Metall vann över stenhuggarbröderna!

IF Metall, jag gratulerar era medlemmar till segern över  Bröderna Henrikssons Stenhuggeri i Kungsbacka i Halland! Det kommer inte att ta lång tid innan de inser vilken fördel det är med kollektivavtal.

Gratulerar!

Kommentarer
Postat av: Malin

Ja, jag har funderat på media lite i sammanhanget.

Ung tjej driver salladsbar = facket är onda.

Två äldre män driver stenhuggeri = facket inte så onda, rentav o-onda.

2008-09-05 @ 12:05:41
Postat av: Nicklas Eriksson

Nej men det visste vi ju redan från början, att Sofia Salladshuvud var bra PR och att gubbar i medelåldern inte är det.Nu har ju Metall enligt deras sätt att se det, lite bättre på fötterna än HRF hade i och med att det faktiskt finns en bunte medlemmar, men ändå.

2008-09-05 @ 16:07:49
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Ohyra

Fast Wild N Fresh hade det värr än så ... var det nån som såg den andra parten av ägarna? Nån, nånsin? Grejen är att dom valde att behålla bhenne som enda spokesperson för stället då hon är blond och blåögd och hennes pojkvän arab. Med honom hade "elaka facket mot rar blond tjej med drömmar" försvunnit

2008-09-06 @ 17:20:28
Postat av: Nicklas Eriksson

Japp det hade det. Men jag vet exakt var han arbetar, eller arbetade då i alla fall. Man känner väl folk på SKF. Där jobbade han och var noga med att vara med i facket, den lilla pissnissen. Njöt frukterna av kollektivavtalet på sitt eget jobb medan hans tant (antagligen, jag har sett såna fall fem år i rad med Facket i Sommarland) skrämde unga brudar till att förmodligen aldrig våga gå med.Liberalt hyckleri at it´s best.

2008-09-06 @ 17:48:05
Postat av: Malin

Där ser man. han var med i facket..

Och Sofia själv träffade aldrig en enda en från hrf som kunde förklara vad nyttan med ett avtal var. Det står så i hennes bok iaf(vilken jag lånade av en arbetskamrat och läste, inga bokintäkter till henne från mig mao).

2008-09-09 @ 14:35:55
Postat av: Nicklas Eriksson

Det tyder ju på att Sofia inte är så smart då... Ska själv läsa boken när jag kommer över den utan att betala för den.

2008-09-09 @ 15:00:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0