Amerikansk politik bra att skratta åt!

Ni har väl alla läst om "Joe the Plummer"? Han som fick Barack Obama och demokraterna att snabbt sätta sig ner och titta över hela skattepolitiken? Han stegade fram på ett torgmöte och gnällde över att han inte skulle ha råd att starta en rörmokarfirma om demokraterna skulle höja skatten för folk som tjänade över 1.8 miljoner USD.

Detta bevisar hur långt de här politiknissarna är från verkligheten. En average Joe som kommer igång med en rörmokarfirma och inte "har råd" eftersom skatten höjs för folk som tjänar över sex miljoner SEK om året? Ni hör ju själva hur det låter! Jag hade bara garvat och önskat honom lycka till med firman, det fattar väl vem som helst som spenderar mer än tiden det tar att äta hotellfrukost i verkligheten varje dag att en liten rörmokarfirma inte kommer upp i såna pengar? Inte första året och säkert inte någon gång.

Det fordras en sjuhelvetes högkonjunktur för det=)

Super goop democrats!


Under strecket: jag följer det som händer kring "sossarna-på-papperet", Jonas Morian och Erik Laakso med stort intresse. Båda tillhör den yttersta högerkanten som finns inom (s) och nu har de börjat ifrågasättas rejält. Roligt att se att några är vakan på sitt pass och håller rent mot liberalerna i partiet. Men deras kritiker inom partiet är ALLDELES för mesiga! Spotta upp er för fan! Två av era mest kända i websammanhang hade lika gärna kunnat blogga ihop med Ingerö och Malm, och lika gärna vara med i folkpartiet! Ställ krav!

Jag fick 82.5 poäng av 89 möjliga på företagsekonomitentan i förrgår! Yeah!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0