftersom pophögern har tendensen att bli så satans skitnödiga kring sånt här.Btw en snubbe på QX hade värsa sorgliga fotot från sitt gamla pojkrum. Posters med borgerliga slogans av det mest torra man kunde hitta - bild på Calle B och han själv, klädd som en frikyrkopastor.

Det är såna saker som gör mig rätt glad att jag aldrig föddes in fint eller valde gå med nåt av dom borgerliga grenarna i landet - det kan inte vart så skoj.

2008-09-03 @ 17:41:22
Postat av: Nicklas Eriksson

Ha ha, det skulle man ha gjort om man nu hade pallat gå på något av hans tal. Bara att höra hans bajsnödiga knastertorra halländska gör mig ytterst förbannad. När man sedan lägger till hans vidriga åsikter med, finns det ingen hejd mer.

2008-09-03 @ 19:52:31
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0